Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški pomoč.

Moški pomoč.

Prijatelji mi očitajo, da sem copata. Ali sem res?

Najprej sem šel po svojo punco k drugemu domov, takoj se je preselila k meni, po 3 tednih me je predstavila staršem, čeprav je bila predhodno v vezi 5 let. Potem je znana , da rada sedi na dveh stolčkih. Zakaj? Ker je pred njenim bivšim bila z enim, ki sta se razšla vmes, pričela hoditi s tem novim, nakar ji vmes plača bivši Maldive in gre z njim na Maldive, pride nazaj in gre k temu s katerim je bila 5 let spet nazaj-jo vzame nazaj. Potem pa se je z menoj vse dogajalo s svetlobno hitrostjo? Po enem letu se sama odloči zanosit, ker bivši se ni želel ne poročit, ne imet otrok in ne delati po njeno. Jaz pa delam kot ona reče. Kaj sem res copata?

Odgovor na objavo uporabnika
Ded ali pi*, 11.05.2022 ob 23:14

Prijatelji mi očitajo, da sem copata. Ali sem res?

Najprej sem šel po svojo punco k drugemu domov, takoj se je preselila k meni, po 3 tednih me je predstavila staršem, čeprav je bila predhodno v vezi 5 let. Potem je znana , da rada sedi na dveh stolčkih. Zakaj? Ker je pred njenim bivšim bila z enim, ki sta se razšla vmes, pričela hoditi s tem novim, nakar ji vmes plača bivši Maldive in gre z njim na Maldive, pride nazaj in gre k temu s katerim je bila 5 let spet nazaj-jo vzame nazaj. Potem pa se je z menoj vse dogajalo s svetlobno hitrostjo? Po enem letu se sama odloči zanosit, ker bivši se ni želel ne poročit, ne imet otrok in ne delati po njeno. Jaz pa delam kot ona reče. Kaj sem res copata?

Seveda si. Sam si si vse odgovoril, čakaj da te našaufla…

🙂 🙂 🙂

Ma nisi.

Nisi.

Ker prijatelji pa imajo besedo, kdaj bo njihova zanosila?

Heheh stari sorry

Ne copata, prava šlapa si!

Tukaj ti ne morejo pomagat moški, ampak dober psihiater, da razvozlaš SEBE. Če sploh še je upanje zate. Tole je garant izmišljeno. Kriza res.

Anonimnež, 12.05.2022 ob 20:00

Tukaj ti ne morejo pomagat moški, ampak dober psihiater, da razvozlaš SEBE. Če sploh še je upanje zate. Tole je garant izmišljeno. Kriza res.

Ni izmišljeno. Točno tak sem, ker je moja mama rekla, da rabim žensko za reprodukcijo sem to naredil, pustil ono, ki ji ni bila po volji, sem pa jo ljubil. Pa sem ubogal mamo, prizadel drugo, zaj me pa videt ne more, sovraži me, prezira. Ta pa je dobesedna čarovnica, svoje kremplje je ovila okrog mene in kaj naj zdaj če je že v 7 mesecu? Še to me naserje, moje kolege kdaj pričakuje, otroka, se poveže še z mojo mamo, da me jebeta dve. A se bo to kdaj spremenilo? Pa nisem več mlad, 35 sem…v službi ima najboljšega prijatelja, pa ne vem ali imata kaj, potem delo mi rihta preko kolega s katerim je že tudi bila nekoč itd. Kolegi moji je ne marajo, ker je prevzetna razvajenka, očkova maza, materi pa zdaj še ustreza, ker misli, da bo od nje korist, hiša na morju, dobra firma…S prejšnjo se nisem v par letih niti enkrat skregal, skozi je imela dobro besedo za vse in vsakogar, zelo sva bila kompatibilna, težava, ki so jo drugi in mati videli je v tem, da je malo starejša in ne more imet več otrok. Zakaj naletim vedno na take? Zakaj sem tako tele? Zdaj pa bom trpel ob tej, ki jo sicer imam malo rad, ker me skozi obrne, ampak me v drugi sekundi tudi nostop jeb…skozi se kregava. Za napačno sem se odločil…zaradi otroka pa ne morm proč.

Ded ali pi*, 12.05.2022 ob 20:55

Ni izmišljeno. Točno tak sem, ker je moja mama rekla, da rabim žensko za reprodukcijo sem to naredil, pustil ono, ki ji ni bila po volji, sem pa jo ljubil. Pa sem ubogal mamo, prizadel drugo, zaj me pa videt ne more, sovraži me, prezira. Ta pa je dobesedna čarovnica, svoje kremplje je ovila okrog mene in kaj naj zdaj če je že v 7 mesecu? Še to me naserje, moje kolege kdaj pričakuje, otroka, se poveže še z mojo mamo, da me jebeta dve. A se bo to kdaj spremenilo? Pa nisem več mlad, 35 sem…v službi ima najboljšega prijatelja, pa ne vem ali imata kaj, potem delo mi rihta preko kolega s katerim je že tudi bila nekoč itd. Kolegi moji je ne marajo, ker je prevzetna razvajenka, očkova maza, materi pa zdaj še ustreza, ker misli, da bo od nje korist, hiša na morju, dobra firma…S prejšnjo se nisem v par letih niti enkrat skregal, skozi je imela dobro besedo za vse in vsakogar, zelo sva bila kompatibilna, težava, ki so jo drugi in mati videli je v tem, da je malo starejša in ne more imet več otrok. Zakaj naletim vedno na take? Zakaj sem tako tele? Zdaj pa bom trpel ob tej, ki jo sicer imam malo rad, ker me skozi obrne, ampak me v drugi sekundi tudi nostop jeb…skozi se kregava. Za napačno sem se odločil…zaradi otroka pa ne morm proč.

