Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški vas imamo samo za fuk

moški vas imamo samo za fuk

Sedaj se bodo itak spet oglasile tiste, ki jih moški osrečujejo na vse druge načine ampak dajmo se enkrat že nehat sprenevedat. Moški vas imamo za spolni objekt in nič več od tega. Če ne bi imele tiste seksualne škatlice med nogama vas noben ne bi pogledal. Pa to sploh ni važno, a klepetam z enim klošarjem ali z zdravnikom o ženskah. Vsi so istega mnenja, imamo vas za jeb.

Resnica stara kot Zemlja.
Vse drugo so novodobne pravljice.

Načeloma drži, vendar bi rad dodal še da samo za parkrat, nato pride druga, tretja itd. 🙂

Načeloma drži, vendar bi rad dodal še da samo za parkrat, nato pride druga, tretja itd. 🙂
[/quote]

Ja tud to je res oz. sem pozabu oment ja. Jaz se običajno ene in iste ženske naveličam nekje po 1 mescu 😉

Jaz po 5 min 🙂

Vsa čast tebi, ki si to upal povedati. Večinoma ženske to tako same vemo, a vendar je priznanje lepo slišati. Res pa – so izjeme. A 90% je takih, ki obravnava žensko kot aparat za praznjenje oz nekoga, ki mu služi za zadovoljitev vseh potreb.

Ma mene takoj mine, čim začnejo gradit neki kvazi odnos, pa razne kvazi debate itd.. Hallloooo ženska, nisem jst tvoj oče, brat, tvoj mož papak… jst sem tvoj sveder in ne tvoj ljubimec amapak tvoj fukač………. sej si pršla po orgazem ali multiorgazem, mogoče celo na pereverzno treturo, ki si je z svojim dragim pač ne moreš privoščit, ker je on sonček in ne počenja tega (seveda ne s tabo)…….. Pa daj me malo za lase potegni od zadaj a??? Daj me malo v rito še a??? A lohk na konc pogoltnem??? hehheheheh Ma delaj vse kar hočeš samo drž se bistvene teme jeba..a… Čustvene zgodbice prišparaj za kavico z prijateljicami…ccccc

Res je, medcloveski odnosi so postali kvazi-grozljivka.
Zadnjic, na pustni zabavi, se je ena obesila name.
Pa kdaj greva na kavo, a so mi vsec otroci, a sem za resne zadeve, itd.
In seveda…da ji dam tel.stevilko. Da me bo poklicala 100%.
Nisem vedela, kako se je losat.
Pismo…nikoli vec se ne nasemim v musketirja.

Ves gnev in gnus izlivaš na forum. Resnica je pa da že dolg nisi nobene povohal. Vpraši svojo mamo kdo je sploh tvoj foter če bo vedla. Moški ste na svetu zato da vas pametne in lepe bejbe izkoristimo finančno, sej za drugo itak niste. Ne bit prepričan da vi izkoriščate bejbe. Me izbiramo a tega ne veš bebec????

lahko zadevo zavijamo v celofane in mašnce kakor hočemo……vendar surova resnica je, da moški išče fuk in zato je pripravljen drago plačati…nekatere ženske to znajo izkoristiti, nekatere pač ne.

Očitno si potrebna multi-orgazma, extra treture, ki ti je tvoj financer ne zagotovi…

Hja, avtor, saj v tem ni nobenega problema.
Zato sem samska in imam loverja. Seveda to pomeni, da samo zaščiten seks, da ne bi bilo slučajno kakega naraščaja. Pa seveda nobenega gospodinjenja za loverja. Samo užitek želim od njega, nič drugega in isto dobi on od mene.

A to si spet ti od včeraj, z majhnim in mehkim, pa te nobena ne povoha????

Čestitke, realna, pametna, ki zna poskrbeti za sebe na način, ki ji ustreza.

Hvala za iskrenost, sicer to vemo že tisočletja. Me vas pa ne rabimo niti za to, ker vemo, da je lezbični seks itak boljši.

Čestitke, realna, pametna, ki zna poskrbeti za sebe na način, ki ji ustreza.
[/quote]

Do objemov, nežnosti, seksa pridem.
Nisem pa izmučena od gospodinjenja in otrok :).

Kužatov nimamo me za take stvari, ker vemo, da te lahko ugrizne, imamo jih za imidž, da se delamo zasedene, da se losamo fukfehtarjev, ker je o malih kužkih tak stereotip.

Najboljši so poročeni moški. Od njega dobim seks. Ko je konec užitka, gre domov, da mu žena pere gate.

Hahahaha, dobra, resnična, bravo!

Ga pa nimaš vedno na voljo, kot bi ga imela, če bi izbrala samskega. Takega, ki ve kako se babo pofoka in ne dela scenarijev o poroki in vsem ostalim. ex brez obveznosti. Sam kjaj, ko babe potem vpletete čustva in je konec s fokom.

Škoda, da to ni res, kar trdi avtor.
Večina tipov namreč hoče tudi otroke narediti. Pa seveda bi oni brez kondoma seksali.
Jaz hočem seks, nočem pa zanositi. Ampak ne, tipi bi kar na polno, brez zaščite.

Lahko bi vedela, da je najboljša zaščita pa še brezplačna če ga vzameš v usta, ko je najlepše…

Lahko bi vedela, da je najboljša zaščita pa še brezplačna če ga vzameš v usta, ko je najlepše…
[/quote]

Glej, jaz od tipa želim užitek, ne želim pa otrok. Spermo pa lahko kar kakemu drugemu tipu spuščaš v usta, zato ne rabiš ženske.

[/quote]

Domnevam, da si tip z mehko curo, da nisi zmožen pravega seksa?

Dobro, da si mi odprl oči. Grem takoj tipa skenslat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close