Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški v precepu

Moški v precepu

Od kod pa tebi to?[/quote]
Ma ne sprašuj….
Temu večnemu mlečnozobcu blodi svašta po glavi, ker je izgubil stik z realnostjo oz ga itak nikoli ni imel… :/

Jaz te tega nisem spraševala. Sicer pa, kaj je narobe s tem, če se pričakuje, da bo moški nudil materialno varnost ženski, ki nosi njegovega otroka?!? Tako so od nekdaj funkcionirale družine, samo zadnjih nekaj desetletij se je začel vsiljevati trend, da morajo ženske poleg treh vogalov hiše podpirati še četrtega in še po možnosti temelje zraven. Zato pa družine po tekočem traku razpadajo.[/quote]

kolikor opažam, je trend in želja po lastnih virih prihodkov še kako želja žensk samih in prav moškim očitate zmedenost prav zaradi tega.[/quote]

“Kapital” zelo dobro ve koga je treba zmanipulirat, da bo imel od tega (trenutno) največjo korist

ja, sem napisal in to prav zaradi takšnih vaših odzivov. In mimogrede, lahko daš roko v ogenj, da takšne ženske ne obstajajo?[/quote]

Seveda obstajajo, menda si jih ti enopar srečal od blizu, ampak tu se ne pogovarjamo o tistih, ki so tebe prestrašile oz je prišel ob njih do izraza v tebi zasejan strah, ampak o tej, ki ni bila materialistka in bi zanj postavila na kocko lastno materialno ugodje.[/quote]

No, očitno nisi dojel (hotel dojeti) poante mojega pisanja. Jo pa kot kaže zelo dobro poznaš ali pa gre le za fantazije in kakšne tihe želje ter sanjarjenja, kar je posledica tega, da pa morda le ne živiš v tako zadovoljujoči in izpolnjujoči zvezi.

P.S.: pa ne da ima tudi tvoja lasten vir dohodka? :-))

Aja, zdej se bomo pa sprenevedal, ok…

Aja, zdej se bomo pa sprenevedal, ok…[/quote]

Kar ti hočeš povedat, res nikjer ni bilo to omenjeno. Dej lepo citiraj, da vidimo to, kje smo mi zgrešil pri branju

Seveda obstajajo, menda si jih ti enopar srečal od blizu, ampak tu se ne pogovarjamo o tistih, ki so tebe prestrašile oz je prišel ob njih do izraza v tebi zasejan strah, ampak o tej, ki ni bila materialistka in bi zanj postavila na kocko lastno materialno ugodje.[/quote]

No, očitno nisi dojel (hotel dojeti) poante mojega pisanja. Jo pa kot kaže zelo dobro poznaš ali pa gre le za fantazije in kakšne tihe želje ter sanjarjenja, kar je posledica tega, da pa morda le ne živiš v tako zadovoljujoči in izpolnjujoči zvezi.

P.S.: pa ne da ima tudi tvoja lasten vir dohodka? :-))[/quote]

Poanta mojega pisanja je bila, da se dajmo držat zastavljene teme in njene problematike, da ne bomo spet predaleč zašli.

Drugače pa… pri nas je vseeno v katerem žepu imamo denar 😉

Aja, zdej se bomo pa sprenevedal, ok…[/quote]
Čist resno sprašujem, ker je na primer meni to čisto mimo. Pa drznem si trdit, da veliko drugim ljudem tudi. Torej, od kod tebi to?

Oneta, pa Markota vprašaj. Tadva sta v takih primerih obvezno prisotna. Imaš cel kup tem odprtih, ne samo na temu forumu, tudi na forumu “Ljubezenski nasveti”. Deca treba prec spljuvat, podobno kot ste dosegli v tej temi, ženski pa stopit v bran, tudi če prizna, da je že večkrat varala (primer Goldfish) je za vs super punca, mi ki smo že več let samski (Spider, Matkić, El Fidelito) smo pa največji prasci tega foruma.

To sprenevedanje copatarjev mi gre počasi že na bruh.

Naj mi nekdo razloži kaj točno je naredil tako hudega tisti ženski, da si je zaslužil vse te verbalne batine vaše ? A jo je varal, pretepal, lagal,… ? Nič od tega ni moč zaslediti v njegovi zgodbi. Tud nobenih praznih obljub ni blo z njegove strani.

Kašni so potem šele ostali primeri, ki delajo vse to kar sem naštel zgoraj ?

