Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož hodi k prostitutkam

Mož hodi k prostitutkam

Odgovor na objavo uporabnika
ne razumem, 17.03.2022 ob 11:47

Sem urejena ženska z zdravim apetitom po spolnosti, sem postavna in moški mi dajo vedeti, da sem privlačna. Mož pa vseeno redno hodi bodisi k prostitutkam ali pa k drugim radodajkam. Videla sem sporočila, ki jih niti ne briše na telefonu. Ne razumem zakaj to počne… niti ne vem, kaj naj naredim, naj mu povem, da sem vse videla? Strah me je, da se bo pol najin zakon končal, če se skregava zaradi tega.

Ja, podobno pri meni, sam da naša rada skoči kam.. zdaj me več niti ne moti to.

si bom pa tudi jaz umislil ljubico pa bo.. 🙂

če kakšna še kakšna ima podobno kot avtorica.. pa javi se 🙂

Vajin zakon se je že končal, samo ti tega še nisi dojela in še kar vztrajaš z varalico. Sicer pa če si tako predstavljaš svoj zakon potem pa le furaj naprej in se smili sama sebi.

Odgovor na objavo uporabnika
P4P771, 17.03.2022 ob 12:04

To res zna bit motece,se posebaj k kaksni operaterji extra zracunavajo sms,upam da ne rabi doplacat. Katerega operatetja pa ima on,k razmisljam da bi zamenjal?

ta pa zmaga 🙂

ZATO HODI,DA TE PONIŽUJE IN ZATO, KER TE LAHKO..

očitno se ne pogovarjata zadosti oz. si ne zaupata, če ne bi povedal kaj pogreša. biti urejen, postaven in imeti zrav “apetit” za spolnost zdaleč ni vse, in mogoče je to, da misliš da je to vse in se kej več ni treba trudit, razlog, zakaj ni zanimanja.

seksualnost se ne meri samo v kvantiteti, tudi v kvaliteti se.

V Sloveniji je dejavnih 1500 prostitutk, večina njih sprejem po 8 strank dnevno, torej 12.000 obiskov dnevno. Statistično gledano, tisti moški, ki obiskujejo prostitutke to v povprečju počnejo 1 x mesečno.  Torej 30 x 12.000 = 360.000.

Moških, v starosti 25-65 let, v Sloveniji živi 470.000. (do 25. leta si nekako finančno ne morejo privoščiti prostitutke, po 65. letu je pa ne potrebujejo več)

Torej 360.000/470.000 pomeni, da maste drage dame 76.5% možnost, da to počne tudi vaš dragi. V te številke seveda niso vključene ljubice, radodajke itd…. torej, bo kar 100% ? 🙂

Pa še to, če mislite, da obstaja odrasel moški, ki se ni bil pri prostitutki, pol ste dosti bolj naivne, kot si mislite.

torej

Seveda obstajajo odrasli moški, ki še nikoli niso bili pri prostitutki! Res pa je, da je teh približno toliko, kot tistih, ki so stari nad 25 let in še nimajo vozniškega dovoljenja.

New Report

Close