Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, TIK, TAK, TIK, TAK

Moški, TIK, TAK, TIK, TAK

Daj meni pošlji kartico, bom jaz nesel k Margot…. 🙂

Ne vem koliko je tisto z geni uporabno ampak očitno ima neko znanstveno podlago,da več kot je imela partnerjev bolj ima “zmešane” gene.

[/quote]

Ojoj, ko sem jaz videla tvoje lepotice sem si mislila: mater, kakšna dobra kombinacija genov.
Kolk sem zdaj vesela, da nisem bleknila tega na glas :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

O kakšnih zgodbicah ti to?
Jaz sem pisal o razvoju genetike, ki podira stereotipe in piše na novo pravila o izmenjavi genov.

To da obstajajo zavrženi otroci še ne pomeni, da se mi uspešno razmnožujemo. Poglej samo statistiko spolnih odnosov na št. rojenih otrok, pri nas ali pa pri kaki drugi živalski vrsti. Nekatere imajo na tisoče potomcev od samo enega parjenja.

Daj meni pošlji kartico, bom jaz nesel k Margot…. 🙂

Ne vem koliko je tisto z geni uporabno ampak očitno ima neko znanstveno podlago,da več kot je imela partnerjev bolj ima “zmešane” gene.

[/quote]

Ojoj, ko sem jaz videla tvoje lepotice sem si mislila: mater, kakšna dobra kombinacija genov.
Kolk sem zdaj vesela, da nisem bleknila tega na glas :)))[/quote]
Škoda, ker nisi, ker bi to bila pohvala. 😉
[sub](ob predpostavki, da sem prvi in edini….hi,hi,hi)[/sub]

On, si že kdaj pomislil, da nekateri seksamo zaradi užitka in ne zaradi razmnoževanja?
Zato pa uporabljamo kontracepcijo. Saj veš, da lahko uživaš, ni pa razmnoževanja.

Ne vem, kje je problem. Se v revnih državah razmnožujejo preko vseh meja..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To dejstvo še dodatno poslabša rezultat!
Takoj prenehajte s tem neproduktivnim početjem!!!

Kakšna nepotrebna poraba energije, sej ne moreš verjet kako se eni neodgovorno obnašate…..
Ni čudno, da smo v krizi. 😛

Ne vem, kje je problem. Se v revnih državah razmnožujejo preko vseh meja..[/quote]
Veš kaj reveži seksajo ta čas, ko ti zabušavaš na internetu…
Sprav se kej delat, da ne boš še večji revež kor so oni!

Jaz sem pisal o razvoju genetike, ki podira stereotipe in piše na novo pravila o izmenjavi genov.

To da obstajajo zavrženi otroci še ne pomeni, da se mi uspešno razmnožujemo. Poglej samo statistiko spolnih odnosov na št. rojenih otrok, pri nas ali pa pri kaki drugi živalski vrsti. Nekatere imajo na tisoče potomcev od samo enega parjenja.[/quote]

Ja samo to še rabimo pa bo Svet popoln, da en cigan z enim brizgom nardi tisoč cigančkov pa beguncev pa tako dalje.

Pa bo Svet rešen

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To govorijo starostniki (60+) svojim vnukom. Med mladimi starši ni več takšnih “dobronamernih” zgodb.

To da obstajajo zavrženi otroci še ne pomeni, da se mi uspešno razmnožujemo. Poglej samo statistiko spolnih odnosov na št. rojenih otrok, pri nas ali pa pri kaki drugi živalski vrsti. Nekatere imajo na tisoče potomcev od samo enega parjenja.[/quote]

Ja samo to še rabimo pa bo Svet popoln, da en cigan z enim brizgom nardi tisoč cigančkov pa beguncev pa tako dalje.

Pa bo Svet rešen[/quote]
No tega glih ne bo, v dobesednem smislu, čeprav poglej kaj se dogaja z materialno bogato eu….
En q…c ti nuca vse bogastvo, če za tabo ni otrok, bodo prišli od tam kjer so bolj smotrno vlagali svoj tekoči kapital…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prišli bodo če jih bomo ”mi” spustili čez meje, to sva šla že enkrat skozi, njihov ”kapital” kot ga omenjaš ti, je vreden toliko kot stane en metek…. krivda da bodo prišli in prihajajo pa je ravno v takih kot si ti in Senza.

