Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, TIK, TAK, TIK, TAK

Moški, TIK, TAK, TIK, TAK

Taki osebki kot je ona, se hranijo s tem, ko dobijo pozornost.Jo rabijo kot zrak in ne izbirajo nacinov, kako priti do nje.Jaz take dam potem kar na ignore.Z leti bo tako se slabse.

Ne se tako grdo obnašat do GF. Če še kdo ne ve, ona se je hvalila, da je hodila na ELITNO SŠ.
Tako, da se ji morate klanjati, ker je ona elitnica. In je huda čast to za nas, ker se z nami druži dama, ki je hodila na ELITNO šolo.

Podpiram. Tudi sam sem pristaš hedonističnega življenja in mislim v času življenja zapraviti vse, kar zaslužim in tudi vse, kar bom podedoval po starših. ne vem, zakaj bi moralo za mano kaj ostati, če ne mislim imeti potomstva.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi jaz se strinjam s tem, da zapravim vse. Edini problem je v tem, da ne veš kdaj boš umrl ali boš bolan ali ne. Tako, da je težko vnaprej predvidet.
Drugače pa ja, ne kupičim za dediče.
Edina skrb mi je, da zase poskrbim.

Jah, če se zgodi, da jutri riknem, bodo dedovali pač moji bližnji sorodniki, ki so hvala bogu vsi živi in zdravi. ker pa po naravi stvari sklepam, d abom preživel svoje starše ( to bi bilo normalno), sem tako napisal.

Mene bolj skrbi starost. To mi ni panike, če recimo jutri umrem.
Bolj je tisto, da si potem na stara leta ves bolan in senilen, potem pa ti prav pride denar, da plačaš oskrbo.
Težko je te stvari predvideti.
Po eni strani je fajn vse zapraviti v mladih letih, po drugi strani pa je fajn kaj dati na kup za starost.

Moram razmisliti še glede kakih zavarovnj za take primere. Ne vem kako je s tem.
Vsekakor mi pa na kraj pameti ne pade do tega, da kopičiš in kopičiš pa stiskaš denar. Je treba uživat dokler si živ.

To imaš po svoje prav. Je realna dilema. Ampak glejmo vedrega duha na življenje. Poanta je, da premoženje zapravljaš, ne da ga kopičiš. Mislim, moja poanta … Če kapital samo akumuliraš, si njegov suženj, če ga spičkavaš, si pa gospodar situacije. Idealno gledano, bi ti morala mejna vrednost nakopičenega premoženja biti sorazmerna zadnji sekundi življenja. Ampak tako ne gre izračunavati, razen če smo nagnjeni potencialni volji do samomora. Važno je, da si preračunaš teoretični potek zapravljivosti. Da ti ne zmanjka pred smrtjo, po domače rečeno. Če kaj ostane, pa ko ga jebe. Po smrti se ne bomo za drobtine sekirali. Moji predniki so samo nabirali in nabirali, si nekaj spotoma privoščili, potem pa spet škrtarili in nabirali. Nabirka je prišla po moji oceni do te meje, ko lahko krivulja samo še nazaj dol pade. Več ne bo šlo, ker jaz nimam interesa za novo akumulacijo, če bi šparal za potomce, bi inflacija in zob časa povzročil finančnemu in fizičnemu kapitalu postopno razvrednotenje, tako da je najbolj racionalna rešitev, da sam vse zagonim.. Sarkastično rečeno so moji predniki v bistvu čakali, da se jim jaz zgodim. Da bo nekdo končno konzumiral njihove stoletne žulje in odrekanja ter vsemu skupaj dodal smisel. Ker kakšen smisel premoženja pa je, kot da ti služi v udobju? Jaz sem končni proizvod genetske veje, ki bo končno užival namesto njih, zapravil premoženje in genetski material do blaženega niča, iz katerega menda vsi izhajamo. Kar se mene tiče, je evolucija človeka počasi končana.

Poslužila sem se tvojega slenga. Ne moreš večno le ugibati, kdaj pa kdaj se odpravi v knjižnico.[/quote]

GF s samovšečnostjo, oholostjo, domišljavostjo, robatostjo in predvsem prostaško direktno nesramnostjo se ne boš nikomur prikupila.

