Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški

Moški

Da ima premalo keša in slab avto.

Mene pri babah moti, da so vse nekam trapaste in niti malo podobne moji briljantni materi.

…………………..ki ji je s svojo briljantnostjo uspelo odgnati tvojega očeta od doma….

…………………..ki ji je s svojo briljantnostjo uspelo odgnati tvojega očeta od doma….[/quote]

Hvala bogu, da ga je sterala u pizdo mater. Čisto nič ga ne pogrešam.

Ojdipov kompleks? Najbrž.
Pravijo, da psihoterapija in veliko dela na sebi pomagata, poskusi.

Pravijo, da psihoterapija in veliko dela na sebi pomagata, poskusi.[/quote]

Ojdipov kompleks praviš? Pa ti veš, kaj je poanta tega kompleksa? Kako bi ga umestila v mojo situacijo? A znaš razviti teorijo v tem primeru?

evo, res je treba ukiniti kar je brezplačnega v tej SLO (šolstvo, zdravstvo, …) pa še subvencije.
Tole je na meji med Ljubeznijo na Odoru in Cankarjansko mamo

Ojdipov kompleks praviš? Pa ti veš, kaj je poanta tega kompleksa? Kako bi ga umestila v mojo situacijo? A znaš razviti teorijo v tem primeru?[/quote]
A ne poveličuješ matere in si srečen, da je nagnala očeta ?

Zakaj vi mislite, da se ena Calypso hodi sem znašat nad mano? A zato, ker ima urejeno lastno življenje? Zato, ker spolno in čustveno potešena najde čas za ženski in moški čvek? Kaj jo žene v to, da hodi sem mene zmerjat? Vrhunska sreča v življenju? Pa mojo mamo bo nekaj komentirala. Ker jo tako dobro pozna, najbrž. Calypso, taki piščanci, kot si ti, pred takimi, kot je moja mati, na izpitih na faksu od strahu v gatke lulate. Takrat niste prav nič korajžne.

Zato, ker si preprosto nesramen do žensk nasploh in ona je ženska. Urejeno življenje gor ali dol, nesramnosti ti nihče ne bo ravno toleriral ali pa dopuščal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker se sam znašaš nad ženskami.

Omg no. 2!

Tudi, če zmerja ženske, še vedno se bodo našle uporabnice, ki se bodo na polno ukvarjale z njim, se zaletavale v njegove poste, ga poskušale osmešit, spravit v slabo voljo itd. Zakaj že ? Aja, ker so nesrečne in nimajo nič drugega za počet v življenju. Zadovoljna ženska se niti podrazno ne bi vključevala v takšne debate.

Tako da ja, tu dam Marihuanci prav.

Važno, da se ti ne zaletavaš v poste “unih ta drugih” in da si srečen in zadovoljen, čeprav se ravno toliko (če ne še več) vključuješ v iste debate.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zato, ker si preprosto nesramen do žensk nasploh in ona je ženska. Urejeno življenje gor ali dol, nesramnosti ti nihče ne bo ravno toleriral ali pa dopuščal.[/quote]

kura vs. jajce press

Zato, ker si preprosto nesramen do žensk nasploh in ona je ženska. Urejeno življenje gor ali dol, nesramnosti ti nihče ne bo ravno toleriral ali pa dopuščal.[/quote]….razen njegova mamica…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zato, ker si preprosto nesramen do žensk nasploh in ona je ženska. Urejeno življenje gor ali dol, nesramnosti ti nihče ne bo ravno toleriral ali pa dopuščal.[/quote]….razen njegova mamica…. ;)[/quote]
Normalno, nekdo ga je moral tega naučiti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi oče bil prisoten, bi mu prilimal dve okoli kepe in iz fantka bi zrasel mož:).

A velja isto, da iz punčke zraste ženska ? 🙂

A velja isto, da iz punčke zraste ženska ? :)[/quote]

Sigurno:).

….razen njegova mamica…. ;)[/quote]
Normalno, nekdo ga je moral tega naučiti. :)[/quote]

Predpostavljam, da si želel povedat, da ženske naučijo moškega biti nesramen do drugih žensk.

Predpostavljam, da si želel povedat, da ženske naučijo moškega biti nesramen do drugih žensk.[/quote]
Starši pač. Če oče ni prisoten, gre seveda za mamo, torej ja, ženska.

Predpostavljam, da si želel povedat, da ženske naučijo moškega biti nesramen do drugih žensk.[/quote]Itak, s svojo večno posesivno prijaznostjo do sinčka mu ustvarijo pogoje v katerih on “dojame”, da do njih ni treba bit prijazen, ker so one itak vedno prijazne s tabo. Seveda se to lahko dogaja le ob odsotnem očetu zato mamica izživlja svoje čustvene potrebe pri svojem sinčku-rabi ga.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Predpostavljam, da si želel povedat, da ženske naučijo moškega biti nesramen do drugih žensk.[/quote]Itak, s svojo večno posesivno prijaznostjo do sinčka mu ustvarijo pogoje v katerih on “dojame”, da do njih ni treba bit prijazen, ker so one itak vedno prijazne s tabo. Seveda se to lahko dogaja le ob odsotnem očetu zato mamica izživlja svoje čustvene potrebe pri svojem sinčku-rabi ga.[/quote]

Posesivna mati praviš torej? hmmm, potem pa morda oče niti ni bil tako slab, saj je sinu le dal zgled kako se ubraniti posesivnosti.

Ne vem, ampak vidva poskušata tu vso krivdo prevaliti na žensko. Pa menda ja nista tudi vidva sovražnika žensk?

Itak, s svojo večno posesivno prijaznostjo do sinčka mu ustvarijo pogoje v katerih on “dojame”, da do njih ni treba bit prijazen, ker so one itak vedno prijazne s tabo. Seveda se to lahko dogaja le ob odsotnem očetu zato mamica izživlja svoje čustvene potrebe pri svojem sinčku-rabi ga.[/quote]

Posesivna mati praviš torej? hmmm, potem pa morda oče niti ni bil tako slab, saj je sinu le dal zgled kako se ubraniti posesivnosti.

Ne vem, ampak vidva poskušata tu vso krivdo prevaliti na žensko. Pa menda ja nista tudi vidva sovražnika žensk?[/quote]
Sploh ne, oče, ker ni prisoten, ima prav tako svoj delež. Pola pola.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close