Tekmovat z drugimi rasami in nacijami v ramnoževanju je pokop človeštva. Problem je ker humanost in socialna podpora ter Karitas ipd. rušijo ravnovesje v osnovnem napredku človeštva to je survival of the fittest.

Dokler ne bo to spet vzpostavljeno bodo stvari šle na slabše.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kzkoglednež….. nikoli ne boš dojel bistva 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj tega Njega sploh muči, uspe kdo razvozlati? O kakšnem izumiranju vrste govori, če pa je ljudi PREVEČ??

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mogoce,ker ima “samo” hceri in bo izumrl njegov priimek? Cisto ugibanje na osnovi zgoraj omenjene debate. Sej ves moski potomci pa to.

Afna, da nisi ti tista neprijetna afta v ustih? Samo tako čisto ugibam.

Pametni Evropejci se bomo odrekli potomstva, zagonili ves kapital naših prednikov v lastno udobje in užitkarjenje ter zadovoljstvo, za nami bodo ostali kvečjemu dolgovi, potem pa tudi tem selitvenim rasam, ki z vsakim izbrizgom semenske tekočine zaplodijo novega kozjega pastirčka, Evropa ne bo več tak raj. Jaz bom dediščino svojih prednikov zagotovo zapravil za časa svojega življenja. Tako da neki Aliji, Husseini in Mohamedi mojega mikro koščka Evrope zagotovo ne bodo mogli parazitirati. Bom pred njimi vse sam požrl in jim pustil samo puščavo, kakršna je v njihovih izvirnih domovinah običajna. A nisem pi.zda?

Ne razumem tega, kako boš za sabo pustil dolgove? Če ne ustvarjaš, se ne moreš zadolžiti.

Skrivnost je v hipotekarnih kreditih. Globalna kriza se je začela na tej osnovi množičnega podeljevanja posojil za nepremičnine realno kreditno nesposobnim prek finančnih vzvodov. Naša verzija je bila podobna, samo da je šlo za tajkune in manjše ribe protežirancev. Tudi prek Jazbinška je bila za male ribe šansa, kjer se je dalo okoristit z malo začetnega kapitala. No, jaz ne ciljam na to, ker je to že zgodovina in ne bo več podobne priložnosti. Sem pa še mlad in vem, da je vsakih nekje 20 let nova prevarantska priložnost. In vedno je v zvezi s hipotekami. Glede na to, da prihodnost Evrope pripada primitivcem, mi jim je ne bo težko zagrenit. Drugače bi imel moralne zavore.

Male kreditno nesposobne ribice so v preteklosti dobile hipotekarce v CHF. Vsi so vedeli, da bodo te ribice slej kot prej zaplavale v mrtvo morje, ampak so jim hotl dat, kar so jim že dali. In zdaj te iste ribice govorijo o prevarantski mreži ne vem točno česa. Te ribice so zelo glasne, tako imenovana slovenska drhal. Nihče pa ne razmišlja o tem, da bi vrnil ta kredit, ker je umazan in je izigral množico “nevednih” ljudi. In kaj naj banke sedaj s temi nepremičninami, katerih tržna vrednost je bila v preteklosti globoko presežena? Te nepremičnine so bile zgrajene iz majhnega kupčka in nikoli dovolj vzdrževane, da bi jih kdo danes kupil vsaj na javni dražbi.
Danes dobiš hipotekarni kredit z zelo primerljivo maržo iz recimo leta 2016. Samo keč je v tem, da banke ponujajo svež denar le kreditno sposobnim ljudem, z vsaj zaenkrat dobrim izhodiščem in lokacijo nepremičnine v največjih mestih. Tako odpadejo vsi tisti, ki bi kasneje povzročali nemire in zaradi katerih vsi plačujemo njihove kredite.
Med in mleko ne bosta nikoli več v hipotekah. Zgodilo se bo nekaj tretjega.

