Moški, TIK, TAK, TIK, TAK
Da si vsaj napisala, da si izmišljujem resnico!….. 🙂
Lej ne smem/ne morem pisat podrobnosti, ker se zdravniška srenja pozna med sabo in bi se lahko kdo prepoznal.
Poanta je bila v tem, kaj nekaterim pade na pamet in si to celo privoščijo zaradi lastnega ugodja in ne gledajo kaj dosti na otroka….
http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16084184%5B/quote%5D
Ti pa nisi od muh…. 🙂
Je ta ženska rodila prvič? Je bilo nad 35-imi tedni? Je bil kakršenkoli drugi razlog, ki bi lahko obveljal za carski rez? Je ženska imela težave z visokim pritiskom, preveč cukra….karkoli?:)
Bilo je prvič, nobenih drugih težav, to niso čeneče, s tem se sama “pohvali”…
Na njeno strašno razočaranje ji drugič ni več uspelo in je potožila kako niso razumevajoči z njo
Sedaj pa nehaj dregat, ker več te ne briga, če ne želiš verjet tut prav….
Sem ti že skoraj verjela…pol si pa rekel, da ji drugič ni ratalo:)). V drugo dobi vsaka carski rez ob pogoju, da je bil tudi prvič. Aja, ta si je še zmišljevala, da hoče rodit pri 28-ih tednih:). Ne vem no…upam, da vsaj v porodnišnicah vedo, kaj delajo.
Govora je bilo o tem kako je predčasno končala nosečnost, ne o carskem rezu.
KRatko in jedernato in povedano bistvo.
No če si proti vsakemu posegu v naravo, potem si zagotovo proti zdravilom recimo, kajti le-ta posegajo v naravo kjer ohranjajo ljudi pri življenju dalj kot bi naravno bili….
Potem si proti anasteziji ob zobozdravskem posegu (lokalni) pa globalni ob operaciji, pa nasploh proti operacijam, ker je spet poseg, če se samo ne zaceli si pač obsojena na smrt….
itd itd itd. v nedogled
Brez posegov v naravo tudi pomeni brez kontracepcije :).
To pa zdaj tako pišeš, ko da ti nikoli v preteklosti nisi rabil družbene solidarnosti. Kaj pa če ti ostaneš recimo brezposeln in bo taka ureditev, da družba recimo nič ne krije, bi se še počutil tako suverenega..?
To pa zdaj tako pišeš, ko da ti nikoli v preteklosti nisi rabil družbene solidarnosti. Kaj pa če ti ostaneš recimo brezposeln in bo taka ureditev, da družba recimo nič ne krije, bi se še počutil tako suverenega..?[/quote]
Tak ti bom reko, če bi imel od začetka svoje delovne dobe do danes vedno bruto plačo izplačano bi imel prihranjeno toliko da četudi bi bil 5 let brezposeln bi lahko živel, pa to na svojem….. zdaj pa če zgubim šiht pa lahko na svojem crkneš z 270€ na mesec.
Bistveno je kdaj se to spremeni, če mi prvo pobirajo prispevke potem pa ukinejo potem ne, če pa od nekdaj dobim izplačano vso svojo PRIDELANO plačo potem bi bil….finančno nepismeni bodo vedno imeli probleme in bo družba morala skrbet za njih.
Matkic, ti si res blesav. Tebi sploh ni jasno, kam vse gredo prispevki. Ob prvi resni bolezni bi finančno mrknu.
Zakaj sem napisal da dovolit oz uzakonit evtanazijo? A je kaj narobe da bi se ob resni bolezni dal uspavat pa mir, pa bi zapusto keš starim al pa bratu pa je to to glej…. bi bruder dobo več keša kot pa če plačujem pokojninsko itd…..
Dejansko bi ta keš ostal ljudem v moji bližini ki so mi v lajfu pomagali ali me podpirali, namesto da ga plačujem za neke NOB borce, pa ostale luzerje v bismarckovi ponzi shemi.
Če je bolezen taka da stane več kot je moj budget pač raje umrem pa je mir, se rešim pa še keš ostane za mano.
Krasno. Potem sporoči, ko boš dobil sladkorno, visok pritisk…skratka katerokoli kronično bolezen, ki veliko stane. Veš kolk bomo vsi pršparal, pa čakalne vrste se bodo sprostile. Super…deli naprej še v svojem kraju.
Ja zdaj tega ne bom nardil, ker itak prisilno odvajam ves ta denar, če bi dobil ta denar nazaj na račun in tudi vse bruto plače bi pač ocenil takrat ali se mi splača še vlagat v sebe ali ne, ali je bolje dat denar osebam ki jih mam rad in zapustit ta Svet.
To je pač racionalno, samo to je beseda ki je naša državna uprava ne pozna… tako kot ne tisti ki delujete predvsem na čustvenem nivoju.
kaj te to briga, tebi že ne, ti kar cuzaj dalje socialo 🙂
Od mene ti žviš:). Tvoja bruto bruto plača ne more biti niti pljunek v morje. Malo si zračunaj no.
Vidiš, babico boš slej kot prej pokopal, ker si tega neizmerno želiš. In potem boš sam na tem svetu.
Glupim babam je itak preukopacija razmnoževanje. Kake pamže pa take krave imajo? Same nevzgojene idiote, ki jih potem na vse pretege pred institucijami branijo, kjer je vsakomur jasno, da ima opravka s človeškim odpadom. Glupe babe, njihovi glupi froc, ki jim manjka do ideala samo priložnost, pa imaš nacionalno katastrofo na dolgi rok.
Danes starši hodijo z odvetniki v šolo in grozijo učiteljem, ker ima sonček preslabe oceno. Take osebe imajo danes otroke.
No če si proti vsakemu posegu v naravo, potem si zagotovo proti zdravilom recimo, kajti le-ta posegajo v naravo kjer ohranjajo ljudi pri življenju dalj kot bi naravno bili….
Potem si proti anasteziji ob zobozdravskem posegu (lokalni) pa globalni ob operaciji, pa nasploh proti operacijam, ker je spet poseg, če se samo ne zaceli si pač obsojena na smrt….
itd itd itd. v nedogled[/quote]
Ne nisem proti zdravljenju sploh ne.Umetna oploditev in njene posledice niso enako kot analgetik ali ostalo kar si nastel. Eno je pomoc drugo je pa popravljanje necesa kar ti ni bilo dano.Nisem pa recimo za kakrsnekoli lepotne operacije. Torej ja za ohranit zivljenje ne pa ga umetno ustvarit.
Tudi popravljanje necesa kar ti ni dano, pa ti potem dajo, se dojema kot pomoc.
Forum je zaprt za komentiranje.