Kvečjemu se boš še bolj oddaljila in izolirala od ljudi, ostala sama (brez moškega, ker s tabo ni mogoče sobivati), kakor si sedaj, ko nimaš niti ene prave (zaupne) prijateljice, razen površinskih, seveda pod pogojem, če vzdržujejo tvoj nabuhel samolaskav ego, ki je skoz “najpametnejši” in vedno ve vse bolje od drugih. Tudi stik iz moškimi bodo z leti le slabeli, ki jih sedaj vodi v ozadju le motiv po seksualnem in ne prijateljskem stiku, zakaj prihaja do interesa, da se družijo s teboj.[/quote]

No, to pa sploh ne drži. Saj ima vendarle mene :))))

Sploh pa tokrat GF ni nič kriva, stopila je v bran kolegu, kar jaz zelo cenim, vi ste pa iz silne mržnje ta detajl najbrž spregledali.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

GF s samovšečnostjo, oholostjo, domišljavostjo, robatostjo in predvsem prostaško direktno nesramnostjo se ne boš nikomur prikupila.

Kvečjemu se boš še bolj oddaljila in izolirala od ljudi, ostala sama (brez moškega, ker s tabo ni mogoče sobivati), kakor si sedaj, ko nimaš niti ene prave (zaupne) prijateljice, razen površinskih, seveda pod pogojem, če vzdržujejo tvoj nabuhel samolaskav ego, ki je skoz “najpametnejši” in vedno ve vse bolje od drugih. Tudi stik iz moškimi bodo z leti le slabeli, ki jih sedaj vodi v ozadju le motiv po seksualnem in ne prijateljskem stiku, zakaj prihaja do interesa, da se družijo s teboj.[/quote]

Sploh pa tokrat GF ni nič kriva, stopila je v bran kolegu, kar jaz zelo cenim, vi ste pa iz silne mržnje ta detajl najbrž spregledali.[/quote]
Sploh nisem spregledala in vem, da je letelo na moj komentar spiderju o njemu.
Vi se “poznate” dalj casa in mislim, da moj komentar ni bil tako zaljiv, kot njen meni in pravzaprav VSI njeni tukaj.

Na eni točki začnejo vsi razmišljat kot Fidelito. Imam znanca, ki je star nekaj čez 50. Ima pubeca, ki že sam služi svoj kruh. dec je vedno samo garal in garal, grabil, odkar je pubec samostojen, pa se je foter odločil prodati vse svoje deleže v firmah in vse dejavnosti in samo zapravlja zaslužen denar, ki ga ni malo. edino bajto si je pustil, da ima kje stanovati, sčasoma pa ima namen prodati tudi to in do smrti živeti v kakšni cenejši državi, kjer je toplo in ne rabiš ogrevanja..

Sploh pa tokrat GF ni nič kriva, stopila je v bran kolegu, kar jaz zelo cenim, vi ste pa iz silne mržnje ta detajl najbrž spregledali.[/quote]

Saj sem tebe vključil s “površnimi” prijateljicami, ki laskajo njen ego. Če ne poveličuješ njene nečimrnosti, odpikaš kot prijateljica, “prijateljstvo” z njo lahko obstaja le na ravni podrejanja subjekta in ne enakovrednosti, torej da ima stalen občutek, da je nekje ali v nečem boljša od tebe, nad tabo, “imenitnejša” in bolj pametna, da ima kontrolo in da ti daje “šefovske” direktivne nasvete od zgoraj navzdol, da je “elitna”, kakor sebe označujeta z Lepogladko. 😉

Torej poštenega odnosa, ki temelji na spoštovanju in ne na tekmovanju v velikosti egov, z njo ni mogoče (z)graditi, zato pa tudi ne ohrani pravih prijateljskih in ne partnerskih odnosov. Esenca ženskosti je sodelovanje ,gradnja odnosov, “varovanje domačega ognjišča”, ne pa tekmovanje in družbeno dokazovanje, kakor pri veliko moških.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, pa a ti jaz res delujem kot ženska, ki bi to počela?
Hahahahahahaha, ok vsaj nasmejal si me :)))))

No, jaz z Goldfishko nimam nobenega problema, očitno nama je uspelo zgraditi nekakšen odnos (hahaha) in še enkrat poudarjam, da tokrat ni nič kriva. Ona@ je prcala Oneta, GF ga je branila, ne vem zakaj, mogoče ji je pri srcu, kako hudiča ji ti nisi, pa tako lep in sexi fant, jejejej :))))

a ste kle vsi hodili k Špeli na Happy happy seanse ☺

Sem glih hotela odpret temo o hepi hepi zadevi, ki sem jo gledala zadnjič.
Ne morem verjet, da je folk tolk butast no.

prav brihtna pa nisi … oglej si kje na forumu si ☺

Mogoce,ker ima “samo” hceri in bo izumrl njegov priimek? Cisto ugibanje na osnovi zgoraj omenjene debate. Sej ves moski potomci pa to.[/quote]
He,he,he…. vajino pisanje kaže na to o čemer sama razmišljata. Naj vaju pomirim, nič od tega me ne muči, ne izumiranje vrste, ne “izumrtje” mojega priimka 🙂

Debata mi je bila zanimiva pa sem natresel zraven nekaj svojega razmišljanja/vedenja o temi.
Naj vaju spomnim, da debata teče o tem kako se sposobnost spočetja z leti zmanjšuje in da so to celo znanstveno potrdili. Si moreš mislit, kaj vse znanost zmore? Dognali so, da stara mama ne more več spočet otroka pa, če se še tako trudi….

