Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Motorji

Motorji

Divlje Jagode – Motori

Živio

Zanima me, kako ženske gledate na to, da ima recimo vaš partner motor in si skupaj s prijatelji kakšen dan privošči izlet?
Greste tudi ve zraven?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Uhhh, jaz z maksimalnim odobravanjem, vedno in povsod! 🙂
Se tudi sama v naslednji sezoni pridružujem voznicam in ti ne morem povedat, kok se že zdaj veselim tistega dne.

Mene pa motoristi odbijajo. Se mi zdijo totalno podivjani norci.
Nič seveda nimam proti normalnih motoristom, ki niso dirkači.

“Podivjani norci” niso motoristi, ampak, samo podivjani ljudje, ki so to tudi v avtu, na kolesu, avtobusu, peš …

Imam zelo slabe izkušnje z motoristi. Pri nas jih je ogromno. Dirjajo, izsiljujejo, nesreče se vrstijo. Kadijo, smeti odmetavajo v gozd. Pri nas so zelo osovraženi.
In pri nas močno močno prevladujejo psihiči na motorjih. V avtih, na kolesih jih je dosti manj. Motoristi pa delajo tako zgago, da jih vsi domačini sovražimo. Nevarni so drugim udeležencem, ker izsiljujeo, prehitevajo v škarje. Pa svinjarijo delajo.

Težite s prijavami na policijo, pa naj povečajo varnost in nadzor. Če je še alkohol v igri, bodo vsi hitro ob izpite in motocikle (še preden bo kdo ob življenje).

Veš kolikokrat smo poklicali policijo? Ja, tudi mrtvi so že bili, večinoma pa manjše ali hujše poškodbe.
Ko pride policija, je mir. Policija se umakne in spet kažin. Gor in dol, cel dan.
To, da smeti odmetavajo v naravo pa tako samo domačine moti.
To opisujem cestne dirkače, ki se gredo dirke na povsem običajni cesti.

Potem pa so še tu kroserji. Ti pa divjajo po gozdovih in delajo škodo. Vse razrinejo. Pa jih kdo preganja? Nihče.

https://www.youtube.com/watch?v=VwabUy0zEaU

Tole je “malo” preveč divje pa vendar motor je užitek vozit 😉

Problem je, ko te revma dohiti, če se že prej kje ne skantaš… :/

No, mi je žal, da imaš take izkušnje. Pa vseeno ni treba, da še tema postane negativno usmerjena, tokrat pač slučajno proti motociklizmu.

Saj proti mopedistom nimam nič :).
Samo proti cestnim dirkačem in krosarjem. Samo problem je v tem, da te videvam v velikem številu vsak dan, ko ni dežja. Mopediste vidim pa tu in tam. Aja proti onim HarleyDavidson in podobnim tudi nimam nič proti. Ti tudi ne delajo kažina po cestah in gozdu. Samo žal so ti v manjšini. Močno močno prevladujejo cestni psihiči pa kroserji.

Če si pameten, ustrezno skrbiš zase in za druge, predvidevaš, ego pustiš doma in ne dirkaš (po cesti), so možnosti za zdravje in preživetje čez glavo zadostne. 🙂

Če si pameten, ustrezno skrbiš zase in za druge, predvidevaš, ego pustiš doma in ne dirkaš (po cesti), so možnosti za zdravje in preživetje čez glavo zadostne. :)[/quote]

Hja no…. včasih se je težko zadržat, da se ne bi kdaj pa kdaj “malo” pregrešil…. saj veš, je treba tiste konje tudi izpustit v dir da se razživijo 😉

Eh tale je ženo peljal na porod, je imela popadke. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahahahahahaha … tale komentar je pa najboljši!!!! :)))))))))

Sem bila samo sopotnica zadaj po sili razmer in z velikim olajšanjem nisem več. Motor je prevozno sredstvo za posebno sorto ljudi. Na srečo je vse več pametnih, ki divjajo “kontrolirano”, torej tam, kjer si to lahko privoščijo, ne pa po naseljih in podobno. Seveda so pa še vedno tudi izjeme, ki si dajejo duška tudi tam, kjer si ne bi smeli – to je meni totalno nespoštljivo do drugih ljudi, če pustimo nevarnost ob strani.
Imela sem partnerja motorista, vsega invalidnega in pokrpanega … je moral dati kar nekaj šole skozi, da se je delno umiril.
Drugače je meni bolj adrenalinsko tisto, kar zganjam s svojim telesom, ne s tehniko.

Eh tale je ženo peljal na porod, je imela popadke. :)[/quote]

Kdor se je s temle peljal je imel vsak popadke, neglede na spol…. 😀
Pa spodaj je moral hlačnice zavezat, da ni “smetil” po poti…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej obstajajo motoristi, ki so padli in se polomili in motoristi, ki še niso padli in se polomili…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej obstajajo motoristi, ki so padli in se polomili in motoristi, ki še niso padli in se polomili…. :P[/quote]

Poudarek je na še.
In obstajajo še mrtvi motoristi. Ne poznam mladega do srednje starega človeka, ki bi bil na toliko pogrebih letno kot ta moj bivši motorist.

Torej obstajajo motoristi, ki so padli in se polomili in motoristi, ki še niso padli in se polomili…. :P[/quote]

Poudarek je na še.
In obstajajo še mrtvi motoristi. Ne poznam mladega do srednje starega človeka, ki bi bil na toliko pogrebih letno kot ta moj bivši motorist.[/quote]

Ah, motor je strast, neke vrste zasvojenost s katero dobiš dozo adrenalina. Težava je, ker je treba za isto dozo povečevat tveganje, ker se telo navadi in če tolikokrat tvegaš te enkrat ujame….
In z leti se pričnejo zdravstvene težave, neglede na opremo te prepiha, premoči…. in takrat “drago plačaš” užitke. :/

moj mož je motorišt in ja velikokrat grem z njim ne moti pa me, će gre kdaj sam ali s prijatli. Takrat me edino skrbi dokler se ne vrne. Midva imava potovalni motor bojiva se pa srečat cestake ti pa res niso srečni, če te ne prehitijo v neseglednem ovinku.

..men so pa motoristi sexy 🙂

Pravkar nazaj po opravljenih kakih 1200 km. Moja v glavnem vedno z mano, kdaj pa tudi sam s kolegi, itak :-))

Kaj pa tisti, k pridemo iz centra ljubljane do Litije s kolesom, na 30+stopinjah, po klancu ?

Super. Kje sta pa bla?

Men tud. Grrr 🙂

Super. Kje sta pa bla?[/quote]

Mislim, a si ti nepismena? 😉 :)))
Opravljala sta 1200km, kaj tle ni jasno? 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close