Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOSKI vprašanje

MOSKI vprašanje

Zdravo, sem študentka v resni vezi 3 leta, jasno imam kaj želim v življenju, kaj zeli moj fant, skupaj govoriva o tem, mu POPOLNOMA zaupam…do zdaj.

Včeraj sem, ko je zaspal za foro sla pogledat kaj se pogovarja z najboljšim prijateljem, v smislu da vidm ce se kej o meni pogovarjata, nič drugega.

NO JA, ugotovila sem da si pošiljata slike razgaljenih punc na katere moj fant komentira hočem da se mi usede na face in take. TO NI NORMALNO ANE? Mei govori ti si moja, ja sem samo tvoj, za vedno…

Odgovor na objavo uporabnika
Tina897, 05.04.2025 ob 11:21

Zdravo, sem študentka v resni vezi 3 leta, jasno imam kaj želim v življenju, kaj zeli moj fant, skupaj govoriva o tem, mu POPOLNOMA zaupam…do zdaj.

Včeraj sem, ko je zaspal za foro sla pogledat kaj se pogovarja z najboljšim prijateljem, v smislu da vidm ce se kej o meni pogovarjata, nič drugega.

NO JA, ugotovila sem da si pošiljata slike razgaljenih punc na katere moj fant komentira hočem da se mi usede na face in take. TO NI NORMALNO ANE? Mei govori ti si moja, ja sem samo tvoj, za vedno…

Pri 15-ih, 16-ih ni tako neobičajno, v puberteti še nimaš čist izdelanih stališč do žensk.

vsed se mu na lice…v cem je.problem?

A on tut kolegu pošilja te pičoze? Ker mojmu moj brat pošilja  razgaljene bejbe in moj kr men porine fon ma odpiš neki, sam ne mene kekca delat🤣  pol pa napisem. Huda prasica stari eee 😆😆😉 ne  napisala sm butlj odrasti.

crazyfrog, 05.04.2025 ob 13:02

A on tut kolegu pošilja te pičoze? Ker mojmu moj brat pošilja  razgaljene bejbe in moj kr men porine fon ma odpiš neki, sam ne mene kekca delat🤣  pol pa napisem. Huda prasica stari eee 😆😆😉 ne  napisala sm butlj odrasti.

Žabica to pa res ni bilo lepo od tebe.

Freda Dolenšek

🧓, 05.04.2025 ob 13:06

Žabica to pa res ni bilo lepo od tebe.

Freda Dolenšek

Sm dost lepa, tk da se ne rabim delat lepo. Moj brt je pa otrok😁 sam to je čist moško, nj moj pogleda in sam odpiše. Mene to neb iztirlo. Normalno mi je, da se gleda tut js vidim, ko gledam.

Teci stran od primitivca! Izberi normalnega. Kultiviranega, izobraženega. Kot si sama upam??

crazyfrog, 05.04.2025 ob 13:08

Sm dost lepa, tk da se ne rabim delat lepo. Moj brt je pa otrok😁 sam to je čist moško, nj moj pogleda in sam odpiše. Mene to neb iztirlo. Normalno mi je, da se gleda tut js vidim, ko gledam.

Ma ni. Še nisem poslal neke slike kakšnemu  sodelavcu, ne bratu, ne stricu, pa tudi učitelju iz osnovne šole ne.

lloyd, 05.04.2025 ob 13:33

Ma ni. Še nisem poslal neke slike kakšnemu  sodelavcu, ne bratu, ne stricu, pa tudi učitelju iz osnovne šole ne.

No saj verjamem, da eni ste dozoreli. Eni pa svojo moškost tk “napihujejo”. Pr mojmu še nism vidla da bi skrolov in pošiljaj te babnce. Če mu pošiljajo, se pa zih kak tak najde, to pa ne morm pomagat🤷 tut men pošlje kkšna frendica kdaj kkšnga tipa, da ocenim.