Baba se je pač zacmerala in se odpelala nazaj domov. Big deal. Pa če si ni sposobna najdt druzga je to njen problem. Verjetno je že bolj v letih, pa itak, kdo se bo s samohranilko sploh ukvarjal…

Zacmeral se je kar lepo tip, da bi jo rad nazaj. In to kljub temu, da je že v letih in samohranilka, glej ga zlomka. Njej po moje zanjga že zdavnaj dol visi. Za dobre babe je pa vedno dovolj kandidatov.

Dvomim da je ona dobra baba. Sej mu je njena prjatlca vse povedala, da ji kao ni več do tipov in je raje samska….mja, poznam ful velik primerov, ko je huda prasica za nategnit tolk razočarana nad tipi, da ji uspe tud več let ostat samska. Tak primer sploh ne obstaja.

Take, če so samske kak mesec, dva in so že pri drugem.

Res dobre babe ne skačejo iz postle v postlo. Znajo biti samske in odvračat neprimerne kandidate, dokler ne pride pravi. Glede na to, da dobrih decov manjka, jasno da včasih ženska čaka tudi par let, da spozna takega, s katerim je vredno še kaj več kot spiti kavo. Tista, ki je pa po neuspeli zvezi že po dveh mescih v drugi postelji, je pa neučakana afna, ki je pač pobrala prvega, ki je prikolovratil mimo in samo srečna je lahko, če ni isti, ali še slabši tepec kot bivši.

Potem so pa vse babe dobrega zgleda neučakane afne, ki poberejo prvega v pojstlo. Ker sorry ampak jst ne poznam niti ene, da bi bla po lepoti od 8/10 in naprej in več let samska.

Drugače pa, manj ko je kandidatov, slabša bo izbira in bolj se bo načakala da spozna “pravega” 🙂

To si zdaj napisala tak kot da je praktično vsaka druga dobra baba, tip pa 1 na 2 milijona (če) pač to tvoje razmerje o dobra ženska pač dolgo čaka in odvrača ostale 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Po njenem je verjetno dobra baba prijavljena na Mon, nas samske označuje za zagrenjene, zlobne, sebe pa smatra za razgledano, zrelo, lepo….čeprav je tudi sama samska.

Ne vem no, lepe družabne babnice spoznavajo moške vsepovsod, on a daily basis. Da potem taka ne bi mogla naletet na vsaj enega “pravega”, v roku 2eh-3eh let, se mi zdi pa že skoraj neverjetno.

Hja glej, sem pač nadpovprečna skoraj na vseh področjih. Pa ne da mi to zameriš:))).

Itak, sej so “začuda” tud vse ostale.

Tud tista baba od avtorja je nadpovprečnica. Vse babe ste mega super.

Ko pa spoznaš eno tako v reali se pa samo za glavo držiš kaka je.

Za ostale ne vem. Zase pa:). Razcefraj se!

Sm se že, čist sem vam nevoščljiv.

Tvoj problem…eden v množici drugih, s katerimi bi se moral že spopasti. Ni to dobr za tvoje srce.

Če je večina na minimalcu, je potem večini treba, saj z eno mezdo skoraj ni možno preživeti.[/quote]
Glej poudarjeno.
Imam znanko, ki ji ni tega treba. Z možem sta se zmenila, da bo ona doma skrbela za gospodinjstvo in otroke, on pa zasluži dovolj, da lahko krije vse stroške. Pravi, da mu je več vredno, da so otroci z mamo, da je dom poštiman, kot pa tistih par 100 € več. Priznava ji vlogo zaposlene ženske, ona svojo službo pač opravlja doma. Ko pride mož domov, je vse pospravljeno, skuhano, oprano, pregledane domače naloge itd. Oni samo še skup pojejo in gredo ven na lepše. Ženska si privošči barvanje las, obleke, ji on daje denar za to, ji ne gleda pod prste, saj si zasluži, saj zanj in za njegove otroke skrbi. Okolica se pa zmrduje, kako je ona lena in da samo mož dela. A razumeš ti to budalost? Tudi če ženski ni treba, je prisiljena sprejeti mentaliteto, da samo če zasluži denar, je dobra.[/quote]

Da ne izhajaš iz sebe. Samozavestna ženska oz. par, kaj drugi menijo ali kakšna regionalna mentaliteta prevladuje nekje, prav malo briga. S kom bosta prijateljevala, odločata sama.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close