Moški?
V zvezi sem z moškim, ki je že v začetku razmerja po malem kazal na to, da so njegove potrebe pred skupnimi, zdaj pa zahteva vedno več. Čeprav sem mu vedno ugodila, pravi, da se mi je moral ves čas prilagajat. Vse sem organizirala sama od dopusta (seveda na lokacijo, ki je njemu odgovarjala), potovanj, kina, večerij (običajno tudi financirala). Ker sem ga iskreno ljubila, sem mislila, da, ko se uredijo njegovi “problemi”, predvsem finančni bo ok in bova skupaj uživala. Sedaj se obnaša, kot, da ne ve za preteklost in išče nove in nove probleme, da mi dokazuje, kako je on tisti, ki se je moral ves čas prilagajat. S kakšnim tipom človeka pravzaprav živim?
Moje iskreno mnenje je,da se vprašaš,s kakšno žensko živi “tvoj moški”…Pa ne mislim nič kritično,do vas!!!!
Cenite in spoštujte sebe,odidite in se posvečajte sebi in ne dajajte energije takim osebam.
Lp
Ljudje v sebi vemo kaj je dobro in bolj kot smo nestabilni v kakršnem koli pomenu besede, težje ločimo med dobrim in slabim.
Posledično sprejemamo slabše odločitve, kot bi jih lahko.
Ne skušaj rešiti nekoga, ki noče biti rešen.
Čas je najbolj dragocena stvar na svetu, upam, da se tega zavedaš.
Živiš z nekom, ki te nima rad ampak te samo izkorišča. Ti pa tega ne moreš videti ali pa si priznati. Enostavno.
Forum je zaprt za komentiranje.