Moški, vaš nasvet prosim
Kako naj pristopim k moškomu, kaj on razmišlja?
Da pojasnim.
Se zelo privlačiva. Se zbližava, vse štima kakšna dva, tri mesece, vse dokler ne prekine stikov In potem nekaj mesecev kakšen sms, nato spet enako.
Mi zelo veliko pomeni in bi rada bila z njim v trajni zvezi, zelo ga ljubim.
Imam pa občutek, da se vsakič znova ustraši in zbeźi. In se vrne po nekaj časa. To je zelo boleče, počutim se na nek način izdano, ugodi se brez namiga, iz objemov ali skupne noči preide v izginotje.
Imate kakšne strategije, nasvete, kaj naj storim?
Nisem pa prepričana, da bom tovrstno ravnanje lahko še sprejemala. Moja ljubezen vs mojim vrednotam. ..
Ena ženskq, 15.11.2024 ob 19:42
Kako naj pristopim k moškomu, kaj on razmišlja?
Da pojasnim.
Se zelo privlačiva. Se zbližava, vse štima kakšna dva, tri mesece, vse dokler ne prekine stikov In potem nekaj mesecev kakšen sms, nato spet enako.
Mi zelo veliko pomeni in bi rada bila z njim v trajni zvezi, zelo ga ljubim.
Imam pa občutek, da se vsakič znova ustraši in zbeźi. In se vrne po nekaj časa. To je zelo boleče, počutim se na nek način izdano, ugodi se brez namiga, iz objemov ali skupne noči preide v izginotje.
Imate kakšne strategije, nasvete, kaj naj storim?
Nisem pa prepričana, da bom tovrstno ravnanje lahko še sprejemala. Moja ljubezen vs mojim vrednotam. ..
Ljubezen vs tvoje vrednote…. mal manj si zmišljuj, pa bo.
Takšno vrednost si si postavila. Ti mu dovoliš da to počneš. Ti rineš za nekom, ki očitno ne ve kaj hoče. Ve pa kaj noče. Tebe. Če bi te hotel bi te imel. Lahko ne vem kaj narediš, njega spremenila ne boš. Si tam samo za njegov ego in dolgčas prenašat. Da tega ne vidiš je strašljivo. Delaj malo na svoji samozavesti in spoštovanju same sebe. Pa te bodo tudi drugi spoštovali. Da te nekdo spoštuje moraš znati postaviti meje. Ti jih nimaš. Čičaš in čakaš da se te usmili. No to se ne bo zgodilo.
S takimi ljudmi ni za imeti opravka, tratijo le tvoj dragoceni čas. Ženska lahko ob dobrem moškem cveti, ob takem neresnem pa uvene. Zakaj si to dovoliš? Sama si lahko dosti bolj srečna kot v slabi družbi, v kateri se moraš spraševati taka vprašanja in kateri ti da jasno vedeti, da zanj nisi dovolj. Ne ponižuj se, noben moški ni vreden, da se začneš spraševati o svoji vrednosti. Tale je pa jasno pokazal kakšna je njegova.