Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu moški v vrsto, prosim…

moški v vrsto, prosim…

sej se ponavad obvladam -mm, ampak sem tko nakurjena, da se kar tresem. zgoraj sem pisala, nisem več ravnodušna do sodelavca, je le tolk jebi veter, da mi ni vseen. razum še obvladam, ko pomislim na mojega dragega in gledam njegovo sliko, sem mirna kot vojak na straži; če pa ne…. tale sodelavec me dela živčno. zdele je na malici in sem ok, ko se pa vrne, bom pa spet zavibrirala in se ne morem temu upret, naj si še tolk želim. pol mi pa sekajo takale nagajive….

Stast, poželenje, naslada… te prijetno muči in ravno tako dolgo že traja, da je vsak dan bolj hmm, ščemeče, mokro in trdo…srček, pa si sploh lahko zamisliš kako noro dobro bi to bilo…ker, saj veš, ravno dovolj dolgo že drug drugega dražita, da prav veliko časa ne bosta porabila…no ja, mogoče bi pa se splačalo malo vrata zaklenit…
…ampak,si pozabla, da bo vse sčvekal!!!…

sanja svinja o koruzi a koruze nema:)))

ne upaš si to je tvoja težava.
pridna bodi čau

še ena ki sam fantazira.
akcije pa nobene. uf boge potrebnice.

No jaz bi se kr za tole verzijo odlocila..ce bi bla v igri se pisalna miza pa se tok boljs 😉

www.studentarija.net

en email te čaka nič v zvezi s to temo dej preberi ga pa odgovori.

ha ha jaz bi se upal še rajcalo bi me pa tebe?

ej, ni stvar, da si ne upam, ker ne bi blo prvič. pač pa nočem. sem imela dve taki svobodni vezi, samo sex brez obveznosti, pa je blo ok. torej s tega mam prakso in mi to ni problem, stvar je, da sem fantu, ki ga ljubim obljubila, da bom zvesta in ker ga ljubim, tega nočem prelomit.
saj, če pogledava iz fiziološke, tehnične plati – kaj pa je to en sex brez obveznosti, toliko, da se potešiš? nič, nikogar ne bo bolela glava, ne mene, ne njega, paziš, da kaj ne stakneš, pa čao. ampak odnos, ljubezen do nekoga, z nekom je pa nekaj globljega in je vredno potrpet in se šparat – samo NE me rajcat takrat, ko mi sex najbolj manjka in mi bo mnajkal še nekaj mesecev!!! ne vem, a ni jasno????

Kaj zdaj, kako, niste se preveč potrudili. Prestrašeni? Rep med noge? KIR sanjala te bom, zaplesala en ples zate. Saj res, imam idejo. A si za en ples? Samo ples! Bi si upal? Se mi boš znal upret? Recimo, da se zmeniva za en večer kje v Ljubljani, do polnoči boš že doma pri hudi, ;), ženi. Boš ti imel kaj za razmišljat in fantazirat, jaz pa tudi. A bi si upal?

Kren… Ja, saj sem tako nekako pričakovala, KIR in kren si edina upata, pa je zadeva tako nedolžna, vse je anonimno, ne poznamo se, tale post bo zanimiv še kakšen dan, pol bo šel pa v zgodovino. Kren, a si kaj razmišljal o menjavi posarne? 😉 … Zdele sem še enkrat prebrala tvoj predlog no. 6. Me je kar malo odneslo. Torej, no, a bi midva začela v isti pisarni delat?

Samo ti povem, da je zame seks brez obveznosti nekaj identičnega kot masturbacija kje na wcju… Je samo praznjenje, sla pa ostane. Ona pa ve kako pogasiti tudi to. In to je tisto kar jaz ne znam. “Popolnoma” te lahko pogasi samo tisti, ki ga ljubis, ne glede na to ali si mu obljubil, da mu boš zvest ali ne.