Po moje si prej en navaden lenuh, brezdelnež, egoist kot pi-zda. Ker p…dela škodo tudi drugim. Ti jo lahko le sebi in svoji živi materi. Na svoje umrle prednike in njihove žulje, njihove sposobnosti in preudarnost, se požvižgaš. Tebi je pomembno preživeti. V moji resnici je pa tako, da se stvari množijo, če jih znaš obračati, si ustvarjalen in imaš motivacijo za delo, delo, delo. To bogati navznoter in navzven. Srečo je treba deliti. Če jo stiskaš pri sebi, izpuhti in ostane le boj za lastno preživetje.

Ugibaj se naprej.

Ugibaj se naprej.[/quote]

Poslužila sem se tvojega slenga. Ne moreš večno le ugibati, kdaj pa kdaj se odpravi v knjižnico.

ti si cist prebrihtna za ta forum..a ni skoda, tvojega casa…aja se pocutis poslano izobrazevat folk po netu..me veseli, da ti pomagam.

Po moje si prej en navaden lenuh, brezdelnež, egoist kot pi-zda. Ker p…dela škodo tudi drugim. Ti jo lahko le sebi in svoji živi materi. Na svoje umrle prednike in njihove žulje, njihove sposobnosti in preudarnost, se požvižgaš. Tebi je pomembno preživeti. V moji resnici je pa tako, da se stvari množijo, če jih znaš obračati, si ustvarjalen in imaš motivacijo za delo, delo, delo. To bogati navznoter in navzven. Srečo je treba deliti. Če jo stiskaš pri sebi, izpuhti in ostane le boj za lastno preživetje.[/quote]

A, bejž ga srat. Kapitalizem je uspeval s pomočjo rentnikov. Ne država, ne industrijalci niso spraševali, kako so vlagatelji do kapitala prišli, katerega so jim posojali. Ve se pa, kdo je na začetku kapitalizma in buržoaznih revolucij denar imel . Revolucionarna raja zagotovo ne….

Goldfish, ti si še v marsičem nisi na jasnem. Stvari se ne množijo v realnosti kot v tvoji naivni domišljiji. Da nekdo nabere kapitalske presežke, seveda mora delat. Preračunljivo in z določenimi spretnostmi. Ampak sam zase je s svojim trudom še vedno samo delavec, čeprav zase. Na ta način v nobenem kapitalizmu ni bilo bistvenega presežka že po definiciji ne. Samo prihranki. Torej, če nimaš zaposlenih, ki delajo v glavnem zate, pa še malo za svojo plačo, ne moreš reči, da si kaj več od svojih garaških staršev finančnega ali splošno materialnega pridobila. Na tem svetu se bogastva na tak način ne prikažejo. Mogoče ti dobro v kaki službi zaslužiš, kar nekaj lahko tudi prišparaš, ampak to je daleč od tega, da se smatraš lahko samostojno v svojem poslu. Ti imaš mentaliteto pridne delavke, ne kapitalistke. Vsaj po tem, kako se izražaš in gledaš na smisel zaslužka. Jaz sem pa dekadenca. Propali “kapitalist”, ki bo z malo truda vse zagonil družinskega. Ampak na točki propadlega bogataša je bil vedno teren za novega, sposobnega, energičnega povzpetnika.

Ugibaj se naprej.[/quote]

Poslužila sem se tvojega slenga. Ne moreš večno le ugibati, kdaj pa kdaj se odpravi v knjižnico.[/quote]

GF s samovšečnostjo, oholostjo, domišljavostjo, robatostjo in predvsem prostaško direktno nesramnostjo se ne boš nikomur prikupila.

Kvečjemu se boš še bolj oddaljila in izolirala od ljudi, ostala sama (brez moškega, ker s tabo ni mogoče sobivati), kakor si sedaj, ko nimaš niti ene prave (zaupne) prijateljice, razen površinskih, seveda pod pogojem, če vzdržujejo tvoj nabuhel samolaskav ego, ki je skoz “najpametnejši” in vedno ve vse bolje od drugih. Tudi stik iz moškimi bodo z leti le slabeli, ki jih sedaj vodi v ozadju le motiv po seksualnem in ne prijateljskem stiku, zakaj prihaja do interesa, da se družijo s teboj.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close