Tina897

važno pri tem je kaj študiraš.   pol je še zelo važno, če imaš kaki resen šport poleg, tekmovalen, si kaj trenirala resno. študentka si, torej si več kot 18.  torej nisi več , punčka.  po zakonu bi lahko imela otroka že pred 3 leti.  če si sploh 18. če nisi 21.  problem je ker si drzneš it sama gledat po telefonu. a on gleda po tvojem kaj ti komu pošiljaš in prejemaš?   ha?   sta skupi 3 leta?  resno baje?  zakaj pa nisi zaročena?  stara si več kot dovolj.  koliko let je imela  babica, ko je imela  otroke?  koliko tvoja mama? torej si že 4 leta v zaostanku skori. recimo.   ti če želiš biti resna, moraš gledat moške stare nad 30. če to želiš.  ampa ktaki moški, to  ne dovolil tvojih otročarji in brskanja po gsmu brez vprašanja.   spet si začela govorit  na način , z izhodiščem ,da je on kriv neki.  kaj si pa ti kriva?  ti je dovolil da gledaš?      ja draga damica, ker nisi več punca.  morala se boš borit za  svojega fanta.  morala boš. ker če ne ti bo druga speljala tvojega fanta.  zelo enostavno.  do 15 si punčka.  od 15 do 23 si mlada. nad 23 ne morem rečt da si stara, ampak mlada tudi nisi.  žal.  on ima čas,  do 70 leta imet froce. ti imaš do 28 leta čas najdit moža  in imet otroke.  po 30 boš še ena  nesrečna zafrustrirana družboslovka, z ničvedno diplomo, k ise bo našla v feminizmu in marxizmu in bo sovražila moške in govorila kako jih ni.  to že ni pravi moški zate. zelo enostavno.  ti sploh ne  bi smela biti z tem fantom  skupi.  ker ni zrel.  pa ne da ni zrel zaradi fanatazije in zelje, to nima nobene veze. ampa ker  je objektivno premlad. kje pa imaš ti  očeta? al ti mamica svetuje?   ti največ kaj lahko narediš zase je, da začneš kuhat, se uit kuhat, plesat, hujašaš, in se prešolaš na naravoslovni faks. to je največ  kaj lahko narediš. da greš plavat ,delaš neko dieto pametno,  da senaučiš kuhat odlično, in da  si  žena.  ko boš žena, te bo tudi našel tvoj mož.  še enkrat.  moški so trofeja ne ženske.  ne moreš imet fsega.  in  če kdo , varate ženske.  več kot moški.  moški ne varamo ampak izkoristimo priložnost , kot je tudi  prav.  raje daj tvojemu fantu kaj želi.   še bolej pa da narediš kot sem ti povedal.   ker pri 28 začet iskat moškega ne bo šlo. sam ne bo prišel.  taki kto ga boš ti želela bo želel 20 letnico, vodljvo,  pametno, SEXY, zdravo, ki bo na njegovom programu  in mu bodala 3 otroke.  ti boš morala gledat 45 letnike . jaz ti povem resnico.  tko je.

ne pretiravaj punca. slike in filmčke nagih bab si moški pošiljamo celo življenje. Pač to je narava. Komentiramo pa tudi radi v stilu kaj bi ji delal, kako bi ji ga poknu, to ni nič pokvarjenega ali karkoli slabega. Pomeni samo da je zdrav moški.

To ena in ista odpira 🙄😅☺️

Eh zenske, nimate pojma kaj je vse v ozadju. Tipi gledajo, varajo z drugimi zenskami, komentirajo, ce je sansa bo skoraj vsak izkoristil, pac tako je. Sploh pa eden k je v resni zvezi od najstniskih let. Tudi zenske ne zaostajajo vec dost.

crazyfrog, 05.04.2025 ob 13:52

No saj verjamem, da eni ste dozoreli. Eni pa svojo moškost tk “napihujejo”. Pr mojmu še nism vidla da bi skrolov in pošiljaj te babnce. Če mu pošiljajo, se pa zih kak tak najde, to pa ne morm pomagat🤷 tut men pošlje kkšna frendica kdaj kkšnga tipa, da ocenim.

