Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, TIK, TAK, TIK, TAK

Moški, TIK, TAK, TIK, TAK

Dečki đabe se trudite, boljš, da greste ciganom za konja kot, da pridete k meni za zeta…. 😀

A zdej je pa na “foro” obrnu. Zgleda ne bomo izvedli podatka, ker verjetno ostalim priporoča da rodijo med 18-22let, za hčerke pa si želi, da počakata vsaj do 29ega 🙂

A nisem dovolj jasno napisal?
Iz biološkega vidika je to sigurno bolje kot čakat do 35. Družba pa “priporoča”, da se materinstvo odloži, da je najprej treba zgradit kariero, imet to in ono…. in potem šele imet otroke, takrat pa telo odpove oz so možnosti bolj pičle. Potem pa objokovanje kako so zapravili tisto kar narava daje.
Kaj je sedaj bolje za tiste, ki si želijo otrok?
Naj se odločijo sami….. osnova za odločitve so pa sugestije iz družbe.

Tudi ti ne vidiš (nočeš videt?) druge slike zato posmeh in provokacije.

Evo priznam, da sem falil na tipkovnici. Klinc, centimeter fališ, pa je vse usrano.

Mim grede On_… upaj da bodo tudi junci tko smotani kot jaz in falili za kakšen centimeter… če pa slučajno zadenejo pa ob vseh teh lepih željah še iz moje strani. Ni važno kaj bo… sam da bo fantek in da bo zdrav. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Iz biološkega vidika je to sigurno bolje kot čakat do 35. Družba pa “priporoča”, da se materinstvo odloži, da je najprej treba zgradit kariero, imet to in ono…. in potem šele imet otroke, takrat pa telo odpove oz so možnosti bolj pičle. Potem pa objokovanje kako so zapravili tisto kar narava daje.

Tudi ti ne vidiš (nočeš videt?) druge slike zato posmeh in provokacije.[/quote]

On, mi je jasno kaj govoriš, zanima me le, če enako meniš pri lastnih hčerkah? Se prav naj data materinstvu prednost pred izobrazbo (ta dobre trajajo najmanj do 25ega s pripravništvom recimo, kariera…)?

Tudi ti ne vidiš (nočeš videt?) druge slike zato posmeh in provokacije.[/quote]

On, mi je jasno kaj govoriš, zanima me le, če enako meniš pri lastnih hčerkah? Se prav naj data materinstvu prednost pred izobrazbo (ta dobre trajajo najmanj do 25ega s pripravništvom recimo, kariera…)?[/quote]

A se ti nisem že enkrat zahvalil za tvojo skrb?
Kaj bi lahko moj odgovor spremenil pri dejstvo, da se z leti možnost za otroka manjša?

On, mi je jasno kaj govoriš, zanima me le, če enako meniš pri lastnih hčerkah? Se prav naj data materinstvu prednost pred izobrazbo (ta dobre trajajo najmanj do 25ega s pripravništvom recimo, kariera…)?[/quote]

Kaj bi lahko moj odgovor spremenil pri dejstvo, da se z leti možnost za otroka manjša?[/quote]

Evo obupal sem nad tvojim odgovorom. Pa naj ti odgovorim vseeno. Spremeni, da vidim ali si konsistenten ali samo podajaš formule za druge. Drugim je lahko deliti nasvete, se super vidi na papirju, a pri lastnih imaš pa sigurno drugačne poglede, kot vsak drug. Za druge hčerke je lahko reči, naj nastavijo dokler je telo še optimalno, ko pogledaš pa lastne in okolico, okoliščine, pa si sigurno želiš, da prej poskrbi zase, sploh če ti ne moreš.. In danes se ta leta pomikajo navzgor, tako da ni več toliko proste izbire kdaj bo zanosila, kot včasih, ko se ženske lahko ostajale doma, druge okoliščine..

Kaj bi lahko moj odgovor spremenil pri dejstvo, da se z leti možnost za otroka manjša?[/quote]

Evo obupal sem nad tvojim odgovorom. Pa naj ti odgovorim vseeno. Spremeni, da vidim ali si konsistenten ali samo podajaš formule za druge. Drugim je lahko deliti nasvete, se super vidi na papirju, a pri lastnih imaš pa sigurno drugačne poglede, kot vsak drug. Za druge hčerke je lahko reči, naj nastavijo dokler je telo še optimalno, ko pogledaš pa lastne in okolico, okoliščine, pa si sigurno želiš, da prej poskrbi zase, sploh če ti ne moreš.. In danes se ta leta pomikajo navzgor, tako da ni več toliko proste izbire kdaj bo zanosila, kot včasih, ko se ženske lahko ostajale doma, druge okoliščine..[/quote]

Tudi jaz sem nad tabo in tvojimi odgovori, obupal, ker takšen način debate, na tem forumi pripelje do medsebojnega obračunavanja, posmehovanja, podtikanja, izživljanja…. ničesar pa ne prida k konstruktivnosti debate, ki je bila zastavljena.
Vse skupaj vodi v diskreditacijo sogovornika kot osebe, ko zmanjka drugih argumentov…..

