Moški v precepu
Da je pa dec dovolj ponižen, pa mora bit na drugi strani ta prava. Jej jej pajkec. :))
Ma ja, spet neke tvoje brezvezne replike. Človek, ti si bolan, na vsak stavek mi repliciraš. idi se zdravit.
Niso brezvezne. A ti misliš, da dec sploh ne rabi razloga, da postane ponižen? Da tak postane kar z lufta, zaradi vremena? :)) Malo čudne so tvoje teorije. Lahko bi kaj več povedal o njih.
Za nekatere cagav, nikakav, neodločen, brez hrbtenice,…. Tako kot sem napisal na začetku, je največji razlog bil glede njenih otrok. Zakaj tako? Ker sem nekak videl te otroke v čisto drugi luči. Videl tudi dva, tri koraka dlje in gledano iz njihovih oči samo neko nezadovoljstvo. Dobit bi si morali nove prijatelje, še to bi bila težava, ker so iz drugega konca, dialekt in zbadanje ter posmehovanje določenih vrstnikov. V šolo bi hodili z odporom in če bi se zadeva stopnjevala bi se to počasi kazalo tud pri nas doma, ker slej ali prej bi bilo na pladnju zakaj smo se morali sem preselit, ker nas vsi zajebavajo. Pri prijateljih, ki imajo otroke v šoli, sem se takrat tud pozanimal kako je tle v naših šolah. Ni bila ta odločitev kar čez noč. Tud je bilo neprespanih noči glede tuhtanja in vsega, pa tudi kasneje
Postavite se sami v tak položaj in kako bi bilo vam, če bi hodili v službo, kjer je obupna atmosfera, kjer se ne razumete s sodelavci? Komaj bi čakali tisto uro, da greste čim prej domov in naslednje jutro bi rekli kaj mi je tega treba.
Odnos z njenimi otroci je bil prijateljski. Sama je pač rekla, da je to najboljša rešitev za naju oba. Vsak prevzame starševsko vlogo, jaz za svoje otroke, ona za njene, ona za moje in obratno pa kot prijatelji. Stvar je tekla zelo lepo, ker če so kako ušpičili je bilo na meni/njej, da pač se jim da vedet, kaj so skuhali. Kdaj tudi, če meni ali njej ni bilo prav, kadar so kako ušpičili sva rekla mama/ati ne bo najbolj vesel, ali pa bo zelo slabe volje. Da nisva bila midva krivca in bi naju otroci zasovražili. Stvar je lepo tekla, ne vem pa, kako bi to bilo, ko bi skupaj živeli in kaj vse bi potegnilo za sabo.
Sigurno s takim partnerjem, ki ima otroke od prej, stopaš v zvezo drugače oz si v zvezi tudi z njenimi/njegovimi otroci, kar še dodatno zakomplicira zadevo in se je potrebno toliko bolj potrudit in prilagodit nečemu kar se pri svojih otrocih ne bi bilo treba. pri ločencih itak najbolj nastradajo njihovi otroci, ki niso v ničemer krivi temu, da sta se starša razšla, da se ne marata več, da se ne zmoreta/znata/nočeta razumet, imet rada.
Tisto česar nisi zmogel pri prvi bi zmogel pri drugi? Ker že od prve veš kako je hudo in bi se sedaj lahko bolj potrudil? Ampak bila je predaleč, ima drug dialekt…. itd,itd
Toda kaj sedaj? Od takrat, ko je ona hotela začet s tabo je preteklo že precej časa, stvari so se spremenile, le otroke ima še vedno, menda….
Kaj bi bilo tokrat drugače?
Njo je minilo imet karkoli s tabo, ker si jo takole zavrnil z nekimi razlogi, ker si se ustrašil težav. Razšla sta se, imela še druge partnerje v tem času in sedaj tebi kapne, da boljše od nje ni bilo nobene….kljub otrokom?
Kaj ti naj rečemo, pojdi tja in ji to povej!
Če upaš….he,he,he…
Ampak sedaj boš dobil na pladnju še ta očitek, da si jo že zavrnil, ko se ti je predala 😛
Takih stvari ženske ne pozabijo nikoli 😉
Boš lahko živel še s tem?
Sem ti vse že 100-krat razložil. Ali si fukjen, ali se pa delaš fukjenega.
