Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški

Moški

Palmica, skoraj sva zadeli enako vprašanje.
Moje pa se glasi :

Ženske, kaj vas pri partnerjih najbolj moti ?

To da vedno misli, da ima vse prav.

To da včasih toliko govori, da me že ušesa bolijo, pa sploh ne opazi da že z očmi zavija, ali pa, da mu nekaj povem 10x potem me pa čez par dni vpraša: “Ti, zakaj mi pa nisi povedala…?”

Ali pa gate na košu za perilo, se mu ne da dvignit pokrova….

me prav zanima kaj bi imeli moški za napisat obratno:-))))

Da se ne morejo znebiti bivših in da pustijo da jim še naprej mešajo štrene in se ne znajo upret ampak so kot cucki, ko nastopi bivša če pa ima z njo še kakšega otroka potem pa je kombinacija za umert.

da včasih ne zadene WC školjke in ne pobriše za sabo 🙁

Moška logika, ki je že v principu drugačna od ženske, ter težave s postavljanjem prioritet.

Za moje pojme so premalo romantični, premalo pozorni, res imajo čist drugo logiko kot ženske….Pa kdo se je spomnil, da grejo ženske in moški sploh skupaj:))

…hehe, res je!

Mene pa na splošno pri moških moti, da si po uporabi WC-ja ne umijejo rok!!!!!!!!!!!!!!
Tega sploh ne razumem imajo ga v rokah in si ne umijejo rok!!!!!!!!!!!!!
In potem imaš takega sodelavca, ki se potem vsede za tvoj računalnik v rokah driži miško, tipka po tipkovnici, uporablja isti telefon,… kaj naj sedaj nosim rokavice v službi ali naj imam v rokah nonstop cunjo in brišem, si umivam roke,….????????????!!!!!!!!!!!!!
S sodelavko sva napeljali na to temo in diskrateno povedali, da naju to pri moških zeeloooo moti ampak tip se ne da motiti in si še naprej ne umiva rok – a ima mogoče sterilnega in je njegov urin čista voda????????!!!!!!!
Uh sem zabluzila!!!!!!!! :-))))))))))))
LP!
M

Kako pa veš, da si jih ne umije, a dežuraš na m WCju?-se mal hecam… res, samo tele zadeve ki jih zgoraj opisujete, higiena, pa higiena do bivših-si ne znam predstavljat… Jaz se pa že od včeraj, ko je bila ta tema odprta res trudim spomnit, kaj me na mojem možu res ful moti. Do danes še tega nisem ugorovila! Sploh ne vem, če me kaj tako zelo moti! Pa to je GROZNO!

…hahahaha…jaz sem isto sikala in pizdila nad sodelavci…in veš kaj mi je eden zabrusil…da si ga zjutraj umije ..in to je dovolj :)) …packi so …

hudo :)))

Ja Frfra, to je čisto tipičen odgovor moških – pa saj se jaz tudi zjutraj umijem – se pravi punce ne si več umivat rok!!!!!!! :-)))))))))

Cunje po celem stanovanju, dvignjen pokrov WC školjke, za sabo zelo redko pospravi posodo (iz mize, če sam je). Ostalo je pa OK. Ga skušam razumeti, da je samo moški.

Poznam enega, ki ima vse zgoraj naštete lastnosti. Poleg tega pa za vsak najmanjši prehlad (pri sebi seveda) naredi tako paniko kot bi umiral.

Mene pa moti, da je včasih taka jokica… Kar naprej nekaj sitnari okoli mene – ko pa mu rečem, da rabim čas zase, da razmislim. Potem pa tisti njegov slavni “oh, hm, dej no, prosim…”… Me kar pogreje!

WC školjko sem ga pa že naučila, da se spušča, pa da se nogavice zvečer, ko se jih sezuje, obrne pravilno, pa da se umazano perilo nosi v koš namenjen temu,…

nika

ja, narobe obrnjene nogavice … groza!!!! :0(((

Moj pa na srečo nima nobenih teh slabosti, hvala bogu. Ampak so pa jih meli prejšnji… :(((

Edino, kaj me trenutno moti, je to, kaj je rekla že Klara, namreč, da bivša kar naprej meša štrene in ne da miru! Grrrrhhh!

hehe jest tut gruntam kaj pri mojem ne prenesem, pa se sploh ne spomnim..štunfe tudi jaz dajem okol obrnene v koš, cunje puščam po kopalnici in spalnici, v bistvu je bl priden k pa jest, pa ne da bi bla sama packa al pa kej, sam to se mi sploh ne zdi bistveno 🙂 on pusti šalco od kofeta v dnevni na mizici zutrej pa jo jest pospravim on pa moje cunje iz kopalnice, prav drek..enkrat eden drugič drugi 🙂

jest ga enostavno lovam :))

No, pa sem se spomnila (kot sem se že zgoraj pohvalila je moj ful na higieno, pa vse tipi- topi, tudi pospravi, zrihta…ni kaj) kaj me moti: VČASIH KR OGLUŠI: Jaz nekaj povem (jasno svetovnega pomena-kao meni je ta pesem od Slon in Sadež ful dobra, daj jo poslušaj) in pol on nekaj mučka, popeva… Jaz popenim… “pa tu se ne gre za melodijo, besedilo človek-besedilo…” Pol pa on:”ja, saj nič prida”, jaz pa:”no, pa povejo čem govori.” In pol se začne on spakovat in nekaj rapat-brez vsake veze(ker besedila sploh ni poslušal). Meni je pa to tako pristno:”Kaj me briga če sem tehnološki višek, jaz sem še vedno Yo-Jože Gorišek…” jaz bi rada da bi on to tako sprejemal kot jaz, pa kako knjigo ali pesem, jaz bi to potem predebatirala, on pa vzame to, razčleni racionalno:1., 2., 15šnajstič… hruške skup, jabolke skup… pa preštejemo -amen!jaz bi pa filozofirat na dogo in široko, pa globji pomen-eksistenca… Sladki problemi v glavnem 🙂

– drobtine na pultu, vedno
– posoda do pulta še še, do pomivalnega pa ne
– ko stoje lula, vedno pljune. BLJAK

Pa saj drgač je v redu, samo tele cvetke so pa too much!

Natassa

Je po poklicu kuhar in božansko kuha, ampak kaj ko je kuhinja potem ko da bi atomska bomba udarila noter!:)))
Drugače pa – kakšnih res slabih lastnosti nima. Na to pa sem se že navadila – če reče pridem čez 10 minut je to pol ure…če reče pridem čez pol ure – je to najmanj eno uro. In potem vse delam z zamikom.

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Moti me da nikoli neve kje ima kaj,ključe,gsm,osebno,zdravstveno,in da je totalno nesamostojen,za vsako figo me kliče in rabi mojo pomoč,jaz sem pa ponosna na to,da sem vedno tako samostojna,.,,

Ja, to je pa res grozno! Nič te ne moti? Oooo, hudooo! To tut ni normalno, no!

Mene full moti to, ko se tušira je cela kopanica mokra. Milo, gel za lase,…. vse odprto.
LP, ina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close