No tole je prov lepo napisan…tisto so samo roke na tvojem telesu..fizicni dotiki k se te pa v bistvu sploh ne dotaknejo tko kt se te dotaken nekdo ki ga ljubis, imas rad itd.

www.studentarija.net

jaz se z vama povsem strinjam, spolnost z nekom, ki ga ljubiš in on tebe, je tudi spolnost z vsebino, in kot je rekel kren, je ostalo lahko samo kot horuk na wcju. nekaj časa sem bla sama in se mi ni dal vezat, pa sem to probala, saj če bi blo to kaj vredno bi trajalo, pa ni. z enim sva sexala samo enkrat, z drugim morda trikrat. ugotoviš, da nekaj manjka, ni začimbe, tiste, ki ti jo da ljubljena oseba, torej ni – vsebine. se strinjam. ampak, če pa človeka zagrabi, kaj pa potem? pa mislim, da folk to tud na veliko prakticira. ne vem, morda se pa motim.

Mogoče gledam iz moške perspektive malo drugače kot ženske, ampak partner, ki je tvoj stalni partner slej ko prej ugotovi zadeve, ki te zabavajo in obratno. Za moškega je odločujoča bolj “tehnika”, ki pa se izpopolnjuje z leti. Za žensko pa verjetno bolj čustva, ki ji naredijo seks kvalitetnejši.

Podeželje, vinska trta,lift????

Sori, preveč fensi sem za take štose.

Lahko pa na WC, pa te pofukam ko kurbo. To je edina eksotika, ki pri meni pali.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ej pa ti si drugi svetilnikk!!!

Narobe, jaz imam na tem forumu precej daljši staž od nekakšnega svetilnikka. Ta revež samo mene kopira, pa mu ne uspeva kaj preveč dobro.

hi hi hi hi…. no, pol pa javi kak je blo…

… če je blo vredno (:-P)

ja sorry tebe manjkrat zasledim in posledično vidiš moje razmišljanje sploh pa itak je vseen kateri ima daljši staž lahko bi se mal lepše do drugih obnašala!!!

Se ti zdi, da se grdo obnašam do diskutantov?

Jaz nisem tega mnenja, lahko sicer vprašaš ostale, kaj si mislijo o tem.

ej da ne bo pomoten ne zmeri ampak včasih pa res

Še večkrat pa sem bil žrtev. mene so tukaj že zmerjali z vsem, kar jim je padlo na pamet.

se iskreno opravičujem če sem te po krivem obsodila bom mogla zdaj pa res vse čekirat da se še komu ne zamerim

Draga aviv, šele danes sem malenkost prebral, odgovorov niti približno ne, saj ni trenutno nobenega časa. Tako da ne vem kako in kaj.

nekje sem tudi prebral, da si napisala, da spizdiš ko te nagovarjam! O ti lisička ti lisičkasta! Najprej me razrajcaš, potem te ni.

Sicer pa sem kar malo zrasel, saj se mi zdi, da sem bil prvi, ki sem začutil, da te tisti cimer fizično privlači! Za nasvet sprašuješ? Brez najmanjšega greha zakleni vrata in se podrajsaj z njim (seveda v kolikor se že nisi, a v tem primeru bi vsaj lahko napisala kako je bilo). Si pač ženska, ki potrebuje sex in zakaj bi trpela pomanjkanje? Konec koncev pa je tudi boljše, da se zdivjaš zdaj kot pa potem, ko boš vezana. Če te še ni, potem smatram, da tisti sploh ne ve kakšen biser je dobil zraven sebe!
In povem ti: mater, če bi bil jaz na njegovem mestu, bi te vsak dan kresnu in to živalsko na mizi enkrat spred, pa odzad, stoje… in ti govoril vmes: “o ti moja prasička pohotna” – tako pač govorim, ko sem do konca vzburjen. In vsak dan bi odšla polna semena, jaz pa po nove nogavičke, saj bi ti jih strgal s tebe! Dišiš mi kot ne vem kaj, tako lepo pišeš.
Torej: kar uresniči, samo pazi, da ti ne pride v navado, posebno še če te bo dobro nabrisal, haha

New Report

Close