Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu moški v vrsto, prosim…

moški v vrsto, prosim…

Dejmo še eno udarno, da ne bo sam dolgčas. Moški mi manjka, ***** mi manjka. A je to greh? Rabim, da me napolni, izpolni, oživi, ahhhhhh. Edino, kar me pomiri je slika mojega dragega, brez slike sem pa kot utrgana. En mesec brez sexa, pol potrebnež za mojim hrbtom v službi 8 ur na dan, popoldan oziroma zvečer tale forum, sploh pa KIR, pa kren,… Jebemti, čist ste me zje*al. Ja, priznam, hudo sem potrebna, oh, kolk me meče. A bi se vi vsi mal v vrsto postavli? Pišuka, sem začela mal mojo okolico gledat skoz druge oči, moške ocenjujem ne kot sogovornike, sodelavce, mimoidoče, voznike, …, ah kje pa. Če mi je vsaj malo privlačen, ga v mislih slačim, predstavljam si, fantaziram,… In to vsak bingeljc, ki mi prekriža pot. Ja, ni mi lahko. Moškega si želim, zaprem oči, vonjam njegov pot, čutim njegove roke, ki me grabijo, njegov vlažen jezik, ki okuša moje prsi, sesa bradavičke, gnete moji ritnici, vzdihuje, pot mu kaplja po moji koži, razpre mi noge, …. Opa! Kaj pa zdej?
Scenariji:
1 – noč, topla, vonj po jasminu, šum valov, kombi, vrsta moških pred zadnjimi vrati, …
2 – podeželje, nasadi vinske trte, samo midva, pašnik ovac in koz, in midva …
3 – zjutraj se srečava pred dvigalom, da naju popelje v višave, torej v najino nadstropje, kjer skupaj delava, ljudje prihajajo, vsem se mudi gor, delat, v enega nama uspe smuknit sama, skozi meglico zatohle luči v dvigalu skozi napol zaspane oči nejasno zaznam tipko ‘stop’ ter tvoje prste, ki šarijo po moji muci. kako, da se nisem prej zavedala, kaj počneš….
4 – rada plešem, ples na glasbo latinske amerike me opijani do sexa, rada migam z boki in se samozadovoljujem na plesišču, opaziš me, čeprav je strašna gneča, s trdim, nabreklim udom si me prižameš od zadaj, naslonim se nate, vrtim v bokih, objet od zadaj grabiš moja prsa, me ližeš po vratu, roka ti zaide k moji muci,….
5 – pozno zvečer čakam na postaji na bus, neznanec se mi približaš od zadaj in me stisneš v senco stranske ulice, spoznam te, ko zašepetaš svoje ime, ja, vem, da so kratko krilo in tangice praktična stvar,…
………………………………………………………

No, pa si izberi enega in me zadovolji, lahko dodaš svojega, bo pa še b’l luštno. A sem packa? Pokvarjena? Men je prav. Saj zato pa je tale forum.

Mater, aviv tole si pa super napisala!
Znaš zakurt prec na vsezgodaj, uf uf. In prav je tako!

Kaj bi izbral? Hehe – vse, ena točka od druge je lepša. A morda bi le izbral št. 4! Rad bi te gledal kako si vsa zakurjena, kako se zvijaš in migaš z boki, zraven pa pohotno pogleduješ in steguješ roke proti mojemu nabreklemu penisu. Ne zdržim več, tudi moje roke sežejo pod kiklco, odgrnejo trakec in že začutim tvojo vlažno in vročo luliko…. Takrat se strastno prisesaš na moja usta, sesava si jezičke brerz konca in kraja….Takrat vpričo vseh najini roki pokriješ s kiklco (sam kaj ko je tak kratka, hehe), vzameš mojega in si ga zasadiš…..potem se samo še pozibavava in vzdihujeva …. prihajaaaaaa nama!

Pa še mal bolj resno: a te ni mal sodelovec razrajcal, da si tako lepo napisala? Pa nič lagat! Cmokec!

ufffff….
jst bi tud :)))

A z aviv, kiklc@, ? hahaha

ne, rajš bi kšnga tipa iz njene vrste za začetek… če bi mi pustila seveda

Pol se moraš pa odločt in s prstom pokazat na tistega, s katerim bi se dolčkala

6 – pridem v tvojo pisarno, od presenečenja vstaneš od mize, zastane ti dih, pridem do tebe, z dlanjo te pobožam po licu, potem te hipoma obrnem, pred teboj je veliko okno, zagledaš ljudi na cesti, roki ti prislonim na okenski okvir, dvignem tvoje krilo, strgam tvoje hlačke, pretrgam modrc, da se ti zatresejo joške in obvisijo v zraku, z dlanmi oplazim napete bradavice, počepnem in ti jezik zarinem v muco, obliznem ritno odprtino, potem pa te po živalsko nategnem od zadaj… tebe je pa sram ker te opazujejo mimoidoči… 😉

Uf, paše, ni kej! Sram? Ne, še bi!!

…zanimiva tema za petkov dopoldan…ni kaj! hahahah
Bom poštarja počakala….. :)))

Hehe, če hodijo okrog tebe taki poštarji kot pri nas, potem kaj dosti ne boš dočakala! 😉

Samo torbo imajo veliko, haha

hahahah…..vsaj nekaj, da je velikega….hahahah

Kaj , če bi ti šel za poštarja? :)))

Jaz?!? Mene žena ne bi pustila, še k sosedi ne, haha

hahahah….saj bi samo nekaj za podpisat prinesel….hahahah

mmmmmmmm, bom mel kaj mislit čez vikend ;-))))

dobro pišeš, ni kaj.

Ja, pa hitro vtaknil…. haha

…..pismo v nabiralnik….

Za mojga lulija pa nič?

hahahahah…..lulija…..hahahah….Ti si faca! :)))

On je faca, ne jaz!

Ah, KIR, ahhhhhh… Izbral si točno tisti scenarij, ki se mi vrti v glavi že kar nekaj časa in ti si soakter! Kako si pa to uganil? Torej fantaziji manjka še akcija. Tole pa ne vem…
Ja, res je. Sem mislila napisat nov post, pa saj ga bom. Ampak – želim si ga, mojega sodelavca namreč. Zdele je glih na malici in mi je kul, ampak ko je prisoten, pol pa ne morem več o ničemer razmišljat kot o sexu z njim, o njem,… Saj pravim, ko ga ni zraven, lahko delam, ne razmišljam, ampak deluje kot magnet. Kako naj pa zdej to ustavim? Daj mi svetuj, lepo te prosim. 😛

kiklc@ se kar pridruži, jaz sama ne morem vseh podelat, enkrat ti enega, enkrat jaz enega…

kren, lepo. kaj pa če bi se midva mal drugač zmenila. recimo, da je pisarna čist v pritličju, ljudje hodijo mimo pisarne po ulici, ampak je okno tako zatemnejno, da se vidi ven, noter pa ne. a bi si upal? s tem, da je okno do tal, torej cela stena. pa recimo, da je nekaj oglasev na šipi, ljudje prihajajo in odhajajo, buljijo v okno, ampak ne vidijo skozi. al pa….?

… tezka bo, tezka …
Sama sebi verjames, da se mu lahko upres? Meni se ne zdis prevec prepricljiva. Nekaj te spodnasa;)))) Kakor ze – naj ti bo lepo!

New Report

Close