Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Moski zenske

Moski zenske

Moski kateri varate…pa tisti ki najraj bi /ste nesrecni v zakonu….

 

Ka vam manka…? Ka si zelite…?

 

S partnerjem sva oba nesrecna…ne razumeva zelj en drujga oz jih ne znama izpolnit…ne znama se pogovarjat…manka globine med nama.

 

 

 

Zaka varate??…ka bi mogl bit v odnosu oz pri vaši zenski (kaj bi morala imeti)… da neb varal?

 

 

 

Tu je tud to…da bi pol tud js rada dobl kontra…ne zelim sam js ugajat nemu…zdi se mi…da js nemu ugajam pr tem oz se trudim…kar si zeli…on pa popolnoma preslis oz si napak interpretira moje zelje…potrebe…

Jaz sem po večini zaradi pomanjkanja sexa.Pa še kvalitete ni bilo.Jaz pa strasten za popi……

… ko boste ljudje bozji razumelikaj je varanje, takrat se zacnite sprasevati.

Je sex varanje?

Kaj pa vase lazi in odtegovanja zblizevanj, kaj to ni varanje?

Zacnite v svoji notranjosti…

nova
Uredništvo priporoča

to je pa cis odvisno od posameznika kaj mu manjka

moski varajo v vecini zarad seksa ker jim ga manka

zenske…

js bi varala kot zenska…ce bi mi manjkal pozornosti (premal izkazovanje ljuebezni

objemi poljubi itd ce ni komuniciranja itd)

Hitro in zanesljivo financiranje

Pozdravljeni Gospa ali Gospod

Iščete financiranje ali povečate svoje aktivnosti tako za realizacijo projekta, zaradi komperarvi stanovanja, vendar vam banka na žalost postavlja pogoje, ki jih ne morete izpolniti, brez skrbi, sem fizična oseba, ki ponujam posojila ljudem lahko izpolnijo svoje obveznosti, po drugi strani pa je obrestna mera razumna, če potrebujete denar iz drugih razlogov, za več informacij se obrnite na nas :

[email protected]

Hvala in čakam, da vas preberem

Lep Pozdrav

Gisele Bagot

Tiste ko poznam, da so varali (iz moške plati) so varali iz različnih razlogov. Navadno je v ozadju dosti več, kot le skok čez plot. So vse stvari pred tem, ki so se dogajale s temi osebami (razmere v otroštvu in odraščanju) ali pa z zvezo samo (nefunkcionalne zveze, neizpolnjene potrebe in pričakovanja, spori, težave ki jih imajo njihove partnerice itd.). Meni se zdi zadeva zelo enostavna. Ne varaj. Če ti nekej ne klapa skp v zvezi probi rešit, potrpet ali pa pojdi srečo iskat drugam. Pa najdt si osebo k ma podobne vrednote.

 

Za moškega je ena najbolših možnih stvari, da ima pod kontrolo svojga tiča. Če tega ni pod kontrolo je žena lahko sex boginja pa ga to ne bo ustavilo pri drugi.

Zapaziti je mogoče tudi take, ki  stresejo vsako luknjo, kjer jo lah dobijo brez kančka slabega občutka. To so posebna klasa brezmoralnih siromakov.

Če ni dec z vestjo, vrednotami, sposobnostjo tvorbe zdravega odnosa, sposoben ljubezni in čustvovanja, pozna sebe in svoje šibke točke, se nima pod kontrolo ali pa zgubi kontrolo pod vplivom česa itd. potlej je toliko bolj tvegano in zna bit samo vprašanje časa. Res da so to neke sorte ideali, ki jih redkokdo premore v celoti (ali pa vsaj preden prizadane en kup ljudi in razdere kakšno družino). Smiselno se je vsaj trudit v tej smeri (ne glede na spol).

 

New Report

Close