Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moško britje spodaj

Moško britje spodaj

Nisem star, niti ne več rosno mlad. Ampak podlegel sem prigovarjanju da se postrižem in obrijem okoli “organa”. In sem se. Zase lahko rečem prvič, zadnjič in nikoli več… O izgledu raje ne bi 🙂 počutje pa je skrajno neudobno in sedaj res občutim da so tiste dlake tam z namenom. Odslej jih bom mnogo bolj cenil 🙂 🙂
Ima še kdo takšno izkušnjo?

Zobne nitke niso ravno prijetne.

Polirajo zobovje.

po enem petem britju se navadiš ☺
je pa one vsaj na pogled večji in bejbe raje vlečejo curaka in cuzajo jajca, če ni kocin ☺

“Moja” maserka, ki mi pride trikrat, štirikrat mesečno na dom, je nad tem, da jajca obrijem v nulo, čisto navdušena.

Očitno ima fetiš na obrita jajca, saj jim posveča skoraj več pozornosti, kot tiču. Stiskanje, proti koncu pa lizanje, ter cuzanje.
Hodi še k dvema, ampak jima ne liže jajca, ker se ne želita briti.

Ene dvakrat pa mi je, na njeno željo, celo obrila anus in ga lizala, ampak mi ni bilo preveč vešč in tega ne počneva več.

Sicer pa imam 67 let in srečo, da sem jo dobil, saj je bil v začetnem dopisovanju njen pogoj, da sem nad 60… Ona pa ima 28 let.

Ko mi proti koncu masaže da jajce v usta in ga ritmično cuza, z roko pa sihrono sprehaja kožico, končam hitro in obilno kot dvajsetletnik…

“Moja” maserka, ki mi pride trikrat, štirikrat mesečno na dom, je nad tem, da jajca obrijem v nulo, čisto navdušena.

Očitno ima fetiš na obrita jajca, saj jim posveča skoraj več pozornosti, kot tiču. Stiskanje, proti koncu pa lizanje, ter cuzanje.
Hodi še k dvema, ampak jima ne liže jajca, ker se ne želita briti.

Ene dvakrat pa mi je, na njeno željo, celo obrila anus in ga lizala, ampak mi ni bilo preveč vešč in tega ne počneva več.

Sicer pa imam 67 let in srečo, da sem jo dobil, saj je bil v začetnem dopisovanju njen pogoj, da sem nad 60… Ona pa ima 28 let.

Ko mi proti koncu masaže da jajce v usta in ga ritmično cuza, z roko pa sihrono sprehaja kožico, končam hitro in obilno kot dvajsetletnik…
[/quote]

bere se dobro ☺
Če bejba rabi še kakšno stranko mi daj njen kontakt na diskretenslo@gmail.com ☺

New Report

Close