Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moškost

Moškost

Evo vam mojo razlago. Taprav dec ne pusti ženski, da mu pametuje, ker ji prej prmaže eno okoli ušes. Pa za valentinovo ji ne nosi rožic, ampak ji debelga tiča zarije v rit.

Ma hebala vas teorija :)))

Jst se počutim moški, ko svojo bejbo nabijam odzadi, pa stoka od užitka, pol pa kriči, ko ji prhaja!

Med drugim 😉

Zakaj to sprašuješ moške? Saj oni ne vzdihujejo, da ni pravih moških.

Ne sme bit preveč pozoren, ljubeč, romantičen, ustrežljiv, občutljiv, ljubosumen itd. Do ženske se obnaša jebivetersko, večino časa. Tu pa tam ji nameni kak kompliment, potem pa spet vse po starem. Recimo, da se igra z vašimi čustvi, pa čeprav se niti to ne, samo tak je, verjetno že od samega začetka…

Na take tipe ste babe nore ja, kar priznajte si 😉

Podpiram enakopravnost spolov in me ne brigajo družbeni stereotipi, tako da bi se težko opredelil, lahko pa rečem, da se počutim moškega takrat, ko delam kako nevarno in težaško delo. Drugače pa ni drugega, kot to, da me privlačijo ženske. Trenutno se ne morem spomnit česa, kar ženske ne zmorejo, ker mislim, da zmorejo veliko večino stvari, ki jih moški, samo jih pri marsičem ovirajo družbeni stereotipi.

Kadar stoje lulam 🙂

Pa fizika 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Testosteron.

nisam zgodan al sam plodan ☺

pa po ne_odzivih / replikah na moje objavice … babnice ste se sposobne neskončno prepucavati iz votlega v prazno in nazaj s pićkeži MON_a ☺

Joj, ne spomnim se več prvega zmenka. Kolikor vem, skrival nisem nič, tako da očitno me vse kar počnem, dela moškega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne spomniš se ga, ker ga tud ni blo.

Joj, ne spomnim se več prvega zmenka. Kolikor vem, skrival nisem nič, tako da očitno me vse kar počnem, dela moškega. :)[/quote]

ker je tvoja baba chef … desc ☺

Joj, ne spomnim se več prvega zmenka. Kolikor vem, skrival nisem nič, tako da očitno me vse kar počnem, dela moškega. :)[/quote]

ker je tvoja baba chef … desc ☺[/quote]
Hočeš rečt, da je gej? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To razumem, da čutiš ;-)))

Kar me zanima je, kako bi definiral moškost na splošno?
Kdaj bi za nekoga rekel “tale je pa res dec”….?[/quote]

Da bi na tole dobila odgovor iz moških ust (eee, izpod moških prstov), bi moral biti najprej izpolnjen pogoj, da bi si moški sploh upal pogledati drugega moškega – brez strahu, da bi ga kdo imel za gaya… 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

se ti ne zdi skela, da se moškemu takšnimi vprašanji ni vredno ukvarjat? ti bom pa vseeno podal en odgovor v vojaškem žargonu (vojskovanje in bojevanje je nekaj kar imamo moški v krvi)..ne drži, da pravi moški izginjajo, v naskoku nemoških sil zgolj prerazoprejajo svoje vrste …ženske kot ženske pa zgolj vidite tisto kar želite videti…in zato se pojavljajo zgornja vprašanja…

To razumem, da čutiš ;-)))

Kar me zanima je, kako bi definiral moškost na splošno?
Kdaj bi za nekoga rekel “tale je pa res dec”….?[/quote]

Da bi na tole dobila odgovor iz moških ust (eee, izpod moških prstov), bi moral biti najprej izpolnjen pogoj, da bi si moški sploh upal pogledati drugega moškega – brez strahu, da bi ga kdo imel za gaya… ;)[/quote]
ti še vedno verjameš , da je bilo v vojski najhuje če ti je med tuširanjem padlo milo na tla?)))

Matkič ni važno če je vsestranski.
Važno je da je v eni stvari dober, s katero ok zasluži in plača druge, da mu popravijo vse ostale stvari.
Razen če zaslužiš malo. Potem pa moreš bit vsestranski, saj si drugače jebal ježa.

No bolj pomembno je da si razgledan, ampak to je širok pojem. Mišljeno je pa da te ta mojster potem ne pelje na limance.

Moški je moški če se tako počuti. Mislim kere bedarije, če ima penis je moški.
To je tko stereotipno kot da jaz rečem, da more ženska znat kuhat, pucat, prat, likat, dober seksat, mora imeti velike joške in dobro rit.

