Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek most na soči

most na soči

prosim za informacijo, kakšna je peš pot in koliko je dolga od železniške postaje do tega kraja, ker avtobus med počitnicami vozi zelo poredko, mi pa planiramo izlet z vlakom iz Bleda do Posočja. Manjši otrok je še v vozičku.. večji pa ima 4 leta, skrbi me ali bo pot sam zmogel.

In še, če mi svetujete kakšno dobro domačo gostilno v tem kraju.

najlepša hvala, LP

Po spominu je okoli 3 km. Ni pa nobenega pločnika.

Je pa ena zanimiva gostilna Šterk – takoj čez most. Imajo precej živali ( srne, race…………..) Otroci so uživali, postrvi pa so bile božanske.

Je v centru tudi priznana gostilna Vuga. Vsaj imeli so ” bolj domačo ” hrano. Je pa ob cesti in ne vem no – otroci ?

Pri Šterku bo pa itak samo eden za mizo, ker bo drugi letal za mularijo.

Uživajte in upam da bo vreme stabilno, kar za vikend napovedujejo dež.

Toplo se oblečite. Mraz je.

Res ni pločnika tam, tako, da je kar nevarna pot. Na Mostu na Soči pa je gostilna Pri Skrtu, pa Šterk.. Na Mostu se lahko tudi popeljete z ladjico Lucija- lep izlet.Sploh pa je pogled na Sočo tam prekrasen.

Mogoče je bolj zanimo iti na izlet na Most na Soči z avtovlakom. Potem se pač od postaje peljete naprej in mogoče se celo vračate z avto čez Vršič.
LP A:

najlepša hvala za odgovore, bomo še razmislili.
LP

Uf, cesta je od železniške do Mosta kar zoprna, nepregledno, brez pločnika… Mislim, da je bolje it na bus, če se prav organizirate se da it, ker so povezave med vlaki in avtobusom. Na Mostu je pa luštno, res dosti stvari za videt, zanimivo tudi za otroke… Imejte pa tudi topla oblačila s seboj ker zna biti fajn hladno ob malo slabšem vremenu.

ne, avtobusi v času počitnic ne vozijo pogosto, ker ni potnikov, tako mi je zagotovil gospod na avtobusni postaji na informacijah.
kakor koli kombiniramo, takrat ko bi mi šli na vlak, ni nobenega avtobusa, žal..
LP

New Report

Close