Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moško striženje….

moško striženje….

mož je dal pri frizerju,,šel se je samo ostriči z mašinco brez pranja glave 15 evrov..
( v domžalah).. Ima kratke lase,, in ko mu malo zrastjeo gre na striženje z mašinco..

sodelavka mi pravi da je to ful drago,, da drugi za tole računajo 10 evrov.
koliko plačate vi?
hvala

7,5 eur, če je mokro striženje pa 10 eur

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Zato je mož rekel, da ga strižem jaz. Sem se naučila in mu naredim frizuro sama. 🙂
Prvič je bilo ubijalsko zame, ker sem bila proti, potem pa sem se naučila. Ga pa pride dražje kot če bi šel k frizerju :))))))

Seveda sem tako prevzela še otroke in še moj oče nekaj prosi, če bi ga začela striči. No, jaz se še vedno malo bojim, ampak zdaj jih že ene 3 leta rihtam doma. Oni so zadovoljni, jaz pa tut (ker si potem privoščim šoping). 🙂

Tko da…če imaš pogum, se loti sama.

Z mašinco na 3mm – 6 € brez pranja…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

7 € brez umivanja las.

4eur

v Lj. so cene za moško striženje 15€. nekje z umivanjem, nekje pa brez.
Ne razumem kako ste nekatere tako zabite. Škoda ker niste same frizerke in bi potem vidle koliko glav morate ostrižt, sfrizirat, pobarvat da pokrijete svojo plačo, prispevke, vse stroške ki so ogromni, najemnino, material ki seveda ni zastonj. Tako da se ne jezi, cena je normalna, samo ti si seljanka

Moj ima dolge lase, pranje in strizenje spic (v bistvu zensko strizenje), susenje s fenom brez peglanja ali krtace, 12e, v Ljubljani.

Uh, jaz se pa sedaj nekaj časa ne bom strigel, sem vinjen padel v roštilj z glavo in sedaj sem skin….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

7 ali 8€ s pranjem vred

Kje pa?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Frizerija koPIRC za dame in gospode

New Report

Close