Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški se mi gabite

Moški se mi gabite

Fina lepa dama a ko odpre usta te srat prime, takoj opaziš, da nima 5 pik v glavi, splošna razgledanost na nuli. Fine dame polno pudra, šminke in ostalega sranja na faci, čisti gnus. Ženska daje noge narazen vsakemu, ki pride mimo z malo bolj vrednim in svetlečim plehom ali ji pač da nekaj cekinčkov v evrih. Ženska ga fafa vsakemu moškemu za nekaj evrov, čisti gnus. Ženske se mi gnusite, brez pameti in samo pohlep vas je.

Zanimivo razmišljanje… ki ne loči med “biti sposoben nekaj narediti” in “narediti”.

Sam vem, da sem presneto sposoben ubijanja in še marsičesa… če se odločim za to. Zaenkrat se še nisem, me pa včasih mika…

Pa da ne boste mislili, da sem prizanesljiva do žensk. Ženske, ki ne zaščitijo svojih mladičev pred predatorji ali jim celo same škodujejo naj se cvrejo v peklu. In tudi tiste ženske, ki povzročajo zlo, morijo, uničujejo, nagovarjajo k zlu. So tudi ženske pedofilke, ampak teh je 1%.
Je pa ženska sostorilka, če moški spolno zlorablja njenega otroka, ona pa ne naredi nič. Ja ja, saj vemo te teorije strokovnjakov in strokovnjakinj, je bila tudi sama verjetno žrtev, vzorci nasilja, ne zmore se iztrgati iz začaranega kroga blablabla Živalska samica zaščiti svoje mladiče ne glede na vse (no, če je kriza jih tudi ubije, pa tudi je res, da lev svojim mladičem ne bo škodoval, ampak če prišlek samec ubije vladajočega leva bo pobil tudi njegove mladiče in levinja ne naredi nič, to je pa tudi res, ampak to je savana), človeška se pa lahko izmaže, češ da je bila tudi sama žrtev. Ni opravičila! Če je rodila otroka, je dolžna za njega skrbet in ga zaščitit. Enako seveda moški,ampak za moške vemo, da so predatorji in se ravnajo po nagonih in spolni sli.
Tako da je neizpodbitno dejstvo, da večino zla povzročijo moški. Ženske so pa včasih asistentke. Nimajo pa veliko moči to je res.

Nič čudnega, če si pa moški.

Ne brihtolirej, ker ti že škodi.

Jutri bo nastopila depresija, čez čas pa še self harm behaviour problemi.

Soditi je treba posameznike in ne skupino. Če ti to ni jasno si na nivoju fašistov.

Fašistov pa ne maramo. Sploh pa ne taneumnih, tisti tapametni vsaj vedo za kaj se gre oz. Načrtni delajo za svoj interes. Vsi ostali pristaši ste zgolj uporabni idi0ti.
[/quote]

Zate so vsi fašisti, ki povedo resnico.

https://www.youtube.com/watch?v=QQhHCE20-V8

https://www.youtube.com/watch?v=bcnpfYaYwAQ

https://www.youtube.com/results?search_query=female+psychopath+sociopath

….

Seveda je posploševanje. S posploševanjem si samo hraniš svoj ego, češ, da si boljši od drugih, zato da opravičiš svoje slabe namene.

ti zgoraj s tistimi levi, odloči se ali boš človeka primerjala z živalmi ali ne. pa bodi pri tem konsistentna, ne le, ko ti nekaj paše.

Ta osebek zgoraj, ki mi poskuša s kontra analizo kao nekaj kontrirat pa mora dojet nekaj zelo enostavnega. Ženska, ki dobrovoljno sesa penis ali penise zaradi koristi je lahko kurba, prasica in vse kar si zamislimo, ampak dejstvo je, da ona s tem dejanjem nikomur ne škoduje in sploh ni relevantna v tej zgodbi. (razen če ne sesa penisa ameriškemu predsedniku in od njega na podlagi seksualnih uslug zahteva bombardiranje Venezule, ampak to je že spet posebna zgodba, ki pa jo lahko razvijemo).
Ženska, ki pa je primorana sesati penise, ker jo je v to prisilil moški trgovec z belim blagom in poleg njega še moški stranka, pa je seveda žrtev moških. Moških, ki zaradi pohlepa in pohote delajo veliko škodo ženskam, žrtvam. In tudi otrokom, ker so v prostitucijo zelo pogosto vpeti tudi otroci, sploh v deželaj tretjega sveta. Bordeli v Kambodži so polni osemletnih dejlic, ki jih posiljujejo odrasli moški, ki mislijo, da si bodo s tem izboljšali zdravje, v nekaterih afriških državah pa moški mislijo, da bodo s posiljevanjem oztrok prepričili, da bi dobili aids.

