Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Motorji do 25km/h

Motorji do 25km/h

Za do 25 ne rabi nič. Cpp se dela za klasične skuterje.
Za avtorja pa: Ja seveda je tudi policistom dolgčas. Kaj pa ne kupiš originalnega pred 80im letom so nekateri modeli, ki serijsko potegnejo do 70km/h.
[/quote]

Ne samo cpp pac pa tudi vožnjo moraš opravit!

300e za cpp + 1000 za.moped
Raje mu kupi dobro kolo pa še bolj zdravo je vsaj malo rekreacije!

Kako pa je s štirikolesniki, elektičnimi, za stare do 100, ki potegnejo 10km/h?
.izpit, če, kateri?
.čelada?
.zavarovanje?
.tehnični?
Ali kako?

jst sm neki slišu da moreš met 14 let in kolesarski ispit da lahko voziš čaotra

Scoter do 25 lahko vozi otrok od 12 leta dalje z opravljenim izpitom za kolo( itak ga vsi v šoli naredijo) z uporabo čelade
Odrasli ga lahko vozijo kot kolo torej brez čelade in izpita
je pa obvezna registracija in zavarovanje
Kar se pa tiče koles, kolo nad 25 na uro je v prekršku !, ok ne kolo ,kolesar, ker kolesa imajo zakonsko predvideno do 25 na uro.

Jas sem star 13let in me zanima ce lahko vozim motor tomos flexer do 25km/h.
Imel bi vso opremo in registriranga in vse.

Hvala Lp

Lahko voziš, če je registriran, ima tablico za 25km/h. Moraš imeti čelado in izpit za kolo, ne smeš pa voziti sopotnika.

Danes električni skiroji letijo več kot pa razne bencinske pošasti iz polpretekle zgodovine (Tomosi Piaggoti, itd.). Za e-skiro ne potrebuješ tablic, zadeva je poceni, ni potrebno servisirat, ni kupovanja in mešanja bencina…

Dober Dan ! Imam 15 let in me zanima če lahko vozim motor 25 km/h (nimam kolesarskega izpita) ? Hvala.

Dober dan, kmalu bom dopolnil 14 let in me zanima če bi vozil skuter ki gre 50km/h  z blokado 25km/h in bi me policija ustavila ko bi vozil 25km/h. Ali bi mi napisali kazen ali kaj drugega?

Hvala za odgvor

New Report

Close