Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moškim tu vse najnaj za Dan mučenikov & beyond

Moškim tu vse najnaj za Dan mučenikov & beyond

[img]http://bohocircus.typepad.com/.a/6a01348656952c970c015432e0ac55970c-pi[/img]
[center]Life is a beach![/center]

Glede na sosednjo Skelino temo o moškosti, se sprašujem, če sploh spadam med moške. To, da imam pimpeka, baje ni dovolj, ker so zadeve bolj komplicirane. 🙂

Veš kaj….zlo velik sesalcev ima pimpeka, pa niso moški.

Veš kaj….zlo velik sesalcev ima pimpeka, pa niso moški.[/quote]
Sem mislil, da govorimo le o človeški vrsti. 🙂

Veš kaj….zlo velik sesalcev ima pimpeka, pa niso moški.[/quote]
Sem mislil, da govorimo le o človeški vrsti. :)[/quote]

Če je definicija samo pimpek (by the way kekšno bedno ime za ta lepi organ 🙂
potem so zadeve res bolj komplicirane 🙂

Robi… lah bi se preprosto zahvalil za lepe želje 😉

[img]http://www4.slikomat.com/13/0310/oh6-34634-.jpg[/img]

Sem mislil, da govorimo le o človeški vrsti. :)[/quote]

Če je definicija samo pimpek (by the way kekšno bedno ime za ta lepi organ 🙂
potem so zadeve res bolj komplicirane :-)[/quote]
Kako pa mu ti ljubkovalno rečeš ? 🙂

Kaj jaz vem….Ne počutim se ravno kot nek mučenik, da bi se poistovetil s tem praznikom. 🙂

Kaj jaz vem….Ne počutim se ravno kot nek mučenik, da bi se poistovetil s tem praznikom. :)[/quote]

Pa saj se kar naprej pritožuješ nad državo, bankami, politiki…samo še križ ti manjka.

Boldrik hvala… ampak, a se ti ne zdi, da si malo pristranski?
Puncam si namenil zgolj en cvet, nam pa kar šest rožic? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vam je namenil 6 petnajstletnic…jst bi ga prjavla.

Po čem si to presodila? Po odrivu? Tebi ne gre več tako visoko? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Po čem si to presodila? Po odrivu? Tebi ne gre več tako visoko? :)))[/quote]

Po stilu, držanju za roke (značilnost najstništva), dolgih čupah, izbiri kopalk, oblikovanem platfusu na nogah, nošenju ure šeste udeleženke…mislm, a ti slabo vidiš?:))) Ni da ni:))).

Po čem si to presodila? Po odrivu? Tebi ne gre več tako visoko? :)))[/quote]

Po stilu, držanju za roke (značilnost najstništva), dolgih čupah, izbiri kopalk, oblikovanem platfusu na nogah, nošenju ure šeste udeleženke…mislm, a ti slabo vidiš?:))) Ni da ni:))).[/quote]

Dej raj povej, da si jim fovš postave….. :)))

Po stilu, držanju za roke (značilnost najstništva), dolgih čupah, izbiri kopalk, oblikovanem platfusu na nogah, nošenju ure šeste udeleženke…mislm, a ti slabo vidiš?:))) Ni da ni:))).[/quote]

Dej raj povej, da si jim fovš postave….. :)))[/quote]

Ne vidim jih od spredaj in od strani:). Samo te riti ni dovolj, da bi presojala, kaj šele zganjala foušijo:)). Zakaj že?:)

Dej raj povej, da si jim fovš postave….. :)))[/quote]

Ne vidim jih od spredaj in od strani:). Samo te riti ni dovolj, da bi presojala, kaj šele zganjala foušijo:)). Zakaj že?:)[/quote]
Joooj kolk si ti zakomplicirno bitje…. 😉

Za nas, mučenike, je ta aspekt več kot dovolj….vsaj za tiste z domišljijo 😉

Kaj jaz vem….Ne počutim se ravno kot nek mučenik, da bi se poistovetil s tem praznikom. :)[/quote]

Pa saj se kar naprej pritožuješ nad državo, bankami, politiki…samo še križ ti manjka.[/quote]

Boljše biti tiho, to se ne spodobi za pohlevnega Slovenca.
Čisto normalno je, da se pritožujemo nad nepravičnimi politiki, ki vodijo državo, potem bajna izplačila v ‘super stoječih’ slovenskih bankah, nad poštenimi in gospodarnimi se kakopak ne bi, če malo logično premisliš. heh

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa saj se kar naprej pritožuješ nad državo, bankami, politiki…samo še križ ti manjka.[/quote]

Čisto normalno je, da se pritožujemo nad nepravičnimi politiki, ki vodijo državo, potem bajna izplačila v ‘super stoječih’ slovenskih bankah, nad poštenimi in gospodarnimi se kakopak ne bi, če malo logično premisliš. heh[/quote]

Problem je, če se človek samo pritožuje, tako kot recimo tudi ti. Vstani, dvigni svojo rit in naredi, da bo kaj drugače.

Čisto normalno je, da se pritožujemo nad nepravičnimi politiki, ki vodijo državo, potem bajna izplačila v ‘super stoječih’ slovenskih bankah, nad poštenimi in gospodarnimi se kakopak ne bi, če malo logično premisliš. heh[/quote]

Problem je, če se človek samo pritožuje, tako kot recimo tudi ti. Vstani, dvigni svojo rit in naredi, da bo kaj drugače.[/quote]

S puško navaden smrtnik. Pa je to zakonito? Imaš smodnika kaj? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Križ ali ena kakšna zatežena ženska ? 🙂

Sicer pa si najprej preberi definicijo mučenika. Nestrinjanje z mafijskim sistemom in lopovsko politiko, ki zagovarja plenjenje po sistemu “snađi se”, še ne definira mene kot mučenika, saj sam nimam težkega življenja.
Zateženih žensk, pa mi v reali še zaenkrat ni treba prenašati. 🙂

Križ ali ena kakšna zatežena ženska ? 🙂

Sicer pa si najprej preberi definicijo mučenika. Nestrinjanje z mafijskim sistemom in lopovsko politiko, ki zagovarja plenjenje po sistemu “snađi se”, še ne definira mene kot mučenika, saj sam nimam težkega življenja.
Zateženih žensk, pa mi v reali še zaenkrat ni treba prenašati. :)[/quote]

Saj že imaš v reali eno zateženo, samo si ne priznaš:))).
Neukrepanje je enako strinjanju, torej si ležeren tip.

Neukrepanje ni enako strinjanju, saj so pomembna naša dejanja in način življenja.

Kar tolaži se ja:).

No, lahko mi pa v treh alinejah napišeš, kako si že ukrepal proti temu, kar sicer preziraš?

Moj prvi ukrep je bil, da sem se vedno izogibal perfekcionističnim in zateženim “plehnatim” ženskam, ker me spominjajo na primitivne politike.
Drugi ukrep je, da na volitvah ne podpiram lopovov in ostalih psihopatov.
Tretji ukrep pa je ozaveščanje ljudi in aktivno širjenje moje ideologije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close