Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moškost

Moškost

Spomni se na tole, ko komentiraš politike ki kradejo milijone, ljudi ki ubijajo, posiljujejo, požigajo, netijo vojne, in najbolj se spomni na to, ko komentiraš ljudi ki imajo kurce, ker dokler ga ne boš mela, nisi izkusila kako je, in nimaš kaj za komentirat…..[/quote]

Sej ne. Vsaj ne tako v detajle, strastno, zagrizeno, prepričano, dolgovezno, ponavljajoče,
dolgočasno, brezvezno, žleht, ponižujoče in blesavo, kot vsak dan prebiram tlele.[/quote]

Tudi če samo komentiraš za pol sekunde je po tvoji lastni logiki preveč in neumestno, ker nisi izkusila 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sej ne. Vsaj ne tako v detajle, strastno, zagrizeno, prepričano, dolgovezno, ponavljajoče,
dolgočasno, brezvezno, žleht, ponižujoče in blesavo, kot vsak dan prebiram tlele.[/quote]

Tudi če samo komentiraš za pol sekunde je po tvoji lastni logiki preveč in neumestno, ker nisi izkusila :)[/quote]

Ne, pol sekunde je pa glih prov.

Tudi če samo komentiraš za pol sekunde je po tvoji lastni logiki preveč in neumestno, ker nisi izkusila :)[/quote]

Ne, pol sekunde je pa glih prov.[/quote]

Kako, če si zapisala, da; citiram: ”nihče ne sme komentirat SPLOH……………”

Hmmmmmm

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne, pol sekunde je pa glih prov.[/quote]

Kako, če si zapisala, da; citiram: ”nihče ne sme komentirat SPLOH……………”

Hmmmmmm[/quote]

Razen pol sekunde…itak.

Slab troll poskus 🙂

Moram porihtat 2 PCja, ne šimfat lulčkov tačas skela!

Jest nikoli in nikdar ne šimfam lulčkov.

Ja potem je pa očitno nimaš rad. Nismo zdaj mi zaradi tega copatarji, lej ga. Išči vzroke za svoje težave pri sebi, ne pri drugih. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja potem je pa očitno nimaš rad. Nismo zdaj mi zaradi tega copatarji, lej ga. Išči vzroke za svoje težave pri sebi, ne pri drugih. :))[/quote]

Al pa ona mene ne, ker mi ne pusti delat stvari ki me veselijo 🙂

Aja ne to pa ne, v vaših copatarskih bukvah to ne obstaja, ker so jih napisale ŽENSKE! One pa se tako nikoli ne motijo.

Ja potem je pa očitno nimaš rad. Nismo zdaj mi zaradi tega copatarji, lej ga. Išči vzroke za svoje težave pri sebi, ne pri drugih. :))[/quote]

Al pa ona mene ne, ker mi ne pusti delat stvari ki me veselijo 🙂

Aja ne to pa ne, v vaših copatarskih bukvah to ne obstaja, ker so jih napisale ŽENSKE! One pa se tako nikoli ne motijo.[/quote]
V obeh primerih nismo mi krivi za tvoje ljubezenske težave. Izberi takšno, ki te bo imela. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da vas malo spomnim na originalen zapis.

@Skela, kaj pa če bi tokrat probali dat obleko dol?[/b] Sej se moški zgodi moški najprej brez obleke :))) Morda se bo zadeve obrnila v kaj bolj zanimivega :)[/quote]

Ma ne. Ker pol fantje začnejo o centimetrih gor, pa o centimetrih dol, pa obseg tak,
pa obseg drugačen….ratajo čist obsedeni s tem.
Jest pa prsežem, da ga še nobenmu nisem šla merit….ni cajta ali zanimanja za to :-))[/quote]

Maš prov. Stupid me. Vzamem nazaj 🙂

Ma kaka dejstva, daj pokaži mi neko relevantno raziskavo, kjer so ugotovili, da je velika večina(75%+) samskih oz. tistih ki so imeli te težave ki sijih napisal, posledica disfunkcionalnosti v družinah v mladosti? Ali pomankanje ljubezni in vse ostalo kar naštevaš.

Jaz sicer tega ne uporabljam, ampak kakorkoli, bistvo je drugje, če je res toliko propadlih zvez, potem to pomeni da je večina ”Sveta” disfunkcionalna? Če je to res, potem je morda res bolje, da pustimo HS posvajat otroke, ker je verjetnost, da bo otrok posvojen v FUNCKIONALNO družino/zvezo, manjšinska, in ni vredna rizika 🙂

Narobe, nam ali bolje povedano meni, predstavljajo vaše vizije življenja v zvezi kot copatarstvo.
Jaz nikjer ne pravim da druge verzije ne obstajajo, ampak vsako verzijo ki je drugačna ”vi” opredelite kot bolj ali manj napačno.

