Moški, ne sanja se vam kake kurve so ženske
Evo z eno se ze dlje casa piseva. Vse dobro. Ni pripomb.
Naredil sem si se dva fejk profila, slike lepega moskega in evo buum, ona se matchala z obema in oba vabi na seks, flirta. Pa ne ve da sem vse jaz. Misli da si s tremi piše.
Moski, a vi videte kaksne prikrite kurve so zenske. Glumijo da jih zanima samo 1:1 resna zveza, bla bla bla. To pisejo javno v profile. Intimno so pa kurvice. Si tipkajo z 10 tipi na enkrat pa seksajo vsak dan z drugim. Sam ne govorijo javno o tem.
Ob takih avtorjih tem jih bo še dosti več, ….ampak tudi one večidel samo pišejo, ker v reali je čedalje manj resničnega flirta, tako vsaj po netu dobijo morda malo vzpodbude, da si jo same poštimajo, ni jim treba v živo gledat in prenašat samovšečnih in nediskretnih dedcev, po mili volji lahko zapeljujejo vsakega dopisovalca, če jih kdo tako razrajca, da jim ob tem pride, pa poniknejo, takih bo čedalje več, saj se tu pa tam še vedno verjetno najde kakšen, ki zna žensko tudi preko neta zrajcat, če prav in z dobrimi besedami piše, potem pa,…ADIJO…in prav imajo, ni jim treba v živo hodit do neznancev!
Joni Bravo, 10.05.2025 ob 19:48
Evo z eno se ze dlje casa piseva. Vse dobro. Ni pripomb.
Naredil sem si se dva fejk profila, slike lepega moskega in evo buum, ona se matchala z obema in oba vabi na seks, flirta. Pa ne ve da sem vse jaz. Misli da si s tremi piše.
Moski, a vi videte kaksne prikrite kurve so zenske. Glumijo da jih zanima samo 1:1 resna zveza, bla bla bla. To pisejo javno v profile. Intimno so pa kurvice. Si tipkajo z 10 tipi na enkrat pa seksajo vsak dan z drugim. Sam ne govorijo javno o tem.
Zakaj pa dva profila? A to je znak iskrenosti in poštenja?
Joni Bravo
jaz sem taki moški, kot si se ti predstavil. jaz vem kake kurbetine so. jaz ti povem iz mojih izkušenj da so leve fašsitke, komunsitke, iz pedagoške fakultete, pravne fakulete, take družboslovne smeri, razen pač psihologije in socijalno delo, ker so to bivše zlorabljenke, posiljenke, pretepenk, te pač sovražijo moške in imajo punco in ali kužeka in muco. no ostale ki niso bile zlorabljeene ampak so samo od mamic vzgojene skrajne feminsitke, lene, zadorgirane, zapite, zakajene, lajdre, te pa so največje prasice, največje kurbe kar jih je. ampak morajo pazit na koa ugled za femnizem na faksu. in kjer jih lahko kdo spozna. zato pa pedagoške delavke in sploh družboslovke rade potujejo. ker se hodijo fukarit tja z ženskami, tipi in živalmi. ker se pač doma ne morejo zaradi komunizma in ugleda.
jaz pa ti povem točno tako kot je. one dobro vedo da so težko zapsoliv kader. ničvrreden kader. ampak ker ne želijo dela pač popdpihujejo to levo, inkluzivno umsko bolano vlado. ker le ta jim stoji ob strani in jim daje penzije in sluzbo. ampak ker imajo internet in dobro vedo da se v slo rabi cca preko palca vsak mesec mogoče 3 psihologie, pa še to je en iz iz idrije enga nekj na gorenskem in enega v nove mmestu mogoče. in vedo da ne bo dnarja. zato pa fse profesorice učiteljice iščejo bogate , dekane, te prodakene, neke poltiike in doktorjei n pravnike. no to so največje vlačuge, kar jih je, največje prasice. to so take kuzle. čim se sprosti mesto ljubice s jih že 10 šolnic poteguje, da bodo fafale in dale pizdo da bodo dobile kak ovezo v komunizmu in sploh redno službo to je tipično za pedagoško fakulteto. to ej fsesprefukano. to se že težko fukarijo ker so tak fsi že v sorodu. to je tako ugabno. da dokler ne veš, ne poznaš misliš, eh to je pač sam ogovorica. ja seveda. jaz vem jaz poznam. fse zapito, zadorgirano, zakajeno. to so take lajdre, najcenej lajdre. če želiš, tako ki se bo delala ful fino, nedolžno, igralko, ki pa bo v resnici ko se gre za njen denar, kariero res najbolj perverzna prasica, imaš pedagoški fakulteto in pravno fakulteto in še kako družboslovno. na ekonomski fsaj ne igrajo , da so fini. tam se kr fukarijo. mislim, niti ne probajo skrivat. ampak pedagoška, to pa je res ugabno no.
