moški pri 50. in več letih se ločujejo
Kam drvi ta svet? Poročeni so 30, 40,… let, pa se grejo ločitev? Ko že ne morejo več ja*hat, pa mislijo, da bodo pri kakšni mladi lahko? Hahahaha.
Njihova bivša si še pa lahko najde kakšnega mladca, ki ji z veseljem ustreže. Ko ti ločeni starci to vidijo, jim ego pade in ves gnev zlijejo na bivše.
Stare, bolane,…..moške budale, katera vas bo pa rihtala in pleničke menjala, ko bo treba? Če bi ostali poročeni, bi žena že poskrbela za vas, takšna, ki je z vami samo zaradi denarja, pa bo odnesla pete, da se bo kadilo za njo.
Samo res – taki slinavci se najdejo na vsakem koraku. Babnice osvajajo, kot bi imeli bogeca med nogami, ko se pa slečejo, pa vidiš staro, uvelo kožo, trebušček pa dol visi.
Zakaj ne povedo po resnici – star sem tok pa tolk, sem bolan, rabim družbo, ker sem osamljen. Vsaka bi takšnemu raje podala roko in postala vsaj njegova prijateljica, če že drugega ne.
Se kdo strinja z mano?
A to te je en 50 letnik nategnil tako al drugač, pa si ugotovila šele takrat, ko se je slekel, da te je nategnil, ker te ni mogel nategnit, hehe.
Ne bit tako penasta zaradi šoka, ki si ga doživela, če že v startu ne znaš ocenit človeka koliko je star, pa ne poudrjat tako to pranje gat, te zna vsak moški mrtev pijan v pralni stroj vržt in pritisnit gumb start. Se pa strinjam, da je beden tist tip, ki bi kao mlajšo ženo, da ga bi pedenala na stara leta. Jst recimo, jo bi samo za sex, ko jo nebi več mogel kresnt, bi bil pa prev vesel, če bi šla čim prej spokala od mene.
Zadnjih nekaj let se dosti takih ločuje. Ravno lani poleti mi je ena govorila, da se zadnja leta ločujejo ali 1 leto po poroki ali 30-40 let po poroki. Včasih se kao niso smeli ločiti in so ostali skupaj, sedaj pa ko so ločitve čisto ok se pa ločujejo. Večina teh ločenih gospodov ima menda že nove žene.
Kje to piše? Pa to ne velja za vse moške! Samo za tiste “slinavce”, ki ne morejo več in brenčijo naokoli kot troti in iščejo, iščejo,….. pa sami ne vedo kaj. Če se kaj na njihov trnek prime, pa od sramu stisnejo prpo. Prej se predstavijo kot največji kao osvajači, potem pa izginejo v mišje luknje.
Jaz s tem nimam izkušenj, ker se na takšne brenčače ne oziram, pa naj bo star al mlad.
Vidim in slišim pa marsikaj
Glede na to, da puhloglavost pri babah doseže svoj vrhunec nekje okoli 40. leta starosti, ni trend ločevanja pri moških v teh letih nič presenetljivega.