No pa ko smo že pri tem.
Samozavesten
Samostojen (pa to ne tisto vašo žensko samostojnost, kjer če ne živi na svojem ni samostojen, ironično da večina teh žensk živi doma)
Da se z vsemi razume dobro, je vedno vesele volje in ima neko določeno karizmo.
Ne gleda zviška na ostale in z veseljem pomaga in pokaže.
Da je odločen in ko pride do nekega problema z racionalnim pristopom pride do rešitve.

Se strinjam.

Kaj vsi ženske zraven mešate? A se definirate samo preko žensk?
Zanimivo.
Pa samo ti lahko prideš s tako suhoparnim in dolgočasnim odgovorom…
Kromosom???? Jao.[/quote]

Sakazem je inteligentni humor, ki daje možnost ponorčevati se iz avtorja teme, brez da bi se ta tega zavedala. Ni to čudovito? 😀 phaha

Ne vem, meni ni pomembno se definirati skozi biološki spol, ker je bila 50:50 možnost, ali se bom rodil s pimpekom ali pa brez njega. 😀

Je pa (zame) pomembno psihološko, da smo “vmes” ali “na vagi”, kolikor moški – toliko tudi ženska, torej neke vrste psihološko obojespolni oz. “celostni hermafroditi”, ker potem se srečujemo in smo obogateni za oba svetova – moškega in ženskega. :))) Mogoče si ti malo preveč zasuknila v moškega? Seks brez čustev, malce razgret temperament, razumski in hladen pogled na stvari… ? ;)[/quote]

Mogoče si se pa ti malo preveč ZASUKNIL v brezvezno analiziranje drugih, na sebe
pa vedno pozabljaš? Do te mere, da niti ne veš a si moški al ne?

:-))))
Kaj pa kriči ? :-)))

se ti ne zdi skela, da se moškemu takšnimi vprašanji ni vredno ukvarjat? ti bom pa vseeno podal en odgovor v vojaškem žargonu (vojskovanje in bojevanje je nekaj kar imamo moški v krvi)..ne drži, da pravi moški izginjajo, v naskoku nemoških sil zgolj prerazoprejajo svoje vrste …ženske kot ženske pa zgolj vidite tisto kar želite videti…in zato se pojavljajo zgornja vprašanja…[/quote]

Zelo dober prvi stavek :-)))
Res je, pravemu moškemu se stakim vprašanjem ne da ukvarjat :-))

Mmmmm prerazporejene vrste bojevitih moških?
Kje?? :-))))

Krasen odgovor.

Ne, tudi če je moški ”Albert Einstein” na enem področju in mora naročit domov nekoga da mu spuca stanovanej ker ne zna držati metle kaj šele pometita, to ne odraža (za mene) moškosti…. Ne govorimo tu o uspešnosti da ne bo pomote…..

Lahko je nekdo genij, služi kot Bill Gates, pa ne bo izražal moškosti bo pa uspešen, to sta za mene dva pojma ki sta zelo različna, se pa v nekih točkah dotikata….

Seveda, za mene ženska ne izkazuje ženstvenosti če ni sposobna gospodinja, pika…… tako kot moški ne izkazuje moškosti, če mu dam v roko šraufenciger in bo tuhtal v katero smer mora obrnit da bo odvil (groteskni primer da pokaže point), moškost se ne meri v tem, koliko denarja imaš ali kako velik je tvoj K, ampak v čisto drugačnih zadevah….. nekatere si spodaj lepo naštel.

Ja, to je nekaj, kar si države in vladajoči zelo prizadevajo narediti iz nas, enoumne ”genije” ki bodo sposobni delat samo eno stvar, vse je podvrženo temu, da bi ja imeli čimmanj volje, časa, in ostalih sposobnosti, izven našega faha…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bull’s eye!

Še moj pokojni oče je rad povedal – povprečen slovenski kmečki fant mora biti “tausendkünstler”…

Itak si ženske vedno bolj jemljejo pravico določati moškost in če ženska reče, da je pravi moški tisti z debelo denarnico, potem tako bo. In kdor se ni sposoben temu prilagoditi in izpolnjevati kriterijev, bo najverjetneje ostal samski, ker za žensko ni uporaben.

V glavnem so ženske, vsaj v zahodnih civilizacijah, že prevzele vladavino, le priznale tega ne bodo nikoli. 🙂
Vlada tisti, ki ima glavno besedo pri vzgoji, ker se na podlagi tega potem kreira splošna družbena miselnost. Če se moški ne strinja, se bo ločila, njemu pa preostane le še plačevanje preživnine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close