no jaz sem taki moški, kot is se ti opisal. in ja, FSE SO KURBE, FSE SO PRASICE. lajdre smrdljive ugabne. če bi sedaj moral iskat žensko, da bi bil 24 kaj takega, grem po kuhaco, frizerko, kemičarko, biologinjo, neki naravoslovnega. pod nobenim popgojem druzboslovje in zdravstvo. ni šanse. sploh ne grem po slovenko smrldjivo ugabno debelo leno zadorogirao večno žrtev in jokico, slovnke so sprane v feminizem toxični marxizem in so največji drek od dreka. slovenka je ljadra in zadorgiranka. in še to. na pedagoški fakulteti prof. in prof. SMRDIJO. ne umivajo si rok po sranju. niti profsorice ne. hcat i nsrat grejo miamo wc ja. ne čistijo svojega dreka za sabo. vem ,ker sem videl. tako ,da če kdo misli da govorim na pamet. VIDEL SEM. dost časa gledal te lajdre umazane ugabne, nagnusne. to je resnica
Ti pričakuješ od nekoga, s katerim si po internetu dopisujš in ga sploh ne poznaš, še nikoli srečal v živo….zvestobo?
Ste ljudje resno moteni? Kakšno vezo si obljubljate online? SPLOH JE NE POZNAŠ!
Mater da vam internet nekdo vzame za en teden bi vas verjetno v polje odpeljali. To sploh ne živite več, samo online se igrate make believe “življenje”.
Ti lažeš o tem kako izgledaš, verjetno še o marsičem….ona laže o tem kako bi te naskočila, kako kar teče od nje od vzburjenosti ko si tipkata
V resnici bi verjetno oba, če bi se celo uspela v živo srečat….k dva papka o šihtu debatirala na kofetu in si še v oči ne bi bila zmožna pogledat
Al pa še bolj verjetno….ona bi ti cenik predstavila
Daj no nehaj posploševati. Prvič da bi ženska direktno namigovala na seks, močno dvomim. Sploh po portalih, kjer mrgoli FF. Lahko da je Match označila, ampak direktno vabila? No, glede tega kakšne kurbe smo ženske, jaz sem vedno spala le s tistim v katerega sem bila močno zaljubljena. Upala na resno vezo, tudi če se ni izšlo, nikoli nisem seksala z tujcem, ali zaradi kariere, koristi. Nikoli
svoji k svojim, 10.05.2025 ob 20:35
Ti pričakuješ od nekoga, s katerim si po internetu dopisujš in ga sploh ne poznaš, še nikoli srečal v živo….zvestobo?
Ste ljudje resno moteni? Kakšno vezo si obljubljate online? SPLOH JE NE POZNAŠ!
Mater da vam internet nekdo vzame za en teden bi vas verjetno v polje odpeljali. To sploh ne živite več, samo online se igrate make believe “življenje”.
Tudi to je res. Pogovarjata se, matchala sta se, on pa pričakuje da bo edino njemu odgovarjala. Ženska išče. A sta se sploh dobila kdaj?
Ah daj no, 10.05.2025 ob 21:24
Daj no nehaj posploševati. Prvič da bi ženska direktno namigovala na seks, močno dvomim. Sploh po portalih, kjer mrgoli FF. Lahko da je Match označila, ampak direktno vabila? No, glede tega kakšne kurbe smo ženske, jaz sem vedno spala le s tistim v katerega sem bila močno zaljubljena. Upala na resno vezo, tudi če se ni izšlo, nikoli nisem seksala z tujcem, ali zaradi kariere, koristi. Nikoli
Jasno namiguje. Kot je bilo že napisano, cenik mu bo na kavi pokazala :). Mislim resno no, saj vam je jasno da je veliko profesionalk na portalih a ne? Očitno ne Tip naj še ene 20 profilov ustvari, pa naj poroča če se bo tudi na tiste odzvala
seveda namiguje, 10.05.2025 ob 21:52
Jasno namiguje. Kot je bilo že napisano, cenik mu bo na kavi pokazala :). Mislim resno no, saj vam je jasno da je veliko profesionalk na portalih a ne? Očitno ne Tip naj še ene 20 profilov ustvari, pa naj poroča če se bo tudi na tiste odzvala
Če je tarifarica, potem razumem
Montgomery, 10.05.2025 ob 20:16
Ob takih avtorjih tem jih bo še dosti več, ….ampak tudi one večidel samo pišejo, ker v reali je čedalje manj resničnega flirta, tako vsaj po netu dobijo morda malo vzpodbude, da si jo same poštimajo, ni jim treba v živo gledat in prenašat samovšečnih in nediskretnih dedcev, po mili volji lahko zapeljujejo vsakega dopisovalca, če jih kdo tako razrajca, da jim ob tem pride, pa poniknejo, takih bo čedalje več, saj se tu pa tam še vedno verjetno najde kakšen, ki zna žensko tudi preko neta zrajcat, če prav in z dobrimi besedami piše, potem pa,…ADIJO…in prav imajo, ni jim treba v živo hodit do neznancev!
