Mož cel dan visi na meni
moj je isti sam da ima 43 let jaz pa 37. kar se mene tice sva v lepih letih ko bi morala hodit okol..delat otroke. ampak od njega ni nic. dela od doma tko da mi ze zjutri zacne najedat..jaz zjutraj rabim mir da lahko v miru spijem kavico..ampak ne.. boh ne daj. potem ga pa napizdim pa surla do pakistana. cele dneve z mano.. edino v hribe noce z mano, skos bi bil doma, ven nikamor, jaz bi z veseljem videla da greva skupaj na kak pohod. se zgodi ampak redko. najin visek meseca so tisti trije dnevi ko greva skupaj v fasengo. jaz doma vse delam on me gleda in srka kavo. on ne.more pomagat ker dela od doma a dela nima nic. mogoce za kako.urco na dan pa dvignit kak klic. kje sem nasla tega lenuha mi res ni jasno. on je ves spocit in potem mi cel dan najeda se za sex pa druzenje pa svasta bi on. jst pa crknjena da padem v posteljo in mi itak ni do nicesar. ko bi vsaj imel.kake prijatelje sel ven na pir.. ampak neeee…skos z mano doma g. nadzornik ko da sem v zaporu. res skos bezim ven pa hodm zapravljat za obleke sam da se ga losam pa nadiham. grem k sestri na obisk za par ur to je cel halo.. custveno izsiljevanje drkanje v mozak naprej metanje se dva mesca ta res ni normaln. 100x sva se ze o tem.pogovorila a efekt mogoce kak teden dva potem pa spet vse isto. on pravi da me ima takooooo raaaaad. da cetudi kam.gre me pogresa.. a ko je doma skos neko psihicno nasilje. jaz mislim da je njemu enostavno to da nekoga deka pa nadzira 24/7 hrana za duso. od tega on zivi… razmisljam da bi se odrekla otrokom druzini in enostavno spakirala. sam ker so najemnine v lj tko prekleto drage da ne vem kako si sploh priviscit nek normaln lajf.
beda212, 02.05.2022 ob 08:37
moj je isti sam da ima 43 let jaz pa 37. kar se mene tice sva v lepih letih ko bi morala hodit okol..delat otroke. ampak od njega ni nic. dela od doma tko da mi ze zjutri zacne najedat..jaz zjutraj rabim mir da lahko v miru spijem kavico..ampak ne.. boh ne daj. potem ga pa napizdim pa surla do pakistana. cele dneve z mano.. edino v hribe noce z mano, skos bi bil doma, ven nikamor, jaz bi z veseljem videla da greva skupaj na kak pohod. se zgodi ampak redko. najin visek meseca so tisti trije dnevi ko greva skupaj v fasengo. jaz doma vse delam on me gleda in srka kavo. on ne.more pomagat ker dela od doma a dela nima nic. mogoce za kako.urco na dan pa dvignit kak klic. kje sem nasla tega lenuha mi res ni jasno. on je ves spocit in potem mi cel dan najeda se za sex pa druzenje pa svasta bi on. jst pa crknjena da padem v posteljo in mi itak ni do nicesar. ko bi vsaj imel.kake prijatelje sel ven na pir.. ampak neeee…skos z mano doma g. nadzornik ko da sem v zaporu. res skos bezim ven pa hodm zapravljat za obleke sam da se ga losam pa nadiham. grem k sestri na obisk za par ur to je cel halo.. custveno izsiljevanje drkanje v mozak naprej metanje se dva mesca ta res ni normaln. 100x sva se ze o tem.pogovorila a efekt mogoce kak teden dva potem pa spet vse isto. on pravi da me ima takooooo raaaaad. da cetudi kam.gre me pogresa.. a ko je doma skos neko psihicno nasilje. jaz mislim da je njemu enostavno to da nekoga deka pa nadzira 24/7 hrana za duso. od tega on zivi… razmisljam da bi se odrekla otrokom druzini in enostavno spakirala. sam ker so najemnine v lj tko prekleto drage da ne vem kako si sploh priviscit nek normaln lajf.
S takšnim nočeš imet otrok. Pravzaprav nobenega opravka. Poguglaj si narcizem.
Tista s kratkimi živci, 28.04.2021 ob 12:24
Moj mož je postal čisto indiferenten. razen v službo ne gre nikamor, še tisto peščico prijatelje, ki ima ne neguje odnosov z njimi. Bliža se 60tki. Trenutno je na dopustu, sama delam od doma že celo življenje. Malo se mi že meša. Otroka moram cel čas opominjati, da naj za boga svetega dela za šolo, možu pa moram tudi kar naprej naloge dajati, saj drugače samo na kavču visi. Nič ni samoiniciativen. Imamo psa, pa še to mu moram reči, naj ga na sprehod pelje, ki pa traja mogoče pol ure. Prav zaposlovati ga moram, ker sam od sebe res prav nič ne naredi. Vidi, da pregorevam, a če mu ne rečem, ne naredi. On bi se cel dan družil z mano. Najrajši vidi, če me ima v bližini. Če jaz ne grem ven, tudi on ne gre. Sem precej samostojna, rada se družim z prijateljicami, če se me kdo preveč oklepa, me začne utesnjevati. To se mi zgodi ob vsakem moževem dopustu, če nikamor ne gremo. Dejansko me utesnjuje. Najsrečnejši je, če pridejo prijateljice k meni na kavo ali če ga vzamemo sabo, ko gremo hodit. Res imam občutek, kot da visi na meni. Zakaj se tako rad druži z mojimi prijateljicami? Naj bo rajši do svojih malo manj indiferenten. Je to kakšna moška hormonska kriza? Depresija? Ne razumem, zakaj je tako red z mano, saj sem tudi jaz rada z njim, ampak rabim tudi prostor za dihanja. Včasih ni bil tak.
Koliko sta pa kaj v letih narazen-ti mlajša morda 1o, 15 let?
citirano in v podporo @beda 212.
Queen of hell, 01.05.2021 ob 14:07
Pa povej mu to.
Saj sta odrasla hudiča.
Skupaj mu najdita nek hobi, nekaj kar bi ga veselilo.
Če pa nima nič, je pa to psihična bolezen in ne bi bilo napak da obišče strokovnjaka.
Morda se samo z vami počuti varno.
Hecno mi je to… SAJ STA ODRASLA… a potem: SKUPAJ NAJDITA NEKAJ, KAR GA BO VESELILO.. 🙂
Kar nekaj zapisov se bere na podoben način. In ko človek to prebere se vpraša kaj sploh delate skupaj? Kakšen zakon ke to da ste cele dneve narazen in se vidite samo v postelji? To ste samo sostanovalci in nič drugega. Pa še sostanovalci so sposobni pojest zajtrk skupaj.
Avtorica, vsedita se dol in se pogovorita. Preden nastopi dopust, ti pa delaš se zmenita kaj bo naredil namesto tebe. Npr.če ti po navadi voziš psa, naj ga zdaj on. Zmenta se vnaprej. In zmenita se tudi da določen čad preživati skupaj. Npr.zvečer gresta skupaj na sprehod s psom.
Pa tisti ki jih obsojate za razliko v letih, dploh ni rečeno da je vrlika. Če imaš otroke po 40 letu, kar za moške ni nič nenavadnega, so v srednji šoli ko se bližaš 60 letu. Takrat so najstniki in jim je šola postranska zadeva.