Se pa trudite nekateri, da bi me diskreditirali, ampak niste dali niti enega kontrargumenta. Samo napihujete se in žalite, tipično moško pač. Vse, kar pišem je resnica, resnica je pa vidna iz vesolja.
Ne razumete pa ene zelo enostavne stvari: seveda ni en rok na tem forumu kriv za vse zlo tega sveta in verjetno tudi ni pedofil, posiljevalec in predator. Je pa dejstvo, da če bi se znašel v vojni bi ubijal in posiljeval. ker če ne bi on, bi pa njega. In če misli, da on pa ne bi, ampak da bi lahk kaj s pametovanjem in filozofirajem razrešil, pač ne živi v realnosti. Ampak ne pozabimo, da so vse vojne tega sveta začeli moški.
Sem pa že zelo naveličana semaforjev, bolj ko razkrivam resnico o moških več jih je.

Pizdarija pa ravno ženske so bile baje najbolše paznice v koncentracijskih taboriščih,…

Seveda so bile, ker jih je bilo strah, da jih bo kdo od moških potamanil, če ne bodo dovolj krute. One že niso bile na vrhu naci partije. In vedno je tako, ženska je kruta ponavadi, ko jo moški v to prisilijo.

Še en beden poskus kvazi protiargumentacije. Moški si zamislijo vojno, moški si zamislijo dokončno rešitev judovskega vprašanja, moški si zamislijo koncentracijska taborišča, moški si zamislijo plinske celice (izumitelj je celo naše gore list , slavni Odilo Globočnik), moški vse to tudi začnejo izvajati. S ciklonom B zadušijo 6 milijonov Judov pa še precej Slovanov, Romov in ostalih, nek zdravnik (velecenjeni dr. Mengele) izvaja peklenske medicinske poskuse na živih ljudeh,. Goebbels, Ribbentrop, Himmler….sami moški. In potem ena bedna moška kreatura na nekem obskurnem forumu za vse zlo Tretjega rajha okrivi neke brezimne paznice brez kakršnekoli odločevalske moči. No, to!

Prej obratno. Saj si ženska razmisli malo o svoji moči skozi zgodovino Lukreciana Borgia se ti smeji pa mnoge druge,…. 🙂

Meni tudi. Sva ze dva.

Zate so vsi fašisti, ki povedo resnico.
[/quote]
Šure,

Ko bom naslednjič videl žensko kot glavno akterko v črni kroniki bom enostavno rekel, da ste vse ženske morilke. Proof bodo izbrani osamljeni primeri.

Nimaš se oravice vraniti ali zagovarjati, sicer nasprotuješ naši “resnici”.

Budale blesave.

Sem prebrala kar dosti literature o Lucrezii Borgii in ti lahko povem, da si si izbral zelo napačen primer. Lucrezia je bila žrtev zlorabe lastnega brata, tako da ne vem, kaj sploh hočeš povedati. Hči pokvarjenega papeža, v moškem svetu, obkrožena s pokvarjenimi, častihlepnimi, pohotnimi moški je zdaj zate največi problem tiste dobe in nasploh človeštva? To vs epove o tvojem piznavanju zgodovine in vloge žensk.
Sem pa že zgoraj povedala, da nikakor ne zagovarjam žensk, ki počnejo zlo. Ampak da je večino zla povzročenega z moško silo. Na to še vedno nisem prebrala nobenega tehtnega protiargumenta (ker ga enostavno ne more biti), ampak berem samo neko kikirikanje.

Vse te moške so rodile ženske, torej matere, in vse te “bolne” ženske so izbrale “bolne” moške, se dale oploditi in z njimi so v dvojicah tvorile škodljivo družinsko ozračje, ki je sproduciralo sociopate. Mati še posebej igra pomembno vlogo pri psihičnem zdravju otroka, ker je z njim ob rojstvu in zgodnjem razvoju tesno povezana in je popolnoma odvisen od nje.

Bolno družbo ne ustvarja posamičen spol, ampak nefunkcionalne osnovne celice družbe, torej družine.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja evo še en presežek moške pameti. Ker so ženske vseskozi v družini tiste, ki pijančujejo, pretepajo može in otroke, jih posiljujejo, trpinčijo itd. so zdaj matere krive, ker so moški take živali kot so.
Matere so krive vkolikor ne zaščitijo svojih mladičev pa bi jih lahko Velikokrat pa to seveda ni mogoče. Kako bo ena mati tam v neki afganistanski vukojebini zaščitila svojo hčerko, da jo fotr ne proda pri devetih letih najboljšemu ponudniku, če pa je bila tudi sama prodana, je nepismena in popolnoma brez pravic?. To je ta moški svet o katerem govorimo. In ni 60-letna ženska tista, ki se bo poročila z 9-letnim fantom in ga vsako noč poseiljavala, ampak se bo 60-letni smrdljivi kozji pastir poročil z 9-letno nedolžno deklico in jo vsako nioč posiljeval. Pa da ne bomo pristranski. Ne hodijo zavaljene nagnusne bele ženske na Tajsko posiljevat 6-letne fantiče, ampak hodijo zavaljeni nagnusni beli moški na Tajsko in Filipine posiljeveta 6-letne deklice in fantiče. Ja tako je to, pa če se še tako repenčite, to je resnica in resnica je vidna iz vesolja.
In če vas moti to, kar pišem, si mečete pesek v oči. Namesto da napadate mene povzdignite glas in vi moški zahtevajte od moških, ki počnejo svinjarije naj to renehajo početi. Zahtevajte, da se zlo ustavi in kaznuje. Zakaj v javvnosti vendo vidimo samo ženske, ki opozarjajo na nasilje? Kje ste moški?

