Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Moški nosi ženske nogavice

Moški nosi ženske nogavice

Če nekaj človeka osrečuje ali pa mu ustreza, zakaj pa ne?

Saj s tem ne ogroža nikogar okrog sebe. Če bi jaz srečala moškega in opazila da ima pod hlačami oblečene najlonke, bi mu kvečjem pomežiknila in se mu nasmehnila za korajžo. Gotovo bi mu polepšalo dan.

Saj ni tako težko razumeti okusov in želja drugih, nismo vsi ljubitelji istega okusa sladoleda. 😉

pozimi 60 den 3d hlačne , ker so tople in udobne, poleti pa dokolenke, pa me ne briga , kaj si kdo misli.

ja fetiš je zgleda to bolj 🙂

A ste že kdaj videli moškega v ženskih enodelnih kopalkah?

ja fetiš je zgleda to bolj 🙂
[/quote]

Potem ima moj fetiš na žabe samo kadar je mraz, ker samo takrat obleče žabe pod hlače 🙂

ali kdo od fantov rad obleče samostoječe ?

Pri nas je vse narobe ce kdo oblece kar ni nekomu po godu. Vsak ve kako in kaj. Jaz jih tudi oblecem za tople nove. Ce komu ni po godu naj se ne oglasa.

Tudi jaz jih nosim in mi ni mar kaj si drugi mislijo, važno da se jaz dobro počutim.

Ja enkrat sm jih gor ruknu ker me je zebl v noge vikend v hribih pa še v stoje sm oral brazdo

Neeee če res tsk mraz maš pač malo rdeče noge isto k poleti k te sonce nakuri 😆

jaz jih oblečem, ker me vzburjajo, sploh črne ali temno rjave samostoječe s široko čipko…..

ali koga to še vzburja in rajca ?

Jaz pa samostoječe ne. Všeč so mi samostoječe na ženskah. Sam pa nosim navadne najlon dokolenke in pozimi kadar je mraz pod hlačami najlonke, oziroma žabe. Nosim jih pa bolj zaradi praktičnosti in ker se v njih dobro in udobno počutim.

tudi jaz sem dobro počutim, ko oblečem najlonke, sploh samostoječe pod hlače, to me zelo rajca, potem si ga pa drkam in da mi špricne po nogavicah……

Se lepse je to pocet v dvoje..;)

Ja tudi z mojo bivš sva to że probala da sem bik tako obkečen zah bi ps še probau z moškin. .

Ali zanima to kakega moškega ?

Zs

Poslano..

A si potem brijete noge pozimi, da spravite normalno žabe gor?

Jaz si jih nič ne brijem in jih povsem lahko normalno oblečem. Bi bilo pa še bolje, če bi prodajali moške modele žab.

Si jih oblečem ampak pri meni imajo čisto drugi pomen 🙂 To je sam za rajc, ko me prime, ne pa kot del garderobe za ven. Ne morem pomagat, ampak to je zame zelo seksi kos ženske obleke in imeti to oblečeno me ful vzburi. Čisti seksualni fetiš. Ampak samo najlonke, noben drug kos ženske obleke. Jast upam da je kakšna ženska tukaj ki je to nebi motilo pri kakšnih seksualnih početjih 🙂

mene tudi ti vzburja, ko si oblečem samostoječe nogavice z široko čipko zgoraj…..
A maš kak mail ?

piši na zs

Sorry, samo ženske 🙂

moški ne bi oblačili ženskih oblačil, če bi se ženske kdaj seksi oblekle zanje.

New Report

Close