Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški se mi gabite

Moški se mi gabite

Pozabil pa si da se ene zagovornice nikaba oblačijo kot cipe ob Nemških cestah!
Izločajo koknurenco!

A stojite kje ob meji ali pred parlamentom in ste proti spuščanju primitvcev v SLO?
Spet lajate v prazno!

Pozabil pa si da se ene zagovornice nikaba oblačijo kot cipe ob Nemških cestah!
Izločajo koknurenco!
[/quote]

Sem omenil. Zagovarjajo uvoženo tradicijo srednjeveškega oblačenja, same se napravijo kot prostitutke, hkrati pa zase zahtevajo spoštovanje, ki ga verniki izkazujejo svetnicam.

Najprej se podpiši pod ta sovražni govor, nato se bomo pogovarjali naprej.

Najprej se podpiši pod ta sovražni govor, nato se bomo pogovarjali naprej.
[/quote]
Nabiranje klikov, nič drugega.

Zdravile moraš redno jemat!

Jaz imam o tem svoje mnenje. Ne vidim problema v spolu ampak v osebnosti in predvsem vzgoji, ki temelji na mišljenju dokler se nam ne dogaja ali moji hčeri kaj me briga za tuje hčerke. Sem že z odprtimi usti ostala, ko je kakšna mati komentirala, ja če ostane noseča kaj mu je pa dala, moj sin ni kriv (resno mati tvoj sin ni kriv.?vzgoji sina v pokončno in pošteno osebo s spoštovanjem do sebe in drugega).. Kaj me briga če mož hodi na tajsko na mladoleten seks turizem dokler je ok oče in mož in pusti najine hčere pri miru ,pa nosi denar domov se marsikatera dela da tega ni (kaj res zena.?a tega res ni..povej možu kar si kot zena dolžna storiti,da njegova dejanja ne potpiras in da s takim človekom ne moreš živeti ker bi se spustila na nivo životinje). Dokler vojak na vojnem območju ne bo tujih žensk videl kot osebe in človeka (tako kot svojo mater, babico, sestro) bo brez težav posiljeval tudi 12 letnice.
Mislim da je to glavni vzrok dokler se dogaja tujim hčeram mene to ne boli.. Fantki nato odrastejo v nezdrave moške..
Vedno je treba zaščititi doma z najpreprostejših pravilom : vsak je nekomu otrok

Začeti doma

Takle mamo, ko nedojebanke niso za nič in lahko prosto norijo jezne na cel svet.

Največje žrtve vojn so moški. Pa noben moški ni začel vojne brez, da ne bi za sabo videl ženske. Breme na vas zaradi narave evolucije ni nič manjše. Feministični koncept ženske prevlade forsira metode ženske Džamahirije ampak ne zopet bo moški kriv, da se bodo same pokopale v svoji biologiji. Tako so neodvisne, da še Stasi Merkel mora dobivati doze moške biologije, da je “neodvisna” od njih. Nikoli nismo bili enaki nikoli nebomo. Družbena singularnost je distopija.

Feministični koncept se je žal sprevrgel v moško patriarhalno odločanje, za čemer stoji spet svetovni vodilni patriarhat. Ta ne dovoli ženski biti ženska, ženske so postale načrt moških. V to jih prisili delovno razmerje, ki je politično nastavljeno po moški hierarhiji. Ne potrebujemo vojn, izkoriščanja človeka po človeku, plenjenja, dragih blagovnih znamk, obsežnega potrošništva zaradi katerega se vrže vstran vsaki dan na tone hrane, da se lahko dalje forsira gospodarska rast. Zato imamo pokvarljiivo robo, vključno s človekom. A je celoten ta model v domeni moškega, ki zato ubija, pohablja in uničuje sam sebe, predvsem pa ženske. Krutost posilstev zahteva vse moške pred zid, ker pa imajo denar in moč se odkupijo tidi če posili 600 žensk.

Ženska dela selekcijo, vsaj v svobodnih civiliziranih družbah, in izbira, kateremu moškemu se bo dala oploditi (v rokah ima škarje in platno). Če sama izhaja iz disfunkcionalne družine, najpogosteje izbere tudi “disfunkcionalnega” moškega, kakor je sama. Potem pa je vredno poudariti na velik vpliv matere v čustvenem in kasnejšem psihološkem zdravju odraslih (otrok).

On January 14, 1907, Adolf Hitler’s mother went to see the family doctor about a pain in her chest, so bad it kept her awake at night. The doctor, Edward Bloch, who was Jewish, examined her and found she had advanced breast cancer.