Se pravi danes vidiš drugačno sliko za naprej in ne bi bilo nobenih podobnih težav z otroci? Meni se to še vedno sliši kot izgovor oziroma kot razlog, da si je nisi dovolj želel.
Sicer se bere zelo plemenito, da si tako skrbno gledal na njene otroke a po drugi strani si njej s tem sporočal, da s svojimi otroki ravna neodgovorno, glede na to, da se je ona želela z njimi preseliti k tebi.
Še vedno pa mislim, da so otroci bolj prilagodljivi, ko so mlajši, kot pa starejši in me res zanima, kakšno prihodnost sedaj vidiš.
Ko gledaš za nazaj vidiš, da so določene stvari bile napaka, samo tako je. Svoje napake priznam, če vem da sem kriv.
Velika razlika sta si bile ona in moja bivša. Kot sem rekel, kar bivša niti blizu ni imela in sem si vedno potiho želel, sem dobil kasneje. Predstavljal sem si, da so ženske čustvene, znajo ti dat to toplino in čustva pa temu ni tako.
Preteklo je precej časa, tega ni moč nikakor zanikat. Zavedam se, da možnost za kak uspeh imam minimalen. Ne vem kaj naj ti še povem, ker vem ,da je ogromno dejavnikov tle zraven, ki se jih ne da izključit in vse kar bi zdaj rekel so blodnje v prazno. Sam kot si ti rekel, grem iskat kako klofuto, kozarec v glavo, da vidim kako bo. Sej kdaj k je bila tako mal jezna je bila prav sexy :))))
Sem ti vse že 100-krat razložil. Ali si fukjen, ali se pa delaš fukjenega.[/quote]
Ja no pa daj še 101. , če se že tako rad ponavljaš. Vdihni prej.
In koliko časa kaniš zdaj žvečiti svoj gostobesedni jad tukaj gor? Sem mislila, da boš že poročal, kako je šlo.
In koliko časa kaniš zdaj žvečiti svoj gostobesedni jad tukaj gor? Sem mislila, da boš že poročal, kako je šlo.[/quote]
Če bo sploh preživel…. 🙂
Strah je bil v prvo močnejši in ne vidim razloga, da v drugo ne bi bil ;). Sposobna sta spet pripeljat “vajino zvezo” do zvezd in jo z višine pustit pasti v globel. Bolje, da naslednjič, ko te prime, spet malo pojokcaš prijateljici-tako imaš vsaj temo za pogovor. A ni že to zadosti čudovito?
Nehajte ga v drek tišat. Tip je po karakterju omahljiv, kot kakšna baba. Iz tega ne more nastati nič dobrega. Bolje, da se drži teh svojih občasnih avantur, če jih ima. Če bo prišlo do resne zveze, mu bo baba speezdila, kot mu je prva.
Jaz ti samo lahko rečem, da si en navaden trap. Nič ne hodi k njej. In samo upam lahko, da te je ona že pozabila in ima kakšnega, ki jo ljubi. Ti si videl samo svoje lagodje. Že to, da je ona k tebi prišla (“kako je jokala, ko je šla k avtu”) in si jo skenslal in še prosil za objem. Bodi pri svojih otrocih, lahko pa še svojo bivšo gospodovalno prosiš, da ti da dva okrog ušes, saj za kaj drugega nisi uporaben.
Kakšno pesimistično razmišljanje. Ti si si večinoma slikal le črne scenarije, kaj bo, če otroci ne bodo našli prijateljev, kaj če se bodo slabo počutili in nazadnje bodo težili tebi in motili tvoje udobje. Predvsem to zadnje, seveda. Najbolj od vsega te skrbi lastna rit in kako bi morda lahko bila motena tvoja komoditeta. To, da si sebičen, si med vrsticami povedal že v prvem postu, ko si opisoval, kaj vse ti je ta ženska nudila, česar ti prva ni. In kaj so ti nudile tvoje priložnostne ljubice, oziroma česa ti niso. Kaj si pa ti ponudil njim? Očitno svoji prvi niti osnovne finančne varnosti ne, da je šla raje zaključit porodniško, in nazaj v službo, ne pa da bi na tvojo milost čakala. Ženski, ki ji dec dovolj nudi, kaj takega na pamet ne pride. Ta druga pa je bila pripravljena zate pustit redno službo. Ti pa nisi tolk bil, da bi ji rekel, da boš pomagal njenim otrokom vključit se v družbo in najti prijatelje, njej pa pomagal najti službo. Kjer je prava ljubezen, je vedno pot. Ti pa nje nisi nikoli ljubil, ker če ne je ne bi spustil iz rok za nobeno ceno. Dvomim, da boš sploh katero lahko zares ljubil, ker si preveč vase zaljubljen, bo že držalo, kar pravi Spider, da je bolje, da ostaneš kar sam
ojej, no! Kaj pa če je ona videla le njegovo stanovanje?[/quote]
“Sej kdaj k je bila tako mal jezna je bila prav sexy :))))”
A ne vidiš, da je tipo bolan. Rabi eno, da ga malo zbrca, rabi prvo ženo nazaj. Ma kakšno stanovanje??? A s ti materjalist, al kaj?
