Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mouning

Mouning

Se pravi da poveš neresnico ;o)))))))))))))))))))))))) Dobr da nas imate

teoretično se ne bi zlagala:-))))
teoretično bi verjetno res bil hud, če bi mi seveda sploh padlo na pamet, da ga kaj takega vprašam.-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaj pa praktično ;o))))))))))))))))))

praktično ga pa tudi pod razno ne bi motila pri gledanju športnega kanala na tv :-)))
veš kakšen stres bi bil to, če ga slučajno bi :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

si znam predstavljat ;o))))))))))))))))))))))

no, veš seba, sploh nisem tako kruta, da bi na tak, drastičen način posegala v moško psiho in mu uničevala splošno dobro počutje, ki ga ima najdražji pri meni :-)))

lepo od tebe ;o))))))))))))))))))))))))))))

sem najbolj krotko bitje na svetu.
resno ti govorim.

…in ubila muho ;o))))))))))))))))))))))

muho??!

To ravno ne .-))
bi pa kešnga rejenga sočnga čmrlja .-))))

New Report

Close