Motorji
Kaj pa ti ropotaš zdej tle :))
Razlagam ti napisano, k vidim, da se mučiš…. :))
Sej se ne nooo, sam po žensko firbcam 😉
Glej, če boš hotela med motoriste moraš najprej razumet jezik potem bo treba znat še mal mehanike, ker taprav motorist si sam šraufa motor… itd
Skratka vidim, da boš rabila mentorja….. 😉
Take k sm jst najdemo majstre, ki nam bojo šraufal motorje, me jih pa sam glancamo pa vozimo pol.
Si nor, da si nohtke polomim pa zašmiram?! 🙂
Hočeš povedat, da je pri tebi obvezna oprema na motorju minica, če se ti glih mašina pokvari si jo nadeneš se nasloniš na stroj in čakaš “majstora”? :))))
A, to pa ne no, za kakšno me pa maš, ceneno. Pha 🙂
Majstr pošteno dela, jst pošteno plačam.
Kako po klancu? A nisi šel za Savo?
Drugače pa ja, kolesarji so zame pravi deci, ker zmorejo. Kdor pa ne zmore, gre pa na motor.
🙂 mmm tako je..vidiiiš kk veš:)
Torej obstajajo motoristi, ki so padli in se polomili in motoristi, ki še niso padli in se polomili…. :P[/quote]
Poudarek je na še.
In obstajajo še mrtvi motoristi. Ne poznam mladega do srednje starega človeka, ki bi bil na toliko pogrebih letno kot ta moj bivši motorist.[/quote]
Dobro, ta tvoj je bil očitno res našpičen al neki …
Tudi sama poznam kar nekaj motoristov pa (trkam na les) se spomnim samo za enega, da mi je omenil, da je imel kolega nesrečo. Saj so bili padci in podobno, pa nič hujšega zaenkrat. Jebiga, obstajajo tudi mrtvi vozniki avtomobilov, kolesarji, pešci …
Cesto si vsi udeleženci delimo in če ne bi bilo tok objestnosti, buljenja v mobitele, šminkanja, preglasne muzike, itd, bi bil to za vse bolj prijeten in predvsem varen okoliš.
Moj,sicer bivsi,je motorist.Nikoli se mi ni zdel problem,ce je sel s kolegi.Sama sem se mu tudi z veseljem pridruzila ko se je dalo,ker mi je razumljivo,da na cestnem motorju je pac uzitek ko si sam 🙂 Sama sem zal premajhna za en konkreten motor 😉
A to ti je bivši rekel, da si premajhna? Ker npr. Ducati monster je eden manjših, pa je še vedno zelo konkreten motor. Pa še kaj bi se našlo. Nič nisi premajhna! ;)))
Monovka na motorju. Pa en zrel moški spredaj. Prej je sam trofeje porival, potem je pa doživel preblisk kaj je prava ženska.
[img]http://www.funnypica.com/wp-content/uploads/2012/06/funny-fat-girlfriend-on-fire.jpg[/img]
A to ti je bivši rekel, da si premajhna? Ker npr. Ducati monster je eden manjših, pa je še vedno zelo konkreten motor. Pa še kaj bi se našlo. Nič nisi premajhna! ;)))[/quote]
Ne ne ni on rekel,sem bila pac premajhna za tiste kar sva jih imela doma 🙂 Zdaj me pa ne mikajo tako kot takrat.Ne recem,da se ne bi vec vsedla na motor ampak tudi tako je ok,me zanimajo in uzivam tudi v drugih stvareh :))
Forum je zaprt za komentiranje.