Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek motnje hranjenja

motnje hranjenja

Po naključju sem odkrila Med.Over.Net,ker sem iskala kaj v zvezi z motnjami hranjenja. Zelo sem vesela vaše strani in kar pogosto prebiram vse v zvezi s prehrano, … Zanima me če je kakšna možnost, da bi bil odprt nov forum za motnje hranjenja, kjer bi se lahko prosto pogovarjali, forum, kjer odgovarjajo strokovnjaki ni tako “aktiven”, kot tisti, kjer sodelujejo krpan, Oliver,…v forumu za oblikovaje telesa,…
V tem forumu je sicer zelo veliko nasvetov, venar tu sodelujejo predvsem tisti, ki že imajo vse pošlihtano s prehrano. Tisti pa ki trpimo zaradi motenj hranjenja, bi se morda bolje znašli v novem forumu, kjer bi se lahko pogovarjali eden z drugim in se med seboj spodbujali.

hvala za razumevanje, upam, da sem bila dovolj jasna in bo morda moja prošnja uslišana lp sanja

saj lahko pišete tudi v forum motnje hranjenja, vse se objavi, samo ko prebere moderator, to pomeni, da je sporočilo samo z zamikom, drugače pa lahko napišete kar hočete. tako se izognemo neprijetnim sporočilom.

pprimož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close