Moški, TIK, TAK, TIK, TAK
Tudi moški imamo biološko uro. Bemti kakšno pretresljivo odkritje. :-))
[b]Moški pozor! Tudi vaša biološka ura tiktaka[/b]
Pa še izvorni članek iz TWP
Why men should also worry about waiting too long to have kids[/url]
Kdor je pameten, otrko nima.
Tkole je ja. Samo zdaj, ko si ti to objavil ne bo neke hude zolcne razprave.:)
Bom probala jaz zdaj po krajsem premoru, malo provocirat spet.Kaj uzivam, k se zacnejo razburjat pa navajajo neke clanke pa fantazirajo haha.
Otroke, ce ze, potem jih imas ko si mlad.Ko se blizas abrahamu pa uzivas v sadovih svojega dela.Se strinjas? 🙂
pa to je že F. Prešeren povedal, da bomo vsi pocrkal v nekem Spominu na smrt ☺
Ženska se že rodi z vsemi svojimi jajčeci, moški spermo proizvajamo ves čas plodnosti kar pomeni, da se po treh mesecih arzenal sperme popolnoma obnovi. Tako ima dvajset letna ženska dvajset let stara jajčeca, pri štirideset letni so pa stara štirideset let in v tem času je večja verjetnost, da bo jajčece okvarjeno in ne bo sposobno začet novega življenja.
Težka znanost je to, da raziskava ugotovi, da se z leti rodnost manjša….
Ne vem zakaj je treba it proti naravi in odlagati starševstvo v nedogled?
Lavju[/quote]
mis ju tu
Upam, da nisi pričakovala kaj drugega, kot eno veliko strinjanje z moje strani.
Upam, da nisi pričakovala kaj drugega, kot eno veliko strinjanje z moje strani.[/quote]
Pravzaprav sem, pa vendarle si pri virtualnih znancih, dovolim moznost pomote.V zivo pa kar ocenim pravilno.
ej, a ti to resno? 20 letna zenska nima jajceca starega 20 let, pac pa kvecjemu osem v povprecju, ce se ze vsakomesecno ne izloci. Torej najvec 30 dni cirka. Si ze malo pozabil? 🙂
…po moje ni problem v biološki uri ,ali sladkem delu..
problem je k z leti smo bolj trdi ,slabših živcev ….:))))
kar ni glih v prid otrokom
ej, a ti to resno? 20 letna zenska nima jajceca starega 20 let, pac pa kvecjemu osem v povprecju, ce se ze vsakomesecno ne izloci. Torej najvec 30 dni cirka. Si ze malo pozabil? :)[/quote]
Nisem pozabil 😉
Ženske se že rodijo z vsemi svojimi jajčnimi celicami, ki potem dozorevajo v rodni dobi in napake v dednini se z leti povečujejo, zaradi vplivov iz okolja, kar močno zmanjšuje možnost za uspešen razvoj zarodka.
Moškim semenčeca nastajajo “za sproti”, najstarejše so stare cca 3mesece.
Kaj pa, če nimaš otrok in si samski ?
V kakšnih sadovih svojega (ne)dela, pa potem uživaš ? :-)[/quote]
Nisem imela v mislih samo otrok.Ce si nisi ustvaril recimo : karieri, dom v miih imam neko stabilnost, da ti ni treba razmisljat kje bos jutri ali kaj bos.Imam rada svoja sinova , nista pa edini sad mojega dela.
Nekaj bo na tem, čeprav z živci je lahko tudi obratno. Mladi so ponavadi lahko bolj neučakani, manj potrpežljivi, torej bolj napeti, kot starejši. Ni pa pravilo.
Članek , ki ga pač pičakuješ od 24kur .
Dejstvo je da je pri moškem daleč najboljši pokazatelj njegovega psihofizičnega zdravja sposobnost erekcije . Zdrav moški pri 40,50 lahko brez težav zaplodi zdravega otroka . Moški z raznimi težavami : prekomerna teža , razna obolenja , pshične težave ,itd bo imel težave že pri sexu , verjetno pa se te težave prenesejo tudi na otroka če ga imaš v takem stanju .
Nekaj bo na tem, čeprav z živci je lahko tudi obratno. Mladi so ponavadi lahko bolj neučakani, manj potrpežljivi, torej bolj napeti, kot starejši. Ni pa pravilo.[/quote]
Ja, recmo ti si se že rodil, k dedek.
Mamo uro za otroka narest ja… Samo ne boš verjel, že DAVNO so ugotovli, da se dajo sperimiji zamrznit 🙂
Kaj bo pa ženska naredila 🙂
Pa moškemu ni primarna vloga, da ima otroke. Ženska, ki ne rodi se ji pa strga na stara leta. Razen če postane moški in se vrže v politiko. Smao praviloma ženska, ki ne postane mati, je čudna, tko al drugač.
Ženski v življenju štejeta dve stvari, poroka in porod, vse ostalo je samo sredstvo na poti do tega.
Moškemu v življenju praviloma štejeta dve stvari, prijatelji in pa ženske, vse ostalo je samo sredstvo do tja.
Nekaj bo na tem, čeprav z živci je lahko tudi obratno. Mladi so ponavadi lahko bolj neučakani, manj potrpežljivi, torej bolj napeti, kot starejši. Ni pa pravilo.[/quote]
Ja, recmo ti si se že rodil, k dedek.[/quote]
Itak, da sem se rodil, pa moj dedek se je tud. A ti si kako drugače prišel na ta svet? Čudilo me ne bi. :))
Kolk si ti siten. Jaz se tud ne smejim, kadar sem. :))
Od tebe bi pričakovala bolj natančno pojasnjevanje:). Ker si kiksnil najmanj v dveh primerih. Pojdi do svojih otrok in naj ti posodijo knjigo o razmnoževanju:). Upam, da jo imajooooo in jim nisi samo ti podajal teh snoviiii.
Verjetno ja ve, če je star 45 let, da ima muda tudi stara 45 let-;)))
Od tebe bi pričakovala bolj natančno pojasnjevanje:). Ker si kiksnil najmanj v dveh primerih. Pojdi do svojih otrok in naj ti posodijo knjigo o razmnoževanju:). Upam, da jo imajooooo in jim nisi samo ti podajal teh snoviiii.[/quote]
Od tebe bi pričakovala bolj natančno pojasnjevanje:). Ker si kiksnil najmanj v dveh primerih. Pojdi do svojih otrok in naj ti posodijo knjigo o razmnoževanju:). Upam, da jo imajooooo in jim nisi samo ti podajal teh snoviiii.[/quote]
To sem od tam prepisal 😛
Nemara bi morala ti “malo” posodobit svoje znanje, da ti otroci ne bodo “pobegnili”….. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.