Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški orgazem

Moški orgazem

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 30.10.2024 ob 10:38

sex revolucija pa je vnesla največje sranje med odnose.. ker ženske res lahko svobodno seksajo, a še vedno so kot take več ali manj videne kot drolje pri večini moških.. moškim pa se niti ni treba več obvezat predat in se dat v partnerstvo, saj sex dobijo brez kakšnega koli truda, pač ji plača ali pa še to ne, eno večerjo in se že dol dajeta.. popolna neznanca.. kako naj bi tak sex bil nekaj lepega nekaj izpolnjujočega? je le praznjenje, neko trenutno umsko potrebo so si potešili ali pa še to ne, le noge dali narazen, ker s tem lovi ali pa je tako navajena..

fuk, sex, ljubljenje.. marsikdo misli je to vse enako, pa so to različne zadeve v spolnosti pa marsikomu to sploh ni jasno..

In ženski, ki ljubi, je užitek njenega moškega zelo pomemben, misi nanj bolj kot na sebe, daje sebe vso, užitek ga božat, ga poljubljat, ga v usta vzet, ga v sebe vzet.. .. ne moreš tega doživet z neznanko na prvem drugem tretjem zmenku, niti v ekonomski vezi..

ampak hej, danes je ljubezen poteptana, omalovaževana, zaničevana, glih tko zvestoba predaja podpora skrb itd.. važno da je fuk na fuk..

Ne drži. Seks revolucija je naredila to da ženska lahko dobi karkoli kjerkoli, če hoče, moški se mora še bolj trudit kot včasih. Nekoč je lahko računal da mu bo ena vsaj približno zvesta in da bo lahko seksal, pod pogojem da je v zvezi. Zdaj tega ni več. Ženske so dobile pravico do orgazma. Moški… mogoče pravico do glavobola. Pa še tega ne vsi.

vsak posameznik in vsak par je pač zadolžen za svojo spolnost, ona dva se učita skozi partnerstvo o sebi, o njemu/njej in seveda tudi o njuni spolnosti.. kako sexa sosed tako za njiju ni važno.. razen če ona vara svojega s tem sosedom, ampak jaz tu govorim za zveste pare.

ampak dokler se bo ljudem večinoma šlo le za fuk in denar, bo kot pač je.. svet je napredoval v raznoraznih zadevah, a  moško ženski odnosi so nazadovali. Toliko bitk med spoloma, toliko izkoriščanj med spoloma itd kot je danes.. in večini ni v interesu izboljševati zadev, ker deluje le ego, jaz hočem njeno mufno takoj zdaj, ker ne verjamem v ljubezen. Tako je ljubezen v sodobnem času najbolj poteptana zadeva na tem svetu.. a ravno ona rešuje.

rok-1, 30.10.2024 ob 10:53

To je zanimiva tema. Avtorica imaš prav v tem, da je razpon moških orgazmov velik – preizkušeno v praksi. Od komaj zaznavnih… do eksplozivnih.

Tudi samoumeven ni – in če vpleteš še malo vzhodnjaških praks, tudi ni nujno povezan z ejakulacijo. Občasno, če se posvečaš podrobnostim se zgodi eno brez drugega. Včasih tudi ejakulacija brez čutnega orgazma. Tu je ogromno odtenkov – in malo vemo o tem, ker to nekako ni tema za moške debate.

In ja, lahko povem ali pokažem kako – in bolje je, če lahko to opravi ženska oz skupaj. Ko ženska zaznava te stopnje oz sledi nivojem vzburjenosti – oz. to počneva oba – lahko pride do nepozabnih trenutkov. Res nepozabnih. Tisto… ko se zaveš kaj si doživel in lahko kar takoj umreš, pa ne boš obžaloval izpuščenih oz nedoživetih stvari.

Kako zelo je to res!
Razne vzhodnjaške tehnike samokontrole smo nekoč jemali kot zanimivost, skušali izvajati iz radovednosti, kasneje pa ugotovili, da narava ni brez razloga piskrbela za naša čutila in nam omogočila poleg zmožnosti reprodukcije tudi zmožnost užitka. V nekem trenutku je zato zavestno doživljanje spolne vzdraženosti postalo samoumevno.

