Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski prosim za vase mnenje…

Moski prosim za vase mnenje…

Zanima me s kaksnim namenom oz. kdaj bi se odlocili povabiti zensko na nekajdnevni izlet, ce bi ze bili vezani?
Hvala za vasa razmisljanja..

Mal šovinizma…. 😛

S kakšnim namenom?
Nima smisla jo okol vlačit, ženska mora bit pri hiši, podobno kot šporhet…. moraš ga imet, ni pa da bi ga okol vozil…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ugodje, lagodje,seks.

…najbrž…v prvi vrsti xxx,v drugi vrsti zarad preverjanja prilagajanja in kompatibilnosti….:)

Misliš s tem partnerko ali neko drugo žensko? Previdevam, da slednjo. Torej, ko sem vezan, nisem preveč požrešen in ostale ženske pustim, da jih vabijo ostali samski tipi in drugi osamljeni vezani.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Misliš s tem partnerko ali neko drugo žensko? Previdevam, da slednjo. Torej, ko sem vezan, nisem preveč požrešen in ostale ženske pustim, da jih vabijo ostali samski tipi in drugi osamljeni vezani.[/quote]
Mislim na to, da ce je porocen in si zazeli odpeljati drugo zensko…le kaj se vam plete po glavi 😉

…vsi vemo da je zadeva bele barve,le avtorica bi še raje videla v kakšni drugi….:))

Seks je bele barve? 😉

Vezani moški ne vodimo fukfrendic na večdnevne izlete. Tako izletovanje se namreč hitro izrodi v totalno s.anje. Najmanj takrat, ko nasprotni pol tvoje zveze to ugotovi…pri večdnevni zadevi, spregleda tudi slepo zaljubljena.

Jaz sem že v restavracijo povabil kakšno (samsko) gospodično, pa sem vezan.
Imel sem neverjetno srečo, ni me seksualno napadla, je pa napadla vegetarijansko hrano z neverjetnim užitkom. 😀
Ne vem, s kakšnim namenom se ti družiš z nekom, ne glede na spol?
Z ženskim torej samo zaradi seksualnega interesa? Potem moraš lepo ostati doma. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po mojem zaradi delitve stroškov za pot pa ker je soba za enega precej dražja, kot če si z nekom deliš dvoposteljno sobo. Takole from top of my head, trenutno mi res nič drugega ne pade na pamet.

Seks je bele barve? ;)[/quote]

Ojoj, še ena bistra papežinja.

Seks je bele barve? ;)[/quote]

Ojoj, še ena bistra papežinja.[/quote]

Še ena, ki bere trivialno literaturo. :)))

Z nobenim namenom, nikoli.
Raje bi se vprašal kaj me je pripeljalo do takih želja in najprej predelal to dilemo.

Ojoj, še ena bistra papežinja.[/quote]

Še ena, ki bere trivialno literaturo. :)))[/quote]

Če daš zraven dvopičje in zaklepaj, še ni avtomatično tudi smešno.

Še ena, ki bere trivialno literaturo. :)))[/quote]

Če daš zraven dvopičje in zaklepaj, še ni avtomatično tudi smešno.[/quote]

Danes pa ni tvoj dan… so krive nevihte?

Hecno, sem že razmišljal v taki smeri. Ker sem pročen že 20 let in je to v realnosti tudi en velik dolgčas. Pa tudi ena velika sigurnost in sreča. Kakorkoli, moški smo srečni v družbi novih žensk in jaz bi bil prav vesel ob taki zgodbi. Je pa zadeva teže izvedljiva – ker – kaj bom pa doma rekel, kje da sem ta cajt itd.

V ozadju je sigurno sex in v tej smeri razmišljam samo zato, ker rabim pravo ozračje za to zadevo. To je lepa vzburjenost, ki se kuha več kot 1 dan in je potem izvedba lahko res zanimiva. Lahko seveda nebi sploh nič bilo iz vsega, kaj jaz vem – moja seksualna narava je zelo muhasta.
Kakorkoli tudi preživeti nekaj časa z novo žensko je zelo stimulativno.
Zakaj bi te torej povabil na tak izlet? Ker nisem tip, ki bi te bil zmožen v pisarni dat na mizo in nategnit (če nebi že prej bila moja ljubica) in ker sem romantik in me bolj zanima neko implicitno stanje, kot eksplicitno nabiranje spolnih zmag.

Zanimive iztočnice, a premalo vemo o njem in vajinem odnosu.
Sigurno želi menjati tekočine razen, če je nesamozavesten in zelo osamljen.

Če si sama poročena mu lahko najeda tvoj mož in je to maščevanje, da ga mora prenašati.

Mogoče si seksi pa še pametna, kar mu manjka, če ga žena intelektualno ne dohaja.Pa boš poleg seksa še super družba za debato ob kavici.

Ali pa si preveč samozavestna in nedostopna, da bi si mož upal kar tako reči kako si te želi in je presodil, da bo rabil čas za kaj več.

Če te oblega mnogo moških mu je to velik izziv in hkrati izvor ponosa,da si sprejela njegovo povabilo.
Na te bo gledal kot star lovec na največjega medveda, katerega kožuh krasi njegovo dnevno.

To so bile prve ideje, možnosti in razlogov je itak neskončno, ker je poročen verjetno niso najbolj plemeniti.
Pišem tako, ker si skoraj sigurno dobila nespodobno ali vsaj nenavadno povabilo in zdaj tuhtas zakaj je to storil.

Me pa zares zanima, če si šla in kako je bilo:)

Sem samski in v dvajsetih. Težko rečem zakaj bi to delal poročen čez 10+ let. Upam da nikoli ne bom, hodil na tajne izlete seveda:)

Kako se vedeti na veselici če je veliko punc nakupu .
Zanima me katero naj izberem za ples ljubezni .

Tega poročeni ne delamo.

Na jadranje ne hodiš? V hribe, kako daljšo turo? Malo premisli, navsezadnje lahko samo dopust vzameš in skočiš do enih toplic. Še en nasvet. V službi pa se nikar ne zapletaj, prenevarno zate v vsakem primeru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close