Niso nič krive ženske, v tebi je problem, ker se petljaš s takimi. Đizs človek. Jaz bi se usedla na prvi avion če bi bila TI.

Ker si kretenčina, majčina maza, jos uvijek držiš se majčine kikle…Trpi govno, budaletina.

Ne rabis bit zarad otroka z njo.

Lpi, 12.05.2022 ob 21:58

Ne rabis bit zarad otroka z njo.

zamisli si zdaj okolico, da jo pustim v 7 mesecu? mati pa kolegi me ubijejo…

počakal bom do rojstva pa da vidim, pa vmes poskusil pri bivši…

kreten sem.

pa794, 12.05.2022 ob 22:01

zamisli si zdaj okolico, da jo pustim v 7 mesecu? mati pa kolegi me ubijejo…

počakal bom do rojstva pa da vidim, pa vmes poskusil pri bivši…

kreten sem.

Pejt se testirat za sifilis in gonorejo. Potem pa si poišči pomoč. Resno.

Upaj, da nisi foter otroka. Naredi DNK test in če res nisi, babo načevljaj. Mame pa tudi ne več poslušat, zaradi nje si pustil super žensko.

Ma ni nujno da si copata. Mogoče si samo mal butast. Res pa ti ne morem dat čist nobenega nasveta. Če si do zdaj preživel, boš verjetno tudi naprej. Poskusi si ne še bolj zakomplicirat lajfa. Saj veš, vsak dan lahko začneš na novo.

Ti nisi copata ti si idijot

Anonimno 10030, 13.05.2022 ob 17:50

Ti nisi copata ti si idijot

Kak se pa reče dedu, ki je pičk, copata? Da vse naredi kot baba reče

Ti si idiot ne copata. Mogoče pa otrok ni tvoj, je od naslednjega, ki ga je imela pripravljenega.

očitno je bivši ime več jajc kot ti, pa je naredil klik.. Njen karakter je prečital kot športni časopis.

Reprodukcija je uspela, sedaj pa poslušaj srce.

Prej neumen, obupan ko pa copata

Nisi copata. Si butast. Prostovoljno si podaril skrbništvo nad tabo vsem okoli sebe. Očitno nisi sposoben sam se odločat, sam živeti življenje po svojih pravilih, rabiš da te nekdo vodi (prijatelji, mati, punca, forum…). Tako da nehaj javkat in pač delaj še naprej po navodilih svojih “skrbnikov”. Svojega jaza in svojih misli itak nimaš. Oz. tudi če se pojavijo ti jajca do jeter potegne ob sami misli da bi mogoče pri 35ih sam svoje življenje vodil kamor hočeš. Čičaj tam v kotu in jamraj ter cmeraj kaj vse “se ti zgodi”, ti revše pa nimaš nobenega vpliva na to. Počakaj da se otrok rodi. Potem pa še njega pusti da ga zjebejo vsi okoli tebe, medtem ko boš ti v kotu cmeral in čakal na navodila kam se premaknit, kam ga vtaknit, kdaj prdnit. Čestitke za to da ti je pri 35ih uspelo zjebat svoje življenje (če si ga sploh kdaj imel), življenje bivše (pusti žensko pri miru, sam nosi posledice svoje brezjajčnosti, ni ti ona nič dolžna, razen enga šamra in brce v jajca če se ji približaš), življenje nič krivega otroka, ki verjetno ne bo zadnji. Bo že mamica povedala kdaj bo nov čas za naskok, da še kakšnega narediš. Vse lepo v “tvojem življenju” želim. Držim pesti da ti mamica dovoli prst cuzat, da se boš lažje sam sebe tolažil tam v kotu.

Kako se reče dedu, ki vse naredi tak kot reče mam ali žena?, 13.05.2022 ob 17:55

Kak se pa reče dedu, ki je pičk, copata? Da vse naredi kot baba reče

Veš kako se reče temu? Temu se reče, da je treba fajn nabit davke na nepremičnine, tako da se malo trg premeša, tako ne bomo odvisni od raznim mam in staršev in njihovih kapric. S 1000€ plače si ne moreš pomagat in je isti kurac če si na sociali. Potem ne bi bilo več takih primerov kot je zgoraj, kjer je njegova stara lenuhinja dobila stanovanje praktično za džabe in se potem neki repenči in ukazuje.

New Report

Close