Najbrž je pravi čas za otroke takrat, ko začutiš željo, da bi jih imel.
Ta pa se pojavi pri enih prej, pri drugih pozneje, tako da …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Po moje ni dovolj le želja. Strojanovih imaš že kukr hočeš.

Heheheeeeeee……okoli nas je že več kot znosna meja črnega, ki je nedolgo nazaj bila nula:)))

Kero izogibanje Oneta v temi odkar je naneslo na njegove otročičke….

zgoraj je onega nickeca zanimalo ali tudi hčerkam ”dnevno” svetuješ da naj imata čimprej otroke dokler je še optimalno ali ne? Kajti s tem pokažeš svojo doslednost, če ne, potem samo nabijaš tukaj gor…. kot je najverjetneje!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če pogledaš nekatere na tem forumu se je najbrž tastarim zagravžalo, da bi še kakega imeli, ko so videli kako se jim je prvi ponesrečil….
Zato bi bilo na mestu opozorilo, da tisti, ki se še odločajo, naj ne berejo foruma, ker je to huje kot kontracepcija.
Strojanove bi bilo pa treba opismenit 😉

Evo, bom jaz napisala.
Zadnjič so naju eni prijatelji povabili na večerjo, kao neki praznujejo, naj prideva. Celo pot panika, ziher sva pozabila na kak rojstni dan, god ali kaj podobnega in kaj čva zdej, jah nič, greva, kupiva za vsak slučaj rože, vino, nekaj sladkega, pa saj imava denar v žepu, bova pa keš dala za darilo, jbt ga, če sva pa smotana.
In sredi večerje tip izusti Dedek bom (hčerka stara 23 let, op.a.).
Jaz pa: O f.ak!,
Kaj češ, odtrgalo se mi je z ust, šele potem sem registrirala njihove presrečne obraze.
Tako da, eto, zdaj veste kaj si jaz mislim o tem kdaj bi morale punce imet otroke.

Odvisno, o kakšni 23-letnici govorimo. A je to ena študentka, ena brezposelna, ali je to ena, ki ima redno službo, partnerja, ki ima tudi službo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mora imet vse, a ne?
Tudi, če ima službo bo vsaj eno leto na porodniški. Ni vsem služba/kariera prioriteta.
Mogoče ji partner zasluži dovolj za vse tri, ji še družina pomaga… ne bi ji bilo hudega.

Mene bi foter najbrž ustrelil in nagačil, če bi nekoč kot nek študentek prišel ven z idejo, da bom imel jaz otroke, ter da mi bosta ata in mama pomagala, da bom jaz uresničeval družisnke obveznosti.

Po mojem prepričanju naj se človek ne bi loteval projektov, pri katerih mu morajo kot odrasli osebi starši bistveno pomagat, da je kaj iz tega. Sej to je pol, 23-letna mamica bo šla še malo žurat, otroka bo pa že babica mirkala.

Saj škode ne bi bilo:))

Valda te je tudi on znal ocenit kot nesposobneža:))

Nisem mislil na take vrste pomoč.

Pa dobro, blebetalo multinickovsko, kolk otrok imaš ti?

Sploh ni važno kaj je. Po moje je za 23 letno punco absolutno prekmalu, da bi postala mama.
Zaradi sto in enega razloga, konec koncev tudi zaradi tega:

Po dobr Margot sej imaš še neki časa da kam greš predno boš dobila vnučke v varstvo. Izkoristi ga pametno… 🙂

Tisti, ki imajo tako mladi otroke, so potem pri 30ih ločeni ali pa gnijejo v slabem zakonu.
Koliko jih ima srečne družinice in srečno partnerstvo, ko so začeli pri 23ih z otroci? Bolj malo.
Da ne omenjam takih 23letnic in letnikov, ki se gredo starševstvo pa so brez služb, na grbi staršev.

Če človek smatra, da je 23 letna oseba še otrok, da ni samostojna oz, da je dejansko še vedno zavita v vato od staršev…. potem je res tragedija, če ima pri teh letih otroka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close