Tole je pa zaostalo okolje. Men še v lajfu ni nobena poslala kej podobnega. Zdej ali imaš slab filter za ljudi ali pa imaš previsoko toleranco do cenenosti v vedenju, vrednotah, intelektu. Če je to zadnje: zakaj?? Si rasla v delavski družini? Tam je vse bolj surovo in se za golo preživetje razvije nezdrava toleranca do anomalij.

@avtorica
. Neskončno glupa si, če to moraš sploh vprašati. Tudi o svoji standardih izbire partnerja se je za vprašat.

grozza150, 05.04.2025 ob 14:08

Tole je pa zaostalo okolje. Men še v lajfu ni nobena poslala kej podobnega. Zdej ali imaš slab filter za ljudi ali pa imaš previsoko toleranco do cenenosti v vedenju, vrednotah, intelektu. Če je to zadnje: zakaj?? Si rasla v delavski družini? Tam je vse bolj surovo in se za golo preživetje razvije nezdrava toleranca do anomalij.

@avtorica
. Neskončno glupa si, če to moraš sploh vprašati. Tudi o svoji standardih izbire partnerja se je za vprašat.

Ja prava samorastna srota sm. Izzvzeta iz vse normale in pahnjena v kasto delikventov.

Btw kok letnca si pa? Mojih let ali +30, ker možnosti pošiljanja se razlikujejo tut😊🙊

Jst sem bila hujša, en kolega je skoz pošiljal po 10, 20 mailov, niti nisem odpirala, sam naprej sem zmer poslala. Ajme meni, mi pa le enkrat kolegica reče, a ti veš, kaj pošiljaš. In to jaz? Da bi se v zemljo ugreznila in še tri metre po vrhu nasula.

grozza150

veš kaj je pa tvoj problem?

To da si po vsemu zapisanemu sodeč očitno sama. Kdo bi pa hotel frigidno babo.

takle, 05.04.2025 ob 15:11

Jst sem bila hujša, en kolega je skoz pošiljal po 10, 20 mailov, niti nisem odpirala, sam naprej sem zmer poslala. Ajme meni, mi pa le enkrat kolegica reče, a ti veš, kaj pošiljaš. In to jaz? Da bi se v zemljo ugreznila in še tri metre po vrhu nasula.

Kaj je pošilju? Tiče?

eno, 05.04.2025 ob 18:53

Kaj je pošilju? Tiče?

Ma kaj tiče, nage babe in to v detajle. Fuj in fej. In jst dalje.

Sem vseen bolj previdna bla potem in zdaj.

takle, 05.04.2025 ob 20:05

Ma kaj tiče, nage babe in to v detajle. Fuj in fej. In jst dalje.

Sem vseen bolj previdna bla potem in zdaj.

Hahaha trotka😂😂😂😂

Jah, ko imaš za prjatle ginekologe, ki so na konferenci 😀

Men pa takele pošiljajo:

https://9gag.com/gag/awyLK54

lloyd, 05.04.2025 ob 20:17

Jah, ko imaš za prjatle ginekologe, ki so na konferenci 😀

Men pa takele pošiljajo:

https://9gag.com/gag/awyLK54

A to bi tut poslinu? Nevarno! Obstaja en komad. Danger danger hight voltage.

..https://youtu.be/R-FxmoVM7X4?si=xqxqG04th1D4poj7..

Evo lloyd.- v knjigi o siroti iz loowuda je lik lloyd doktor.

crazyfrog, 05.04.2025 ob 20:19

A to bi tut poslinu? Nevarno! Obstaja en komad. Danger danger hight voltage.

Naka, bog ne daj, slina škoduje laku

https://9gag.com/gag/a5QGd3G

New Report

Close