Ne vem pa kaj vaju omejuje, da kljub trudu, ki ga vlagata v zastavljeno temo ne zmoreta dojet te “znanstvene” ugotovitve in se čisto po nepotrebnem zaganjata vame in poleg vpletata še vse druge?
Želita zgolj z zasmehovanjem, mene kot osebe, izničit trditve, ki sem jih napisal? A se to da?
Bolj bi rekel, da s tem kažeta zgolj svojo podobo 😉

Daj matjažko odcepi se že ti enkrat od te McDonald`s psihologije in sociologije.
Čas bi že bil, da pogledaš na koledar in ugotoviš, da živimo v letu 2015 in ne v letu 1830. Da živimo v evropi in ne v plemenski skupnosti nekje v afriki.
Danes so ženske bolj tekmovalne med seboj kot navijači Maribora in Olimpije. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Mogoce,ker ima “samo” hceri in bo izumrl njegov priimek? Cisto ugibanje na osnovi zgoraj omenjene debate. Sej ves moski potomci pa to.[/quote]
He,he,he…. vajino pisanje kaže na to o čemer sama razmišljata. Naj vaju pomirim, nič od tega me ne muči, ne izumiranje vrste, ne “izumrtje” mojega priimka 🙂

Debata mi je bila zanimiva pa sem natresel zraven nekaj svojega razmišljanja/vedenja o temi.
Naj vaju spomnim, da debata teče o tem kako se sposobnost spočetja z leti zmanjšuje in da so to celo znanstveno potrdili. Si moreš mislit, kaj vse znanost zmore? Dognali so, da stara mama ne more več spočet otroka pa, če se še tako trudi….

Ne vem pa kaj vaju omejuje, da kljub trudu, ki ga vlagata v zastavljeno temo ne zmoreta dojet te “znanstvene” ugotovitve in se čisto po nepotrebnem zaganjata vame in poleg vpletata še vse druge?
Želita zgolj z zasmehovanjem, mene kot osebe, izničit trditve, ki sem jih napisal? A se to da?
Bolj bi rekel, da s tem kažeta zgolj svojo podobo ;)[/quote]

Torej kaj? propagiraš nekaj kar je itak jasno, da 90 letna ženske ne more met otroka….. do MENOPAVZE kolikor sem jaz seznanjen je teoretično možno zanosit, oz dokler jajčeca v ženski zorijo….

Znanost je pač dokazala nekaj kar je, lahko pa rečeva tudi da znanost ni upoštevala učinka IQja, namreč jaz bi rekel da ženske ki zanosijo po 40tem so tudi malo mentalno neuravnovešene (beri prizadete) in lahko že ta slab DNK potem vpliva na to da je več slabih otrok (z ”napakami”) tega znanost kolikor vem ni vzela v obzir, torej je zaključek oz. znanstveno dognanje te znanosti le površno in parcialno.

Vseh vidikov na spočetje otroka in relacijo mama-otrok niso pregledali niti jih verjetno ne poznajo/mo, torej je vse skup tako tako…. kot to da rdečo meso povzroča raka….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

On nic ne propagira, On pravi da znanost to propagira, kot da toplo vodo odkrivajo na novo. Ce zastopim, pa sem bolj povrsno bral.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej kaj, piše da pač piše, neke splošno poznane zadevice, kot je to da moja babica ne more več met otrok ker je 83 let stara?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To imaš po svoje prav. Je realna dilema. Ampak glejmo vedrega duha na življenje. Poanta je, da premoženje zapravljaš, ne da ga kopičiš. Mislim, moja poanta … Če kapital samo akumuliraš, si njegov suženj, če ga spičkavaš, si pa gospodar situacije. Idealno gledano, bi ti morala mejna vrednost nakopičenega premoženja biti sorazmerna zadnji sekundi življenja. Ampak tako ne gre izračunavati, razen če smo nagnjeni potencialni volji do samomora. Važno je, da si preračunaš teoretični potek zapravljivosti. Da ti ne zmanjka pred smrtjo, po domače rečeno. Če kaj ostane, pa ko ga jebe. Po smrti se ne bomo za drobtine sekirali. Moji predniki so samo nabirali in nabirali, si nekaj spotoma privoščili, potem pa spet škrtarili in nabirali. Nabirka je prišla po moji oceni do te meje, ko lahko krivulja samo še nazaj dol pade. Več ne bo šlo, ker jaz nimam interesa za novo akumulacijo, če bi šparal za potomce, bi inflacija in zob časa povzročil finančnemu in fizičnemu kapitalu postopno razvrednotenje, tako da je najbolj racionalna rešitev, da sam vse zagonim.. Sarkastično rečeno so moji predniki v bistvu čakali, da se jim jaz zgodim. Da bo nekdo končno konzumiral njihove stoletne žulje in odrekanja ter vsemu skupaj dodal smisel. Ker kakšen smisel premoženja pa je, kot da ti služi v udobju? Jaz sem končni proizvod genetske veje, ki bo končno užival namesto njih, zapravil premoženje in genetski material do blaženega niča, iz katerega menda vsi izhajamo. Kar se mene tiče, je evolucija človeka počasi končana.[/quote]

