Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Motorični nemir – majmun ves čas potresava z nogo za mizo, droge, steroidi?

Motorični nemir – majmun ves čas potresava z nogo za mizo, droge, steroidi?

Grozno grozno je sedeti kot gost (srednjih let) za mizo in skušat uživat v večerji, ampak kaj, ko ne moreš.

Ta mladina, KI ŠE NE ZNA OBNAŠAT MA NITI 1 PROCENT, ves čas trese ali levo ali pa desno nogo, tako besno UDARJA en cca 20-letnik z njo tu zraven mene pri sosednji mizi v tla, da sem ga prav morala vprašat, če rabi medicinsko prvo pomoč. Pa ga je ratal sram in je za ene 5 minut nehal, zdaj spet nadaljuje v svojem ritmu naprej. 

Ta mladina je fentana v glavo, sploh se NITI ZAVEDAJO NE Tega, DA VES ČAS UDARJAJO Z NOGO V TLA IN vso nogo potresavajo, kar je vizualno blazno moteče, če se tak stvor, sonček mlajši odrasli, pardon, znajde v tvojem vidnem Polju. ADHD???? Droge? Fizična podizrabljenost?

Pa recite, da ni res!! In to počnejo izključno in samo mladi moški. NE ŽENSKE, NE DEKLETA. SAMO IN IZKLJUČNO TESTOSTERONA PREPOLNI MLADI MAJMUNI, saj drugače sploh ne vem, kako enemu takemu cepcu rečt.

Moja razlaga? Niso dovolj izmučeni ti mladci. Telesno. Telesno so podizrabljeni.

Moj oče ki je premetal tone betona v mešalec, z motoricnim nemirom ni imel težav NIKOLI, pa tudi ne, ko je moral 3 leta služiti vojaški rok na meji v Pirotu, ex Yu in bolgarska meja, niti v srednjih letih, ko je garal kot konj niti zdaj ko ima 94 let in pretežno leži, kot se za častitljiva leta tudi spodobi.

Jebena degenerirana sončijad sodobna, nimajo ne obveznega vojaškega roka ne delajo nič, razen v fitnes se hodijo napenjat, sama mamila pa steroidi in kemični šit pa čohanje jajc doma pred tv jem ko pridejo v restavracijo se pa orangutan ne zna niti obnašat

Res od srca upam na vojno, da počisti evolucijsko degenerirano sončkov je. Ki ste ga VI NEVZGOJILI.

Kaj mi vemo kolk si ti defektno. Verjetno fejst, tud močno umsko zaostalo in imaš številne druge motnje.☝️

Kolk pa si stara, avtorica? Ko bi vedel, v kakem hudem stresu je današnja mladina. Ne moreš vedeti! Zahteve iz šole, uspeh..

Metal si ga je brez rok 😅

Ok, živčen je. Psihične težave. Se v družini ne pogovarjate? Pometate pod preprogo?

Jaz sem tresel nogo, dokler nisem začel kadit. Od takrat naprej se je ustavilo. Ne vem, če je povezano, a …

Tresel sem pa leta in leta.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj Švicarji, 01.04.2025 ob 21:02

Kolk pa si stara, avtorica? Ko bi vedel, v kakem hudem stresu je današnja mladina. Ne moreš vedeti! Zahteve iz šole, uspeh..

Ne sanjaj. Ce mu dam naloge iz matematike z gimnazije izpred 50 let, grem stavit, da jih ne bo znal pol resiti. Kaksna sola le. Pomanjkanje vzgoje, elektronika, substance – tu isci vzroke.

Verjetno se gre za nevrološko poškodbo centralnega nervnega sistema. Običajno pride od zunanjega vzroka in je potrebno narediti resno temeljito preiskavo krvi in organov.

Poglejte si Dr. Peter Gotzsche na yt da boste bolj razumela za kaj se gre in ne obsojala otroke in mladino samo zaradi tega ker nimate znanje.

Glede opisa vašega stanja pa bi rekla da imate težave s stres in posledično z živce.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 01.04.2025 ob 21:00

Kaj mi vemo kolk si ti defektno. Verjetno fejst, tud močno umsko zaostalo in imaš številne druge motnje.☝️

Oprosti, Modri vrag.

Nisem kriva, da ne znaš brati in prebrati.

