Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški v poznih 30

Moški v poznih 30

Odraslo telo, to je pa to. Glava ne lovi telesa. Najstniki v telesih 40 letnikov. Tudi nekatere ženske. Ampak po mojih opažanjih je takšnih moških krepko več. Od kje ta apatija in odpor do odraslega odgovornega življenja, samostojnosti in ustvarjanja pa ne vem. Ne razumem. Še manj razumem razlago da se nočejo ženskam prilagajat. Živijo pa z očitom in mamico :). Ne vem no, osebno se raje sebi enakovrednemu prilagajam kot pa živim kot najstnica. Btw denar je samo izgovor. 40 letnik verjetno že 20 let dela. In živi doma z minimalnimi stroški. Če bi samo 300e (kar ni niti tretjina minimalca) na stran dajal bi že imel za eno garsonjerco. Pa večina nima verjetno niti par jurjev na strani in plačuje lizing za avto. Prioritete pač. Kam mečejo denar, glede na to da večina nima ravno pestrega življenja z hobiji, druženjem in recimo potovanji….mi ne bo nikoli jasno. V bistvu me pa niti ne zanima. Vsaka družba ima pač del prebivalstva, ki ni v zmožnosti slediti neki “normali”. Vsak si po svoje življenje naredi. Sam odgovoren zanj. V resnici na nobenega od nas ne vpliva to kako drugi živijo.

New Report

Close