MOTEL GROSUPLE !!!!!!!!!!!!!!
Zgodil se mi je najbolj črn scenarij!!!! Včeraj sem po naključju zvedela, celo videla vabilo, da ima še en par na isti dan ob približno isti uri kot midva poročno slavje v Motelu Grosuplje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takoj sva govorila z “gospodom”, ki sprejema rezervacije in to pol leta vnaprej in je rekel, da je pač zamočil. Halo????????? Govorila sem tudi z parom, ki ima na isti dan rezervacijo in tudi oni imajo vabila že razdeljena in ne morejo prestavit. In kaj sedaj??????? Ima me da bi dotičnega gospoda ……………………
Ko rezervirate gostilno zahtevajte pisno potrdilo!!!!!!!!!!!!! in izogibajte se Motela Grosuplje.
Sej bi še kaj napisala pa sem tako jeznaaaaaa.
LP
Kaj pa gostilna Lovor pri Grosuplju? Jest sem bla pred 14 dnevi tam na poroki, pa je blo super. Pokliči jih, tel. najdeš na http://www.mojaporoka.com. Drgač pa glede tega: DA BI JIH STOLKU!!!!
Ja, midva sva imela za 14. junija tam rezervirano, pa sva sla enkrat tja jest, pa nama hrana sploh ni bila vsec – tako industrijska je bila. Pa se sloves, ki ga ima motel, naju je motil … Potem sva sla pa se malo okoli in sva nasla Gostišče Soklič, v domzalskem koncu. Takoj sva vedela, da je to to. Ampak po mojem so tam zdaj ze zasedeni. Kaj pa Zajcja Dobrava v Novem Polju? Ali pa Kovač na Količevem? Pa Kramar nad motelom? V bistvu je pa dolznost motela, da vama zrihta novo gostilno – kakor ve in zna … Kar vztrajajta!!!
Veliko srece!