Res pa doseženo ob izpolnitvi mnogih pogojev – volja, disciplina, zaupanje, motiviranost in “nadarjenost” partnerja, brezpogojna ljubezen, moč uma… tisoč dejavnikov, od katerih so centimetri še najmanj pomembni.

Je pa doseženi užitek fantastična nagrada za vložen trud. Kdor je to doživel, nikoli več ne pristane na manj in je lahko že ob samem spominu na tak doživljaj pijan od občutkov.

Si kot driska, ker te tvoj ne more vec poslusat o tvoji popolni vsevednosti. Otkrivas toplo vodo ali kaj, normalna partnerja skrbita za dobrobit druzga, razen kaksni egoisti. Zdaj pa pejt juzno pocat, ce ne, ti dec se uide.

WD40, 30.10.2024 ob 11:01

Ne drži. Seks revolucija je naredila to da ženska lahko dobi karkoli kjerkoli, če hoče, moški se mora še bolj trudit kot včasih. Nekoč je lahko računal da mu bo ena vsaj približno zvesta in da bo lahko seksal, pod pogojem da je v zvezi. Zdaj tega ni več. Ženske so dobile pravico do orgazma. Moški… mogoče pravico do glavobola. Pa še tega ne vsi.

če padaš na drolje namesto tiste ki bi te ljubile, je kot pač je.

Zartrose, 30.10.2024 ob 11:13

če padaš na drolje namesto tiste ki bi te ljubile, je kot pač je.

Ni nobene razlike.

Tecno, 30.10.2024 ob 11:12

Si kot driska, ker te tvoj ne more vec poslusat o tvoji popolni vsevednosti. Otkrivas toplo vodo ali kaj, normalna partnerja skrbita za dobrobit druzga, razen kaksni egoisti. Zdaj pa pejt juzno pocat, ce ne, ti dec se uide.

Danes bova živela od ljubezni, če te je morda zanimal moj jedilnik in dnevni red..😉

Ti prišepnem skrivnost? Moj partner sedi gol poleg mene in spremlja debato, ki je mimogrede nastala tudi ob njegovi pobudi. Malo se težko koncentriram ob pogledu nanj, tudi to moram priznati.. zna biti, da se celo zatipkam zaradi tega..😄

Karkoli te že moti – preskoči. Tema je namenjena vzbujanju prijetnih plati življenja, ne poslabševanju počutja.

Predvsem, ko piseses…..😛

WD40, 30.10.2024 ob 11:19

Ni nobene razlike.

Uf, škoda, da ne zaznaš razlike. Ampak nikoli ni prepozno. Če boš želel, boš tudi poiskal in najbrž celo našel

monovka, 30.10.2024 ob 11:34

Uf, škoda, da ne zaznaš razlike. Ampak nikoli ni prepozno. Če boš želel, boš tudi poiskal in najbrž celo našel

Če te nekdo useka iz sovraštva, al pa iz ljubezni, boli v obeih primerih enako.

Zato pa so prostitutke v Lj tako obiskovane zadnja leta.Tok jih je pa vse majo nonstop zasedeno.

Uzivas na polno, 30.10.2024 ob 11:32

Predvsem, ko piseses…..😛

Tudi to je svojevrsten užitek, ja.
Iz vsega si moraš znati narediti kaj lepega, drugače je življenje pusto.
Če ne bi bil nekaterim užitek brati, ne bi pisanja niti izumili, a ne? Posledično je sklepati, da je tudi pisanje komu užitek.
Užitkov je polno povsod, samo najti jih moraš znati.

WD40, 30.10.2024 ob 11:37

Če te nekdo useka iz sovraštva, al pa iz ljubezni, boli v obeih primerih enako.

😄😄 po moji izkušnji je razlika ogromna! Eno grdo boli, drugo pa prijetno pride do živega.

WD40, 30.10.2024 ob 09:31

monovka, 30.10.2024 ob 09:28

WD40, 30.10.2024 ob 09:17

monovka, 30.10.2024 ob 09:10

WD40, 30.10.2024 ob 09:05

monovka, 30.10.2024 ob 09:03

WD40, 30.10.2024 ob 08:57

Nepomemben. Je preveč dela z ženskem.

