Moski starejsi 10 let
Moja znanka je imela toliko starejšega moža. Ko je bila ona 30, je bil on 40, super. Ko je bila ona 40, je bil on 50, še kar OK, ko je bila ona 50, je bil on 60, bolj tako tako, ko je bila pa ona 60, jih je imel on 70, in ni bilo nič več super, njemu se ni nič več dalo, ona bi pa letala okoli, pa potovala, pa ni da ni. Poleg tega sta bila še čisto nasprotna tipa, ona jutranji, on pa večerni…….bilo je en kup slabe volje z njene strani, tako da……
Ja, ko si mlajši res ni težav. Zdaj pa ima on 64, jaz pa 10 manj. Postaja čemeren, kritičen do vsega, ima res velike težave z erekcijo. Pogosto jamra, da ga bolijo sklepi, pa težave z zobmi, utrujenost in ni več zagnan za nobeno stvar. Iskreno povedano, res je težko. So me pred leti svarili, da bo tako in se za to nisem zmenila. Žal.
Verjamem, da leta niso ovira, če se imata dva rada, pa vendar sem sama porocena ze 23 let z 11 let starejsim moskim. Ko sem bila 20, on pa 30 ni bilo razlike. Tudi, ko je bil on 40 še ni bilo toliko občutiti. Sedaj, ko je on čez 50, jaz pa komaj 40 je pa razlika ogromna. Njemu se nic vec ne da. Ne vem ali so to kriva leta ali njegov karakter ampak iskreno mi gre vsak dan bolj na živce ziveti tako monotono življenje, ker enostavno nimam partnerja, da bi se mu sploh še kaj dalo. Potem pa se to jambranje iz njegove strani, kako je ze star. Ce bi to vedla, ne hvala.
Nekaj let bo ok, potem pa boš nasrkala. Največka razlika nastane po 65 oz. ko gre v penzijo. Tudi bolezni ga začno pestiti. Ti bi v dopustu potovala, hodila v hribe, on ne more i se mu ne da več. Vedno bolj postajaš osamljena in se prilagajaš njemu. Ti končno prideš v penzijo in skrbiš za dementnega in o nemoglega moža. Skratka nasrkaš.
No jest sem prepričan da ni nujno da je tako kot nekatere pišete!
Glede na to da vem (poznam osebno) kakšne težave z erekcijo imajo nekateri že pri 45 in še manj sem prepričan da leta tukaj niti ne igrajo neke velike vloge!
Sam imam kar nekaj čez 60 in bi seksal večkrat na dan brez problema če bi moja ki je 4 leta mlajša bila za to!
Saj ne rečem da je tudi vse ostalo kot je bilo 20 let ali še 10 let nazaj ampak volja po dogajanju je velika!
Če se stvari zalomijo in se ne dogaja sem res kar slabe volje!
Npr danes se mi ne bo dogajalo ničesar posebnega ki je bilo v načrtu in to zaradi tega butastega referenduma!
Tako da ženske tiste ki pišete da ni v redu ste pač imele smolo in moški nismo vsi taki!
Kaj pa vi ženske ki ste po rojstvu otrok zakljuile s seksom?
Midva imava 16let razlike. Le da je razlika ta, da sem jaz starejša, on mlajši. Spoznala sva se pri njegovih 20l, mojih 36l na eni izmed božični zabavi. Iz pogovarjanja, do razmenjave tel št, se je v roku pol leta razvila lepa romanca, ki je prerasla v ljubezen. Je pa res, da je on deloval karakterno in po izgledu starejše za cca 8let. Sama pa bolj mladostna že celo življenje. Za leta sva izvedela takrat, ko sva že razvila neko naklonjenost. Ni mi žal. Funkcionirava vredu. Pride do sporov in trenj kot v vsaki vezi, drugače pa sva ustvarjena drug za drugega.
eni z prevleko razliko med nama 15+sem rekel…, ne da se mi pisat zarad trolov, ki pol zasmrdijo pod komentarjem..
maa.., obračamo lahko kakor hočemo, najboljša je generacija.. iz prakse.., kot se temu reče iz prve roke, ali, plusi in minusi, heh ( to more vsak sam probat)…., je pa res, da se zaradi dobrega strastnega sexa splača marsikaj reskirat, če dva taprava skup uletita, ženska in moški seveda, tista prava energija, ko en drugega v bistvu sexata zaradi strasti, ker štekata uživatrsko življenje.., živi se samo 1x
Midva imava 10 let razlike, on je seveda starejši. Danes bi se isto odločila ker se dobro ujemava. Skupaj sva že več kot 20 let. Je pa res, razlike nastanejo, ko si starejši. Jaz imam malo pod 50, on malo pod 60, jaz zgledam že od nekdaj mlajša, drobne postave, zato je sedaj bolj vidna vizuelna razlika. On je pogosto utrujen, peša, fizično. Jaz sem v dosti boljši fizični kondiciji. Če bi bila vdova, bi poskušala najti nekoga istih let, ne pa mlajšega. Ampak ključna niso leta, ampak kako se ujemata. Kaj ti pomaga da je idealen po letih, če ti gre na živce.
Popay, 10.05.2025 ob 09:35
eni z prevleko razliko med nama 15+sem rekel…, ne da se mi pisat zarad trolov, ki pol zasmrdijo pod komentarjem..
maa.., obračamo lahko kakor hočemo, najboljša je generacija.. iz prakse.., kot se temu reče iz prve roke, ali, plusi in minusi, heh ( to more vsak sam probat)…., je pa res, da se zaradi dobrega strastnega sexa splača marsikaj reskirat, če dva taprava skup uletita, ženska in moški seveda, tista prava energija, ko en drugega v bistvu sexata zaradi strasti, ker štekata uživatrsko življenje.., živi se samo 1x
Koncno en kateri razume. Mogoce si to celo tudi dozivel. Jaz sem. In to je bistvo in namen veze. Poleg tega bi omenil se otroke, ki so za tem tudi zelo pomembno. Ostalo pa ni pomembno, oz imas vse ostalo lahko tudi s sodelavcem, prijateljem, bratom, starsi, sosedi. Veze za to pac ne potrebujes.