Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Moški v pajkicah na fitnesu

Moški v pajkicah na fitnesu

Kakšno imate mnenje ženske o tem, da pride moški na fitnes ali na vodeno vadbo body pump oblečen v pajkice ali 3/4 oprijete tekaške hlače legice? Kaj pa recimo majica brez rokavov takšna tank top varianta na naramnice seveda moški model?

samo p*edri. Na fitnes hodijo pumpat mišice edino toplovodarji.

[img] https://meme.xyz/uploads/posts/t/36329-make-way-for-the-king-peasants.jpg [/img]

Si vis pacem, para bellum.

Kako pa ti to veš?

Večina jih hodi na fitnes, ker mislijo kako bodo veliko porivali ko bodo enkrat nabiti.
Dandanes si alfa samo z debelo denarnico in ne z bicepsom.

Dnes si alfa, če znaš jezik zavrtet ob pravem času.

Ce je tip fit, ga bo vsaka rada oplazila s pogledom.
Ce gumice pritiskajo na kup sala, bo delezen zgrozenih in pomilovalnih pogledov.
In obratno, seveda. V gym verjetno redke hodijo z namenom spoznavanja dobrosrcnih orjakov. Seveda, trud se ceni, objavljanje uspehov je nujno, ampak moras biti vsaj pogojno lep za kavico stran od ostalih.

Pa daj so tudi v mestu v pajkicah, ker tiste ozke elasticne kavbojke nad gleznji niso nic drugega kot pajkice.

Porivamo najboljše ženske. Provajderstvo prepuščamo zašpehanim copatarjem.

Porivamo najboljše ženske. Provajderstvo prepuščamo zašpehanim copatarjem.
[/quote]

Ja, porivate svoje dlani in pa moške ritke.

Niso v pajkicah samo na fitnesu…so povsod.

Ja, porivate svoje dlani in pa moške ritke.
[/quote]

Kaj ste s temi riti tok obsedeni?

Meni jih je seksi pogledat

😋😛

Na fitnes hodim samo zato, da lahko opazujem prijazne orjake. Včasih mi uspe celo katerega v posteljo spraviti. 😍

Meni ze dolgo ni uspelo nobenega.
Verjetno za prevec mladimi gledam🤣🤣🤣

Tri mesece sem se dobivala z enim, 9 let mlajši. Nebesa! Zdaj pa opazujem orjaka mojih let. Upam, da ni poročen.🤪
Ne obupaj.😉

ma še zdaleč ni res, da so tako oblečeni samo geji….Mišice pri moških, take ravno prav, so “in” – za ženske učke gor spočit in še bolj švicat in migat na fitnesu, da tudi nam rastejo tam in se ohranjajo tam, kjer je treba 🙂
No ja, tudi jaz imam take “pajkice”: so take taposebne, kompresijske in ogrevalne, da ohranjajo tudi mišice ogrete med delom; dobre stanejo tudi več kot 100 eur). Nosijo jih ne samo fitneserji, ampak skoraj vsi atleti, košarkaši pod dresi napirmer.

Se srečujem z enim takim v “takih pajkicah” na fitnesu, pa je zdaleč od geja, mi je sam dal vedet, da je “straight” ( me kuri že nekaj časa, pa je še kar vztrajen).
poleg teh kompresijskih in ogrevalnih pajkic Nosi tudi majice brez rokavov v toplih mesecih; Mmmmmmm, škoda, ker je sedaj že bolj hladno, bo oblekel kapucarja potem čez, da bodo gornje mišice ostale ogrete in žal skrite 🙂 So pa ravno pravšnje, ne bodibildersko preterane. Take, kot imajo kakšni dobri gasilci na ameriških koledarjih 🙂

Tri mesece sem se dobivala z enim, 9 let mlajši. Nebesa! Zdaj pa opazujem orjaka mojih let. Upam, da ni poročen.🤪
Ne obupaj.😉
[/quote]

hahahaha – vedve že vesta, kaj dela testosteron pri mišičnjakih, ki pumpajo po fitnesih- jim dobro stoji, vedno, pa ni nujno, da jedo kakšne anabolike. Čisto bolj nedolžni “proteini” v uradni prodaji poskrbijo, da so ti mladi moški zaradi napumpanih mišic taki, kot 40-letniki v postelji niso nikoli 🙂 Pa s tem ne mislim grobosti in zajčjega nabijanja, še zdaleč ne.

Dnes si alfa, če znaš jezik zavrtet ob pravem času.
[/quote]

….in s pravilno tehniko po ženskem ščegetavčku …. Zame to pteje, ne pa neka debela denarnica.

Oba z mojim fantom nosiva pajkice v fitnesu. Predvsem ko izvajam pocep in predklon se mi zdi, da je precej lazje s pajkicami.

….in s pravilno tehniko po ženskem ščegetavčku …. Zame to pteje, ne pa neka debela denarnica.
[/quote]

Za vse ostalo je tu mastercard 😂

Ženska mora imeti bogatega moškega da jo razvaja in ji plačuje luksuz,ter atletsko mišičastega moškega za v posteljo.Vse ostalo je polovičarstvo.Sicer pa ne vem zakaj ženske iščejo moške z debelo denarnico,saj želijo biti enakopravne zato bi morale moškim večerje in obleke plačevati tudi one vse bi moralo biti v razmerju 50:50.Verjetno jih iščejo tiste ki so bolj lene narave.

NImam mnenja. Pa tudi ne razumem, kakšno mnenje naj bi vendar imela? Da mu očitno ustreza.

V bistvu te mora bit sam dost skup da jo lahk v postli premakneš in dvigneš 😆

Ne rabiš bit Mr. Olympia… đaba to, če boš gibalno oviran.

New Report

Close