Adolf Hitler sobbed when the doctor told him she was gravely ill and needed immediate surgery. A few days later, Klara Hitler, 46, was operated on and had one of her breasts removed. But the operation was too late. Her illness, malignant cancer, would slowly ravage her body. She couldn’t make it up the stairs to the family apartment, so they moved into a first floor apartment in a suburb next to Linz, Austria.Posledice so vidne …

When Klara passed away on December 21, 1907, Hitler was devastated. Her doctor, Eduard Bloch, would later write, “I have never seen anyone so prostrate with grief as Adolf Hitler.”

Dr. Bloch was Jewish, prompting some speculation that Hitler’s violent anti-Semitism arose, at least in part, because of Klara’s death. However, years later the doctor fared better than other Jews who were subject to Hitler’s rule. Dr. Bloch was able to emigrate to America — along with his wife, daughter and son-in-law — at a time when many others were kept from leaving. This preferential treatment was likely the result of his caring for Klara.
[/quote]

Nalepi članek in to je zdaj argument. Če se ne veste in kot he že omenjeno imajo vsi moški v sebi uničevalni gen. To jih dela moške zato bodo ta gen zagovarjali do propada civilizacije, s tem da nova civilizacija spet ne bo boljša.

Kdor nima zaupanja ne v moške bodisi ne v ženske, nima zaupanja niti v človeštvo in predvsem ne vase. Torej gre za globoko nesrečnega in nezadovoljnega človeka, ki rabi dežurne krivce, in odtod nuja, da se na nekaj obesi, tako kot ti vseskozi glodaš kot kak pes svojo najljubšo kost te tvoje nesrečne moške, ker si najverjetneje imela očeta kretena in se te je zato držala “smola” z moškimi. 🙂

Ozri se na MON, ne tako pesimistično, obstaja razlog le za optimizem, sami prijetni fantje smo. 😀
[/quote]

Idiotsko pisanje za poneumljanje žensk. Mir s teboj in ne oglasaj se več s svojimi bednimi presežki.

Nalepi članek in to je zdaj argument. Če se ne veste in kot he že omenjeno imajo vsi moški v sebi uničevalni gen. To jih dela moške zato bodo ta gen zagovarjali do propada civilizacije, s tem da nova civilizacija spet ne bo boljša.
[/quote]

Du Hure, halt di šnabl zu !

O genetiki nimaš pojma.

Če ima moški uničevalni gen ima ženska uničevalno mRNA :——-)

Ljudje, ki niso superiorni osebki jih je potrebno kastrirat in pohabit. Tako miselnost so imeli v 20 letih prejšjega stoletja pa ponekod vse do začetka 21 stoletja. Pa začele so ravno te inštitucije, ki so začele forsirat ginocentirizem. Saj vsi kaj sledi,..

Rugelj bi reku, da so krive ženske, ker so vzgojile take moške! 😉

Pa saj vam pravim, da kle neki nevrotiki na forumu zganjajo fašizem.

Če nisi 100% z nami si proti nam, tudi če nam ne škodiš.

Kaj ko bi zacela pri svojem pragu? Npr. tako, da bi videla se kaj drugega kot zenske, ki so menda zrtve in moskih, ki so storilci. Ampak NE, vztrajno se prodaja eno in te isto feministicno propagando. Ker to je edino kar slisis, edino o cem še na TV govori, edino kar poznas.

Enostavno vec ne premorem strpnosti do ljudi, ki popolnoma oprane glave ponavljajo feministicno propagando. Ne da se mi vec nizati statisticnih podatkov, ki jo demantirajo, ker vem, da se vse kar vam ne pase ignorira. Ne da se mi vec ponavljati kako enostransko pisete.poglej samo svoj izdelek. Ironija, ker si domisljas nepristranskost, lol.

In vse vec nas je moskih, ki taksno OBNASANJE, pa ce gre za zenske ali moske, le se preziramo. Preziramo feminizirano druzbo, ki je nevredna nase participacije. In temu primerno se tudi obnasamo. Tu ne gre za sovrastvo do zensk. Problem nismo ne moski ne zenske. Problem je feminazo supremacy social engineering.

Kaj bo TI sama KONKRETNO naredila v svojem življenju, da se karkoli glede vsega tega napisanega SPREMENI na bolje?
No dejmo!
Podaj nam konkretne odgovore!

Tako je, saj tudi, kjer oče spolno zlorablja mladoletno hčer, matere pogosto nikoli nič ne vedo, pa živijo pod isto streho, ker raje zmetejo pod preprogo in se delajo, kot da ni nič. Ne pomagati ali ne hoteti videti je čisto enak zločin, če ne še večji: gledati in ne ukrepati. Ženska vloga je tu le manj vidna, pasivna, ampak odgovornost pa deljena.

