Moški so vsi isti
Bolje ne imeti, kot imeti povprečje. Pri tebi je očito prej podpovprečje.
[/quote]
Kaj je pa narobe s povprečjem? Sploh pa definiraj ‘povprečje’. Vsak človek si določen pojem razlaga po svoje in ima lastne standarde, kar pa ne pomeni, da nekdo drug meni enako.
Podpovprečje v kakšnem smislu? To leti name ali na mojega tipa?
Kaj je pa narobe s povprečjem? Sploh pa definiraj ‘povprečje’. Vsak človek si določen pojem razlaga po svoje in ima lastne standarde, kar pa ne pomeni, da nekdo drug meni enako.
Podpovprečje v kakšnem smislu? To leti name ali na mojega tipa?
[/quote]
Jaz nisem videl ne tebe ne njega, ampak po napisanem sodeč je zagotovo podpovprečje. Sem prepričan da si ga našla oz. on tebe na spletu, kar takim drugače ne rata.
Jaz nisem videl ne tebe ne njega, ampak po napisanem sodeč je zagotovo podpovprečje. Sem prepričan da si ga našla oz. on tebe na spletu, kar takim drugače ne rata.
[/quote]
Nobenega nisi videl ja. In ravno zato ne moreš soditi o tem. Sploh pa me briga, kaj drugi ljudje pojmujete za POD- ali NADpovprečno. To je itak subjektivno. Kot bi sodil o tem, ali ti je slika Mona Lisa všeč ali ne. Ali pa kaj ti je bolj okusno… ananas ali jabolka… popolnoma lastno mnenje.
Sprva ko je bila samska je sanjal da dobi fanta, umes poslušala kolegice kako šimfajo svoje in ni razumela kako ne cenijo kar umajo.
Ko ga je dobila je bila v rožicah a je kmalu uvidela da hoče več, da si zasluži boljšega Recimo ena kolegica je imela zravnika za moža ful keša druga ful lepo bajto in vikend. Tretja je imela vrliko družino. A njen jo je samo imel rad pa dobro jo je poseksal.
Kaj bi dala da bi bil njen kot od drugih prijateljic – bogat imel vikend kup otrok in nevem kaj še . 😉
V tej punci – tekačici ni niti enega atoma pokvarjenosti, zlobe, zavisti ali sovraštva. Je čudovita punca, ki bi si jo vsak normalen in pameten človek zaželel imeti. Malo kdo pa ima to srečo, da ima takšno punco.
A to si tekačica si kar sama napisala, ker te ni nihče pohvalil 🙂
Bolje ne imeti, kot imeti povprečje. Pri tebi je očito prej podpovprečje.
[/quote]
Definiraj povprečje. Kaj mora imeti ženska, da ni povprečna? In kaj imaš sam, da izstopaš iz povprečja?
Recimo en primer, vsi moji kolegi in znanci imajo partnerke, ampak hej, meni niti ena vizualno ni privlačna. Ampak moje mnenje ni, da imajo oni povprečne, jaz pa nadpovprečno, ampak dejansko imajo različne okuse. To vidim tudi, če opazujemo kako bejbo, ki gre mimo. Me prav čudi, kaj je njim všeč, ko meni ni recimo.
To je pa kilometrina, enim je dosti sam da je ženska drugim da kaj ve tretjim da še kaj več.
To da se pa sama hvali …
Tak ti je i z malim joškami saj me ne motijo če ima velika usta.
A to si tekačica si kar sama napisala, ker te ni nihče pohvalil 🙂
[/quote]
Ne, tega nisem napisala jaz. Kot lahko jasno vidiš je to zapisal uporabnik Camry. Vsekakor pa nimam še enega profila, ker se ne bi spuščala na tak nivo in pisala sama sebi hvalo. Nisem tok nizka. Odnosa med nama in napisanega s strani Camry-ja pa ne poznaš.
Definiraj povprečje. Kaj mora imeti ženska, da ni povprečna? In kaj imaš sam, da izstopaš iz povprečja?
Recimo en primer, vsi moji kolegi in znanci imajo partnerke, ampak hej, meni niti ena vizualno ni privlačna. Ampak moje mnenje ni, da imajo oni povprečne, jaz pa nadpovprečno, ampak dejansko imajo različne okuse. To vidim tudi, če opazujemo kako bejbo, ki gre mimo. Me prav čudi, kaj je njim všeč, ko meni ni recimo.
[/quote]
No se podpišem pod ta komentar. Hvala Marko, da vsaj nekdo razmišlja razumsko. Enako se dogaja meni, ko grem s kolegicami ven žurat ali kam na pijačo. Pa ena vidi kakega tipa in reče, kok je pa ta hud. Jaz jo pa pogledam in rečem, da tudi če bi bila samska me ne bi zanimal, ker pač ni po mojem okusu oz. me ne pritegne. To je to.
Kako bizarno. Na eni strani zgled zdravega ženskega razmišljanja in in na drugi kopica čudakov, ki si iz meni nerazumljivih razlogov izmišljajo z ničemer utemeljene poniževalne zgodbice. WTF?
Sicer pa komentar na osnovno temo: moški (kot tudi ženske) smo takšni in drugačni. S posploševanjem škodujemo predvsem samim sebi in si odtegujemo že tako redke in dragocene priložnosti. Res je bolj udobno in manj tvegano, resnica pa to ni.