Ženska dela selekcijo, vsaj v svobodnih civiliziranih družbah, in izbira, kateremu moškemu se bo dala oploditi (v rokah ima škarje in platno). Če sama izhaja iz disfunkcionalne družine, najpogosteje izbere tudi “disfunkcionalnega” moškega, kakor je sama. Potem pa je vredno poudariti na velik vpliv matere v čustvenem in kasnejšem psihološkem zdravju odraslih (otrok).

On January 14, 1907, Adolf Hitler’s mother went to see the family doctor about a pain in her chest, so bad it kept her awake at night. The doctor, Edward Bloch, who was Jewish, examined her and found she had advanced breast cancer.

Adolf Hitler sobbed when the doctor told him she was gravely ill and needed immediate surgery. A few days later, Klara Hitler, 46, was operated on and had one of her breasts removed. But the operation was too late. Her illness, malignant cancer, would slowly ravage her body. She couldn’t make it up the stairs to the family apartment, so they moved into a first floor apartment in a suburb next to Linz, Austria.Posledice so vidne …

When Klara passed away on December 21, 1907, Hitler was devastated. Her doctor, Eduard Bloch, would later write, “I have never seen anyone so prostrate with grief as Adolf Hitler.”

Dr. Bloch was Jewish, prompting some speculation that Hitler’s violent anti-Semitism arose, at least in part, because of Klara’s death. However, years later the doctor fared better than other Jews who were subject to Hitler’s rule. Dr. Bloch was able to emigrate to America — along with his wife, daughter and son-in-law — at a time when many others were kept from leaving. This preferential treatment was likely the result of his caring for Klara.

Ja seveda ker večina sveta je svobodnega. Ženska ima določneo svobodo izbire v zahodni Evropi, ZDA, Avstraliji, to je pa to. Kaj resno kdo misli, da ima ženska v večjem delu Azije, Afrike, Južne Amerike, kakršnokoli svobodo? Dajte se najprje izobrazit preden se spuščate v debate o takih zadevah.
Pa tole o Hitlerjevi materi a tole je spet en beden poskus, da se krivdo za holokavst zvrne na žensko? tega sploh ne morem resno jemati.
Moški ste gnusi, ki ubijate in posiljujete, to je dejstvo in dejte do dojet.

Res je Lukrecijo sem izbral, ker je bila brezmadežna in vedno nič kriva bogaboječa inteligentna ljubka žrtev za katero se mora prelivat kri,…..
Brat Cesare in oče Rodrigo sta pa bila obična trota,….

Mi nismo bili nič drugačni, odvisno od civilizacijske kulturne stopnje in tudi ekonomskega razvoja, saj izviramo iz živalskega sveta. Na nižjem klinčku razvojne stopnje smo, bolj smo podobni živalim.

Narava ni nek ideal, je zelo pogosto zelo neizprosna in kruta. Ljudje se razmnožimo preveč, ima narava varovalni ventil, da pošlje bolezni, nas pobija, kolikor se sami ne med seboj, kot je skozi vojskovanje. Pač Indija in Azija, kjer živijo nagneteni kot sardine, moraš biti realističen, da so ljudje na “nižji civilizacijsko-kulturni” stopnji, tam človek ne pomeni nič, ne moški, ne ženska in ne otroci.

Tako, da zgolj neka visokoleteča ideologija luči, ki ne upošteva tudi temne (človeške) narave, je precej slepa.

Predlagaj rešitev? Poboj moških in izkorenitev človeške vrste? 🙂 Jah, bojevnce na papirju v družbi, ki ima polno rit vsega, boste “reševale svet”…

Kdor nima zaupanja ne v moške bodisi ne v ženske, nima zaupanja niti v človeštvo in predvsem ne vase. Torej gre za globoko nesrečnega in nezadovoljnega človeka, ki rabi dežurne krivce, in odtod nuja, da se na nekaj obesi, tako kot ti vseskozi glodaš kot kak pes svojo najljubšo kost te tvoje nesrečne moške, ker si najverjetneje imela očeta kretena in se te je zato držala “smola” z moškimi. 🙂

Ozri se na MON, ne tako pesimistično, obstaja razlog le za optimizem, sami prijetni fantje smo. 😀

Dejstvo je, da glih take zenske kt si ti, producirate take moske, kot se ti gnusijo. Ocitno znas sam gobec vrtet in provocirat. To je resnica. Za vsakim zmesanim decom stoji zmesana baba. In obratno, da ne bomo diskriminatorni. In ni cudn, da se jim pol odfuka. Res, cesa vsega ni sposobna ena zenska zakuhat z gobcem. Se pa najde sem in tja tut kak moski, ki je pa se hujs.
Dej dojet, da rabis psihiatra, to je dejstvo. Me je kar strah, ko berem kaj tako psihopatskega, kaj vse hodi po tem svetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close