Ni to malo žalostno?

Je kar je. Važno je sodelovati, ne zmagati.  Kot moto JNA.

V mojih časih je pogum nekaj veljal in nismo preveč visoko cenili filozofije “je, kar je”. Za več lepega več truda, za nagrado moraš kaj naredit… to. Pa moške se je spoštovalo, vključno s skrbjo za njihovo ugodje.
A se je to zdaj spremenilo? Škoda.

Kar pomnim je bilo enako. Najprej je bil treba precej truda da si našel žensko s katero bi kaj imel, ustvaril, Nato je šlo precej truda, da si jo prepričal naj tvega s tabo. Nato je šlo nekaj truda da si jo spravil v posteljo, ker ni hotela bit lahka. Nato je šlo v postelji vsakič nekaj truda da si jo pripravil do viška. Takega tapravega, da se ni pobrala iz postelje in je bila slinasta ko polž 😀 Vsaj enega. Potem… se mi pa že ni dalo več. Po parih letih se mi sploh ni več dalo prihajat.  Potem mi je postalo škoda vsakega truda.

Opisuješ svoj vloženi trud.  Kje pa je njen trud? Si ji povedal, da pričakuješ tudi od nje, da kaj doda v skupno dobro?

Kakšna pričakovanja? Če ji je lepo mi bo dala možnost da se trudim še kdaj. To je to.

Tipična izjava mazohista…

Nenehno trudenje, da ji bo lepo. Obratno pa očitno ne.

Ni čudno, da je v Sloveniji (v seksu) pri 70% copatkov, ki so zadovoljni, da dobijo (če dobijo…) in vsaj 20% pravih mazohistov, ki si pustijo zakleniti kurca v “kletko” za 14 ali več dni, tudi za cel mesec, tako, kot je…

Moški, skrbi zame spred in zad, fukat pa boš dobil, če in ko bom potrebna JAZ! Če sploh bom potrebna….

In ja, nedvomno je v Sloveniji domin dvajsetkrat več, kot je domov, gospodarjev…

WD40, 30.10.2024 ob 10:18

monovka, 30.10.2024 ob 09:54

WD40, 30.10.2024 ob 09:46

monovka, 30.10.2024 ob 09:39

Težko ti ženska izpolni želje, če nima možnosti vedeti, kaj natančno si želiš. Lahko ugane, ni pa nujno, da ugane pravilno.

Ženske si domišljamo, da vas čitamo in vemo, kaj rabite. Pa po moje ni čisto tako. Sama verjamem, da bi vam zelo prav prišlo veliko več od banalnih klasik – redno dati noge narazen, malo pomigati, mogoče malo pohvaliti in  ponoviti čez tri dni.

Ja, verjamem, da te mine veselje, če si edini, ki se trudiš. Saj to je za oba spola enako. Pa ravno zato se mi zdi pomembno, da si stvari povemo.

Ženskam načeloma dol visi kaj moški bi ali ne bi. Če ji en ne ustreže ji pa drugi… ali pa več njih 😀

Ali ni pri moških enako? Česar ne dobi pri svoji, si išče drugje? Forum je prepoln takih modrosti..

Ena velika žalost je to. Pa tako malo je potrebno, da bi imeli vsi več od seksa! Samo pogovor. No, pa pogovoru bi naj sledila izvedba… 😉

Zakaj je lažje povedati vsem drugim, kar se najbolj tiče le intimnega partnerja? Pa bi bilo edino logično stvari razčistiti s tistim, s katerim si deliš intimnost.

Kje je zavora? Sramežljivost? Strah, da partnerja ne prizadeneš? Ali ni bolj boleče živeti z lažjo, kakor z resnico?

Še vse kar sem povedal ženski… eni ali drugi, mi je vse zmetala v glavo ob eni ali drugi priliki. Vse, še posebej tisto kar ni imelo nobene veze s tistim trenutkom. In prav potrudila se je da je padla na najnižji možni nivo. In kot nalašč počakala da mi je šlo že kje tisti trenutek kaj narobe, potem pa kot z macolo… direkt med oči.

Žesnkam se ne razkriva, niti se ne razpravlja,  Nobeni, nikdar.