Ampak najbolj ključno sporočilo je pa tole: resnično se zgrozim ob prebiranju misli, da pa je minimum košarica tainta … De gustibus non est disputandum! Vsak tip telesa ima svojo skupino občudovalcev. Osebno imam veliko raje male in kompaktne joškice. Ti, ki si se prepoznala v teh primitivnih komentarjih in te je zabolelo – določen nezanemarljiv odstotek moških si močno želi točno tega, potrebuješ pa samo enega, pravega.
A ti si tehničar …
Šalu na stran. Vsi hočemo najboljšega partnera kaj pa sami?
Spet usaka je od mene hotela seks ne da ji joške gledam i držim za rokicu.
I zanimivo povedala drugoj i ona bi se isto seksala. Nobeni nisam neke laži govorio. Samo seks krr so po to prišle.
Hvala za tale komentar. Še posebej zadnji odstavek sem z veseljem prebrala. Me veseli, da misliš tako.
Ne, tega nisem napisala jaz. Kot lahko jasno vidiš je to zapisal uporabnik Camry. Vsekakor pa nimam še enega profila, ker se ne bi spuščala na tak nivo in pisala sama sebi hvalo. Nisem tok nizka. Odnosa med nama in napisanega s strani Camry-ja pa ne poznaš.
[/quote]
Camry je tvoj fant? 🙁
[/quote]
Kolk si dosadan, nič čudnega, da te nobena noče, še kaka podpodpovprečna ne z bradavico na nosu, iz katere rastejo kocine.
Tekačica, ne pusti se mu sprovocirati (piše pod več nicki).
[/quote]
In še dobro, da je tako, sicer bi se vsi grebli za tistih pet procentov univerzalnih lepot (obeh spolov).
Jaz sem dolgo spraševala, komu so všeč zoperirane napihnjenke in nategnjenke in evo, najboljšemu prijatelju mojega partnerja so všeč umetne blondinke z duck face in povečanim oprsjem, umetnimi 5-centimetrskimi nohti in da so oblečene kot vlačuge. Go figure.
Camry je tvoj fant? 🙁
[/quote]
Camry nima bejbe 🙂
Camry nima bejbe 🙂
[/quote]
Saj je tudi nikoli ni imel. Oba sta uboga, receta drug drugemu da ga ali jo pohvali tukaj. Nizko.
Kolk si dosadan, nič čudnega, da te nobena noče, še kaka podpodpovprečna ne z bradavico na nosu, iz katere rastejo kocine.
Tekačica, ne pusti se mu sprovocirati (piše pod več nicki).
[/quote]
Ne bom se pustila provocirati. To nobenemu ne pustim. Sicer pa hvala za opomnik 😉
Saj je tudi nikoli ni imel. Oba sta uboga, receta drug drugemu da ga ali jo pohvali tukaj. Nizko.
[/quote]
Jaz njemu nisem nič rekla, da naj me pohvali! Zato raje ne piši takih neumnih komentarjev! In ne nisem uboga. Očitno si ti.
Jaz njemu nisem nič rekla, da naj me pohvali! Zato raje ne piši takih neumnih komentarjev! In ne nisem uboga. Očitno si ti.
[/quote]
Tekačica, daj pojdi raje teč, da se znebiš kopmpleksa majhnih joškov. A še nisi uštekala, da te že en teden zezamo tu. Koga briga s kakšnim tipom si in kolko je tvoja košarica in koliko dolgega ima kdo. Je pa res, da ljudje s predsodki najbolj občutijo kao krivico, ki se jim godi in se sami označujejo za dobre. Uživaj v lepem vremenu in teči. Tu pa napiši kakšen zabaven komentar in se ne obremenjuj z lastno podobo. Pa lepo in veselo naprej. Pozdrav od C košarice :):):)
Tekačica, daj pojdi raje teč, da se znebiš kopmpleksa majhnih joškov. A še nisi uštekala, da te že en teden zezamo tu. Koga briga s kakšnim tipom si in kolko je tvoja košarica in koliko dolgega ima kdo. Je pa res, da ljudje s predsodki najbolj občutijo kao krivico, ki se jim godi in se sami označujejo za dobre. Uživaj v lepem vremenu in teči. Tu pa napiši kakšen zabaven komentar in se ne obremenjuj z lastno podobo. Pa lepo in veselo naprej. Pozdrav od C košarice :):):)
[/quote]
Ne rabiš skrbet za moje treninge teka. Jih imam ravno prav zame in uživam v njih 🙂
Zezate? Ja hvala no, kaj naj rečem (sarkastično). Seveda vas ne brigajo moje osebne zadeve (te, ki si navedla zgoraj v svojem zapisu). Saj ste me vendarle vi začeli zbadati s tem. Jaz ne bi kar tako šla pisat o takih zadevah. Moj karakter mi pa žal ne dopušča, da bi mirno prebirala take komentarje in pri tem ostala “hladna”. V naravi mi je, da se odzovem na nekaj, kar leti name. Pač nisem pasivna. Nekateri ljudje pa so. Smo različni.
Brez problema lahko napišem kak zabaven komentar. Kar podaj kakšno zanimivo temo za začetek pogovora pa se ti z veseljem pridružim 😉 hehe. Hvala, bom uživala v lepem vremenu.
Saj moško ženska zveza je seks na sto in en način. Ker drugače sta brat pa sestra al pa mami in sin.
Če ste pa nedojebane pa kdo vam kriv če mate metrusrkdualca. Saj vem prvo karijera potem pa metrić sa dobrom službom in dobrim avtom. Potem pa razočarane kaj vas slabo poseksa…
Dedci ste romantiki mmmm
Forum je zaprt za komentiranje.