Moški si ustvari odnos do žensk predvsem preko matere in odnosa, ki vlada med materjo in očetom (če je mož nespoštljiv, tiranski in nasilen do nje, si je takšnega izbirala že v samem začetku, ker sam ni zdrava, drugače bi mu takoj dala brco v rit, ne pa se še razplojevala z njim), zato imajo normalni moški normalne matere, trčeni moški pa trčene matere.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vse kar pogledate daleč naokoli je zgradil moški. Medtem ko ste ve sedele in delale otroke.
Ni čudno, da so bile ženske v večino kulturah dobesedno obravnavane kot predmet. V nekaterih so še danes. – ker ste nesposobne dela in logičnega razmišljanja

Kaj ko bi zacela pri svojem pragu? Npr. tako, da bi videla se kaj drugega kot zenske, ki so menda zrtve in moskih, ki so storilci. Ampak NE, vztrajno se prodaja eno in te isto feministicno propagando. Ker to je edino kar slisis, edino o cem še na TV govori, edino kar poznas.

Enostavno vec ne premorem strpnosti do ljudi, ki popolnoma oprane glave ponavljajo feministicno propagando. Ne da se mi vec nizati statisticnih podatkov, ki jo demantirajo, ker vem, da se vse kar vam ne pase ignorira. Ne da se mi vec ponavljati kako enostransko pisete.poglej samo svoj izdelek. Ironija, ker si domisljas nepristranskost, lol.

In vse vec nas je moskih, ki taksno OBNASANJE, pa ce gre za zenske ali moske, le se preziramo. Preziramo feminizirano druzbo, ki je nevredna nase participacije. In temu primerno se tudi obnasamo. Tu ne gre za sovrastvo do zensk. Problem nismo ne moski ne zenske. Problem je feminazo supremacy social engineering.
[/quote]
O kakšnem feminizmu ti.? Ti si tolk obseden s feminizmom da si bralno nepismen postal..
Za razliko od tebe je nas mulc zdrav v glavi in ima rad ženske in jih ne sovraži tako kot ti.. HB da je tako ker si želim za svojega otroka, da bo nekoč v srečnem zakonu kjer bo spoštoval in bil spoštovan in da bo imel otroke, pa da bosta zgledna starša svojim otrokom, ne pa da bo ostareli stric ki jamra čez feminizem.. Dalec od moje hise bilo..

O kakšnem feminizmu ti.? Ti si tolk obseden s feminizmom da si bralno nepismen postal..
Za razliko od tebe je nas mulc zdrav v glavi in ima rad ženske in jih ne sovraži tako kot ti.. HB da je tako ker si želim za svojega otroka, da bo nekoč v srečnem zakonu kjer bo spoštoval in bil spoštovan in da bo imel otroke, pa da bosta zgledna starša svojim otrokom, ne pa da bo ostareli stric ki jamra čez feminizem.. Dalec od moje hise bilo..
[/quote]
Ja, ja, … Vse mi je znano vse ste mi ze 100x povedali.

Nekega lepega dne pa bo vse kar govorim o feminizmu postalo vsakomu samoumevno. In ta dan vec sploh ni tako dalec.

In, mimogrede, ce te zanima zakaj sem se obregnil ob tvoje remek djelo.
Danes se prakticno vsaka zenska poistoveti z zensko pozicijo, pa ce se ima ali ne za feministko. Ce le je dovolj izpostavljena medijski propagandi. To pa ste zahodnjakinje 100%. Nic dosti bolje pa ni niti kjerkoli drugje po svetu, ce govorimo o zenskah, ki so predolgo gulile solske klopi in aktivno konzumirale zahodno feministicno propagando.
Kaj pa je ta “zenska pozicija”? To kar si demonstrirala v tekstu ob katerega sem se obregnil. To enostransko izpostavljanje zenske kot zrtve in moskega kot gresnega kozla, zacensi z otroci.
Folk, vi se sploh ne zavedate kako z lahkoto in kako kristalno jasno se vasa feministicna indoktrinacija razbere iz avijona. Se manj se zavedate, da je uvodni post in nadaljevanje danes mainstream feminizem. Pojma o bojmu nimas. Znas pa nam3 zlivat neargumentirani zolc. To pa znas.

Ženske tudi spolno zlorabljajo, le bolje znajo skrivat.

https://www.theguardian.com/society/2009/oct/04/uk-female-child-sex-offenders

After Plymouth case shocked the nation, police say number of women abusing children is rising
Child sex abuse by women is significantly more widespread than previously realised, with experts estimating that there could be up to 64,000 female offenders in Britain.

Ti ma bi ti meni malo zlizu rectum ? pizda te čem ku vodovodna cev rože.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close