Stavim jurja da to sploh niso ženske. Verjetno na obeh straneh drkata dedca
Tega je danes še pa še. Zato so izkušnje redkega moškega, ki je privlačen VSEM ženskam, tudi popolno nasprotje izkušnjam ostalih 95%+. Ker VSE ženske se zakadijo v eno in te isto vse manjšo manjšino moških. Tako resne kot neresne. Tako takšne, ki iščejo moža, kot takšne, ki so pripravljene le ali tudi na avanturo. Vse! In bodite brez skrbi, da se HOT tipom ženske več kot ponujajo. Ne le seksualno. Če je pravnica, mu bo ponujala brezplačne pravne usluge. Če je zdravnica, mu bi ponujajo brezplačne zdravstvene nasvete. Karkoli že tip potrebuje, še pa še žensk se bo pripravljanih pretegniti, da mu ugodijo, če le je dovolj HOT! In že res, da gre nekaterim le za ego trip, niti do srečanja jim ni. Zato pa so se druge več kot pripravljene dobesedno servirati dovolj HOT moškemu. In, če tip zna, se bo na kurca nasajala že minuto po prvem srečanju v živo. In, ne, zato se mu še ne bo treba par tednov dopisovati. In med temi ne manjka takih, ki bi se zaklele, da one pa že niso take. In, ja, te iste ženske bodo drugemu igrale svetnico, pričakovale ne vem kakšno dvorjenje in dokazovanje, da je je vreden.
Vem, ker sem vse to tudi sam doživel. In to marsikje. Od širokega spektra žensk. Iz vseh pozicij, tako nezaželjenega kot najbolj zaželjenega moškega.
In, jasno, ženske zgrozi, ko kaj takega prebereje. Le kaj si tip dovoli, da se z njimi tako igra, da jih razkrinka kakšne lažni e kurbetine so.
Anonimno 1434, 11.05.2025 ob 03:07
Tega je danes še pa še. Zato so izkušnje redkega moškega, ki je privlačen VSEM ženskam, tudi popolno nasprotje izkušnjam ostalih 95%+. Ker VSE ženske se zakadijo v eno in te isto vse manjšo manjšino moških. Tako resne kot neresne. Tako takšne, ki iščejo moža, kot takšne, ki so pripravljene le ali tudi na avanturo. Vse! In bodite brez skrbi, da se HOT tipom ženske več kot ponujajo. Ne le seksualno. Če je pravnica, mu bo ponujala brezplačne pravne usluge. Če je zdravnica, mu bi ponujajo brezplačne zdravstvene nasvete. Karkoli že tip potrebuje, še pa še žensk se bo pripravljanih pretegniti, da mu ugodijo, če le je dovolj HOT! In že res, da gre nekaterim le za ego trip, niti do srečanja jim ni. Zato pa so se druge več kot pripravljene dobesedno servirati dovolj HOT moškemu. In, če tip zna, se bo na kurca nasajala že minuto po prvem srečanju v živo. In, ne, zato se mu še ne bo treba par tednov dopisovati. In med temi ne manjka takih, ki bi se zaklele, da one pa že niso take. In, ja, te iste ženske bodo drugemu igrale svetnico, pričakovale ne vem kakšno dvorjenje in dokazovanje, da je je vreden.
Vem, ker sem vse to tudi sam doživel. In to marsikje. Od širokega spektra žensk. Iz vseh pozicij, tako nezaželjenega kot najbolj zaželjenega moškega.
In, jasno, ženske zgrozi, ko kaj takega prebereje. Le kaj si tip dovoli, da se z njimi tako igra, da jih razkrinka kakšne lažni e kurbetine so.
Isto je pri spoznavanjih…
Če veza gre počasi, potem si lahko ustvariš mnenje, ugotoviš s kom si, kakšen človek je ob tebi, njegove pluse in minuse, če pa hitite v vezi, v enem letu poroka, otrok, sploh človeka ne poznaš.
In potem se čudite, da ta ista oseba prijateljuje na netu še z parimi moškimi, ker je ti ne zadovoljuješ, ker si obseden s tem iluziarnim blefiranjem, igranjem, družino, ki to sploh ni.
80 % ljudi v vezah samo glumijo, moški imajo vedno nekaj za poleg, prav tako tudi ženske, ni nujno, da fizično varajo, se pa oboje postrani filajo z instant komplimenti, ki jih rabimo vsi.
In po 5 letih se ločuješ, ker si dejansko poročil samo embalažo, vsebine nisi imel priložnosti spoznat.
Človek je vse to kar dela, dejanja nas definirajo…
Morda pa za tem profilom stoji moški, ki se pretvarja, da je ženska in zeza v glavo vas papke naivne? In zdaj en nategnjen revček, ki zase misli, da je premeten, dojema, da je ves ženski svet tak. A ste sploh slišali za umetno inteligenco? Lahko si naredim deset avatarjev privlačnih žensk, se pogovarjam preko njih na videu in pojma ne boste imeli s kom se pogovarjate saj moje face dejansko ne vidite. Na vse fore boste nasedli kot kiti na obalo.
Jah nič, bo treba kar ven iz luknje it in se potrudit z razvijanjem socialnih veščin.