Narediš kar ti je naročeno, ne sprašuješ lahko se kvečjemu ” naredi” da je ne slišiš. Kot v službi.

Se povsem strinjam. Samo enkrat sem naredil napako in sem potem vse dobil nazaj in še vedno dobivam. Neverjetno. Vse kar sem prosil, da ne naredi je naredila, vse kar sem prosil, da naredi, pa nič. Noro.

Anonimno2227, 30.10.2024 ob 11:59

Se povsem strinjam. Samo enkrat sem naredil napako in sem potem vse dobil nazaj in še vedno dobivam. Neverjetno. Vse kar sem prosil, da ne naredi je naredila, vse kar sem prosil, da naredi, pa nič. Noro.

Malo ti nagaja, kajne? Morda ji pa moraš povedati ravno kontra, da se bosta razumela…

O, bravo!
Po dolgem času dobra tema, dobra debata, brez izmišljotin, celo trolanja ne.
To rabimo.

Vrhunska izkušnja. 💕

Seveda je SamoUmevno, da je zgornji zapis nsmenjen WD ju❣️

Enemu in edinemu. 😊

Tantra, 30.10.2024 ob 16:05

Seveda je SamoUmevno, da je zgornji zapis nsmenjen WD ju❣️

Enemu in edinemu. 😊

Ne vem točno kaj misliš ampak, hvala.

A ste  omenli orgazem prostate, nipl.. in še kaj. Sicer za oba spola velja kdor ni avtoerotičn bo težko potešen, pa se lah še tk trudijo okol take osebe. Bistvo je vsekakor zaupanje, iskrenost, prilagajanje, sprejemanje, odprtost in ne obsojanje.. sploh, ko se gre za ljubezen, se pričakuje, da je ta komplet izpolnjen. Hedonisti so vedno bili in bodo.

monovka, 30.10.2024 ob 11:09

Kako zelo je to res!
Razne vzhodnjaške tehnike samokontrole smo nekoč jemali kot zanimivost, skušali izvajati iz radovednosti, kasneje pa ugotovili, da narava ni brez razloga piskrbela za naša čutila in nam omogočila poleg zmožnosti reprodukcije tudi zmožnost užitka. V nekem trenutku je zato zavestno doživljanje spolne vzdraženosti postalo samoumevno.

Res pa doseženo ob izpolnitvi mnogih pogojev – volja, disciplina, zaupanje, motiviranost in “nadarjenost” partnerja, brezpogojna ljubezen, moč uma… tisoč dejavnikov, od katerih so centimetri še najmanj pomembni.

Je pa doseženi užitek fantastična nagrada za vložen trud. Kdor je to doživel, nikoli več ne pristane na manj in je lahko že ob samem spominu na tak doživljaj pijan od občutkov.

Sicer se mi zdijo tantrične oz. taoistične tehnike odlična ideja za kontroliranje ejakulacije in libida nasploh, seksualna disciplinira je dobra stvar, ampak ne verjamem pa, da je res možno doživeti orgazem brez ejakulacije. Vem, da eni to trdijo, eni celo razlagajo, da lahko z meditacijo prideš tja, da misliti na nič = orgazem,  ampak ostajam skeptičen, mogoče jim res kej mičken zaščebeta v glavi, če se napnejo in dajo vse od sebe, da bi se pa to lahko primerjalo z intenzivnostjo občutkov pri orgazmu z ejakulacijo, pa dvomim.

O, meni je pa ta tema super in moški orgazem pomeni nagrado za moj trud. Njegov užitek je moj užitek. In ja, zaznavam nianse in se trudim iskati nove poti za vzburjenje moškega.

Saj veste, deklce, da je pri moških točka g v anali? Ste že probale?

Za wd, se strinjaš?

ježešna, 30.10.2024 ob 19:18

Saj veste, deklce, da je pri moških točka g v anali? Ste že probale?

Za wd, se strinjaš?

Ne vem, naj bi bila, vsaj od, kaj je že bil tist film za mulce… ameriška pita al kaj… ma ne vem,   mi nekako ni za probat. Kot sem napisal, meni je bil seks bolj za to da je njej prihajalo, da je bil mir pri bajti.

New Report

Close