Kakšno pesimistično razmišljanje. Ti si si večinoma slikal le črne scenarije, kaj bo, če otroci ne bodo našli prijateljev, kaj če se bodo slabo počutili in nazadnje bodo težili tebi in motili tvoje udobje. Predvsem to zadnje, seveda. Najbolj od vsega te skrbi lastna rit in kako bi morda lahko bila motena tvoja komoditeta. To, da si sebičen, si med vrsticami povedal že v prvem postu, ko si opisoval, kaj vse ti je ta ženska nudila, česar ti prva ni. In kaj so ti nudile tvoje priložnostne ljubice, oziroma česa ti niso. Kaj si pa ti ponudil njim? Očitno svoji prvi niti osnovne finančne varnosti ne, da je šla raje zaključit porodniško, in nazaj v službo, ne pa da bi na tvojo milost čakala. Ženski, ki ji dec dovolj nudi, kaj takega na pamet ne pride. Ta druga pa je bila pripravljena zate pustit redno službo. Ti pa nisi tolk bil, da bi ji rekel, da boš pomagal njenim otrokom vključit se v družbo in najti prijatelje, njej pa pomagal najti službo. Kjer je prava ljubezen, je vedno pot. Ti pa nje nisi nikoli ljubil, ker če ne je ne bi spustil iz rok za nobeno ceno. Dvomim, da boš sploh katero lahko zares ljubil, ker si preveč vase zaljubljen, bo že držalo, kar pravi Spider, da je bolje, da ostaneš kar sam[/quote]
Podpis!
ojej, no! Kaj pa če je ona videla le njegovo stanovanje?[/quote]
ene tolk sem že materialist kot ti sovražiš moške :-))
“Sej kdaj k je bila tako mal jezna je bila prav sexy :))))”
A ne vidiš, da je tipo bolan. Rabi eno, da ga malo zbrca, rabi prvo ženo nazaj. Ma kakšno stanovanje??? A s ti materjalist, al kaj?[/quote]
Čist tipična tema na Monu in še bolj tipični odzivi feminističnih copatk in copatkarjev. Spet je vsega dec kriv, ker se je odločil odjebat babo (pravilno se je odločil) mu je pa mar samo za lastno rit, ker je ni prisilil, da se preseli v njegov kraj in ji potem še kar sam poiskal službo, ker se revica uboga ne bi sama znašla. Hahaha…komedija !
In tipičen mon ne bi obstajal brez tvojega čisto tipičnega komentarja. Kolega, ti si res en najbolj debilnih uporabnikov mona. Še bolj debilno je to, da se ti ob tem kvazi zabavaš in spuščaš nazaj ene kvazi kajle, ki niso smešne nikomur razen tebi. Je kar težko verjeti, da v resnici obstaja tako zabit posameznik, ki se neprestano posmehuje, žali in ponižuje druge, ampak nikdar ne opazi, da še sebe rine v drek. Kdaj boš dojel?
Če se mene vpraša, bi bil dost večji imbecil, če bi jo prepričal nej se k njemu preseli, s froci vred (jih izpiše iz vrtca/šole) in pusti službo za nedoločen čas. Čez kako leto, dve, ko bi ugasnile iskrice, bi šla pa narazen, lol. Kašne bi mu šele pol pisal 🙂
Ti si povsem zares prepričan, da si kul. Fascinantno.
Če si dec, bodi dec!
Ampak ti tega ne boš nikoli dojel, ker ti raje tekmuješ z ženskami, deluješ po ženskem principu, želiš, da ona tebe zapeljuje… zato, ker jim nimaš kaj ponudit. Tipična cvilibaba….
Forum je zaprt za komentiranje.