Edini problem ki ga imam glede te dileme zgoraj je ta, da vplačujem PRISILNO prispevke za svojo pokojnino (kao) in da ob morebitni prezgodnji smrti ne morem svojih let delovne dobe podarit ljubljenim osebam ampak se pač ”donirajo” neki ponzijevi shemi ljudem ki jih ne poznam (v veliki večini)

Zato sem proti državni pokojnini ki bi morala biti ukinjena že v letu 1991 (idealna priložnost ob bolani hiperinflaciji) izplačevati je potrebno bruto plačo in naj ljudje končno prevzamejo vajeti v svoje roke, ter razpolagajo s svojo PLAČO v celoti…. če jo želijo zagonit in umret pri 45tih kdo bi jim moral branit? Hkrati dovolit evtanazijo.

To imaš po svoje prav. Je realna dilema. Ampak glejmo vedrega duha na življenje. Poanta je, da premoženje zapravljaš, ne da ga kopičiš. Mislim, moja poanta … Če kapital samo akumuliraš, si njegov suženj, če ga spičkavaš, si pa gospodar situacije. Idealno gledano, bi ti morala mejna vrednost nakopičenega premoženja biti sorazmerna zadnji sekundi življenja. Ampak tako ne gre izračunavati, razen če smo nagnjeni potencialni volji do samomora. Važno je, da si preračunaš teoretični potek zapravljivosti. Da ti ne zmanjka pred smrtjo, po domače rečeno. Če kaj ostane, pa ko ga jebe. Po smrti se ne bomo za drobtine sekirali. Moji predniki so samo nabirali in nabirali, si nekaj spotoma privoščili, potem pa spet škrtarili in nabirali. Nabirka je prišla po moji oceni do te meje, ko lahko krivulja samo še nazaj dol pade. Več ne bo šlo, ker jaz nimam interesa za novo akumulacijo, če bi šparal za potomce, bi inflacija in zob časa povzročil finančnemu in fizičnemu kapitalu postopno razvrednotenje, tako da je najbolj racionalna rešitev, da sam vse zagonim.. Sarkastično rečeno so moji predniki v bistvu čakali, da se jim jaz zgodim. Da bo nekdo končno konzumiral njihove stoletne žulje in odrekanja ter vsemu skupaj dodal smisel. Ker kakšen smisel premoženja pa je, kot da ti služi v udobju? Jaz sem končni proizvod genetske veje, ki bo končno užival namesto njih, zapravil premoženje in genetski material do blaženega niča, iz katerega menda vsi izhajamo. Kar se mene tiče, je evolucija človeka počasi končana.[/quote]

+5

Bravo El Fidelito!

Edini problem ki ga imam glede te dileme zgoraj je ta, da vplačujem PRISILNO prispevke za svojo pokojnino (kao) in da ob morebitni prezgodnji smrti ne morem svojih let delovne dobe podarit ljubljenim osebam ampak se pač ”donirajo” neki ponzijevi shemi ljudem ki jih ne poznam (v veliki večini)

Zato sem proti državni pokojnini ki bi morala biti ukinjena že v letu 1991 (idealna priložnost ob bolani hiperinflaciji) izplačevati je potrebno bruto plačo in naj ljudje končno prevzamejo vajeti v svoje roke, ter razpolagajo s svojo PLAČO v celoti…. če jo želijo zagonit in umret pri 45tih kdo bi jim moral branit? Hkrati dovolit evtanazijo.[/quote]

Kdo bo pa skrbel za tvojo mamico in ateka? Jaz?

Ja, tako nekako. Hkrati sem izpostavil še to, da se ljudem “prodaja” iluzija kako naj zanemarijo družino in z njo starševstvo, zavoljo kariere, češ da bodo lahko s pomočjo medicine (zamrznitev spolnih celic), postali starši kasneje.
Naredijo kariero potem poženejo prihranke za to, da dobijo otroka…. O_o
pišanje u veter?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close