Izrecno sem poudarila, da je to tolčenje z nogo TIPIČNO ZA MLADE MOŠKE, MEDTEM KO ŠE NOBENEGA DEKLETA NISEM VIDELA TEGA POČETI. NIKOLI .

Evo sem ti prav poboldala in podčrtala da boš tele bolje oz SPLOH razumelo.

To ‘tancanje’ z eno nogo PAČ NI BILO ZNAČILNO ZA MOJO GENERACIJO (l. 1972, pa boš samo izračunali, ti čudo razpizdljivo a ne), ta ‘fenomen’ sem začela opažati cca zadnjih 10 let prej ne.

Spomnim se da sem včasih videla kakega živčnega fanta na zmenku z dekletom, če ga je v nogo pogledala je takoj nehal trzat z njo.

Dans pa vidiš mlade moške ki gredo s kolegi na kavo, pivo sok, eni recimo na kosilu, če delajo za laptopom in pozabijo na okolico, tudi to počnejo in sorry not sorry ampak tega v generaciji svojih staršev ali sorodnikov ali svoje generacije NISEM NIKOL ZAZNALA.

A Si sedaj razumelo? Pokapiralo?

Za nas iz 70ih tudi 80ih so bili taki redki primeri čisti nevrotiki, zate in za mnoge druge tu gor očitno povsem nekaj normalnega NE IZJEMA.

To splošno tancanje živčno z nogico smo zdravniki in med. osebje zaznali samo pri metaamfetaminskih odvisnikih na IPP, ki jim je doza popustila in so prišli nakrizirani.

V splošni populaciji pač NE.

Si doumelo sedaj?

Ali si tudi ti nadrogirano ter že rahlo nakrizirano?

Na vojno upas, teslo neumno?!

Kolikor razumem prvi del objave, toliko je zadnji en najvecji primitivizem in poigravanje z neumnostjo.

Avtorica.

Iz tvojega načina pisanja izhaja, da imaš tudi ti težave. Verjetno nediagnosticirane, ampak vsekakor precejšnje. Ženske tvojih ker (torej tam proti 70) so pogosto (vsaj) nevrotične, nekatere pa samo pasje zlobne.

Zanimivo. Tvoj oče je premetal tono betona je fizično zdrav. M9j oče je pa prebral tono knjig in jaz nikoli ne bi napisala, tako žaljivega pisma. Po moje rabiš ti psihiatrično pomoč. Kako sprejemati druge. Oseba, ki jo pa imenuje#, Majmun, je pa živčna, ker ne prenese, tako žaljivih ljudi, kot si ti.

Pazi, kaj. Razmišljaš in govoriš. Te bo kak tak pretepel. Če tip ugotovi, kaj mislu# o njem. Te pretepw, sigurno.

Čaku, zdele sem prebralastalo. Glej, jaz sem letnik 76. No in. Tudi, sem bila full živčna. Pa še ženska sem? Dva neverjetna podatka? In sem pritiskala na kemik, da sem vse mitila in še marsikaj. Za, kaj se mi je to dogajali? Tu bo tvoj iskani odgovor. Ker moji starši, kronični nuso bili zadovoljni z mano. Nobena 10 na daksu, ni bila dovolj 10. A kapiraš. Oba sta zgodaj umrla, kkar je ligična pisledica. Jaz se sedaj zavestno trudim, da mu n8č 8n n8hče ne gre na živce. Vsi se čudijo, kako sem murna, brez zdravil. Sprejela, sem naslwdnjo misel. Vse je veedu, tudi če ni. In tvoj zapis he vredu. In vredu, he če te kdo oretepe. Mogoče, rabiš to izkušnjo.

Zgoraj je full napak. Sem na telefonu in očitno, še zmeraj full živčna. Tvoj zapis me je spravil v žični zlom. In vredu je. Vredu, je če so napake. Vredu je, če me tdele obsojate. No dajte me obsojat, opravljat za hrbtim. Se rugat in norčevat iz mene, kot se avtorica norčuje iz reveža v zgornjem zapisu. Vredu je. Ti boš zbolela ne on. Kot so zboleli moji starši.

Že iz zgodovine vemo,da je vojna dobra za resetiranje družbe in glede na trenutno stanje,bi bila dobrodosla

New Report

Close