Če recimo spet povzamem star primer, da az (ali kdorkoli) želi it na par pirov s prijatli in partnerka začne komplicirat, zakaj spet na pivo, če sem bil pred X dnevi, da naj bom doma itd itd itd.

In če povprašaš za nasvet tukaj, boste ”vi” (Marko On_) dejali, da če jo maš rad pač ne boš šel, ker ji s tem pokažeš da jo ceniš jo maš rad itd. HALO, kje pa ona v vsem tem pokaže kako ma mene rada? Jaz če imam nekoga rad, mu želim da UŽIVA, in če je želja moje partnerke da gre s kolegicami čvekat na kavo in bit tam X ur, bom jaz za njo vesel, ker bo srečna in se bo to preneslo v najino razmerje, ne bom kompliciral češ zakaj mora spet it…. ker se mi zdi to kot negativno čustvo do osebe. Če imaš nekoga rad, si želiš v prvi vrsti da je srečen ON(oseba ki jo maš rad) in če meni kdorkoli(partnerka) omejuje stvari ki me osrečujejo se hitro vprašam kako rad-a me resnično ima?

Če že, naj skozi drugačne načine pripravi mene, da bom si želel nekaj drugega bolj kot it na pivo s prijatelji, kar pa je bistveno težje kot nerganje in jamranje zakaj spet grem, namreč to samo še bolj vzpodbudi željo po tem da grem na pijačo oz. da grem stran, da mam mir…..

In ta nasvet in način razmišljanja, ki je tipičen sploh za Markota in Oneta, pa tudi za tebe in matjazkota, je izrazito copatarski, ampak to ne zato, ker je posredi partnerstvo, ampak način znotraj partnerstva kjer je vaše mišljenje totalno pro žensko in poženščeno, češ če jo mam rad se ji bom ”skoz” uklanjal, ker ji s tem vedno kažem kako jo imam rad, predvidevam, da v zameno po tihem pričakujete to, da vam bo vsaj raztegnila noge še ta teden….. in da ne bo godovala, ker mora ona postoriti večino gospodinjskih opravil…. To pa je definicija beta moškega in copatarja hkrati 🙂 Podrejen pričakovanjem ženske kako bo zveza funkcionirala, hkrati pa se podredi še toliko raje in to občuti kot pozitivno, ker pričakuje vsaj malo sočne pičkice čimprej…..

Vaša pričakovanja od ženske so tako minimalistična in zminimalizirana, na skoraj isti nivo kot pričakovanja navadnega ”jebača” ki jo nategne in pobegne, razlika je samo, v tem, da vi dobite še večinsko gospodinjstvo, ampak se morate podrejat večino časa, ”jebač” špila svojo igro dokelr ne razpre tarča nog prvič, beta copatarji pa pač, ker so slabši v kontinuiranem osvajanju, se držijo ene, in se grejo njeno igro nekaj let ali nekaj deset let……[/quote]

Vidiš jo razliko. Ti ženski ne bi branil it na čvek, na kavo. Ona pa bi tebi branila par pirov. Torej, kaj če bi tudi ona tebi rekla, da se gre na pit s prijateljicami? Da bodo tolke pire, ne samo čvekale ob kavi?
Meni je čisto ok, če moj hodi športat, če hodi na čvek s kolegi. To je vse ok. Dokler ne hodi na par pirov. To bi mi bilo pa takoj moteče. Par pirov pomeni, da pride domov pijan in smrdeč. Če vozi, pričakujem, da ne spije več kot eno pivo. Soka, vode tega mu pa ne branim. Samo, da ne hodi pijan domov.

Povej mi, kdo je kriv da ne pije piva, al pa žganja al pa karkoli pač? A zato ker ona ne mara piva, še jaz ne smem al kako? Če pa hoče pa zaradi mene tudi pivo spije…. me sploh ne moti, če bo srečna al pa zadovoljna, ji ne bom branil, ker jo mam rad in ji želim da uživa….. napisal sem na kafe, ker pač redkeje ženske pijejo pivo, ta razlika je semantična ne praktična, bistvo pa je v tem, da če imaš nekoga rad, želiš da je srečen, in če ga osrečuje X stvar ali Y mu načeloma to naj ne bi prepovedovali, najedali ali jamrali ker želi to počet…. tukaj je bistvo, ne v vrsti pijače 😉
Saj bi jamrala verjetno tudi, če bi reko da grem za cel dan igrat igrce in bom trezn…. tako da ni point v alkoholu ampak v tem kar vam ženskam ni všeč, bi kar posredno rade prepovedale svojim moškim, ker mislite da morte vzgajat vse, ne samo otrok.

Oh tisto odebeljeno pa sploh ni problem, komot prespim pri prijatlu 😉 pa bi nažigali igrice do poznih ur, vsekan je še tolko bolj zabavno 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close