Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož in njegova “najboljša prijateljica”

Mož in njegova “najboljša prijateljica”

Moj mož ima prijateljico, ki je “kot sestra”. Ampak zakaj se ob njej vedno obnaša kot v prvih mesecih, ko sva bila midva zaljubljena? Vedno jo zagovarja, vedno ji pomaga. Mene ne vpraša, kako sem, njo govori po telefonu in ga zanima kako je bilo v službi. Ko sem rekla, da me to moti, se je nasmejal in rekel saj ni nič takega! Zadnjič sem se pošalila zakaj se ni kar z njo poročil. On pa je TIHO OBSTAL. Za trenutek je obstal, kot da bi ga vprašanje vrglo iz tira. Nato se je prisiljeno nasmehnil, a njegov pogled ni bil več enak. Nekaj v meni se je premaknilo, neprijeten občutek, ki ga nisem mogla prezreti. Čeprav nisem želela dlakocepiti, sem začela opažati drobne stvari, ki so mi prej ušle. Morda res “ni bilo nič takega”, a zakaj je bila tišina tisti hip glasnejša od njegovih besed?

Moja prijateljica, isti primer. To že toliko časa traja da se je njej že skoraj zmešalo, dobesedno. Probala je biti tolerantna, pa da so vsi prijatelji, ampak on s to samsko prijateljico hodi na izlete ko je žena v službi in podobno. Ob vsem tem pa še nastopa kot da je in ljubosumnež. Žena verjame da z njo nima nič, je preveč lepa zanj, koristi pa njegove uskuge, hodi ji domov popravljat stvari… Moj nasvet, prekine naj čimprej, v nasprotnem si še ti dobi kakšnega prijatelja, pa magari namišljenega. Naj okusi tudi on malo.

Obe sta se poročili SIMP-om.

Odgovor na objavo uporabnika
NesramnaResnica, 01.04.2025 ob 00:15

Obe sta se poročili SIMP-om.

?

Žena z dvomih, 31.03.2025 ob 23:20

Moj mož ima prijateljico, ki je “kot sestra”. Ampak zakaj se ob njej vedno obnaša kot v prvih mesecih, ko sva bila midva zaljubljena? Vedno jo zagovarja, vedno ji pomaga. Mene ne vpraša, kako sem, njo govori po telefonu in ga zanima kako je bilo v službi. Ko sem rekla, da me to moti, se je nasmejal in rekel saj ni nič takega! Zadnjič sem se pošalila zakaj se ni kar z njo poročil. On pa je TIHO OBSTAL. Za trenutek je obstal, kot da bi ga vprašanje vrglo iz tira. Nato se je prisiljeno nasmehnil, a njegov pogled ni bil več enak. Nekaj v meni se je premaknilo, neprijeten občutek, ki ga nisem mogla prezreti. Čeprav nisem želela dlakocepiti, sem začela opažati drobne stvari, ki so mi prej ušle. Morda res “ni bilo nič takega”, a zakaj je bila tišina tisti hip glasnejša od njegovih besed?

[/qu

Svašta

Zakon so kot škarje : odrežejo tretjega.Kdo je pri vas tretji?

Ja, moža vprašaj, kako naj mi vemo? Potem pa pridi še na MON nam povedat.

Načeloma tovrstna prijateljstva niso možna.

Ker pa izjeme potrjujejo pravilo , ne vem sicer kako bi to peljal ne da bi me prijelo da bi jo kresnil, morda je pa ta mož buzerant, pa ga kolegica ne privlači…Avtorica razmisli v tej smeri.

Ne verjamem v tovrstna prijateljstva. Če bi hotel, bi se pogovoril s tabo in razblinil dvome. Tako se pa dvoumno obnaša in poglablja sum. Lahko pa narediš drzno potezo in se pogovoriš z njo o naravi njunega prijateljstva. Če sta si onadva tako blizu, sigurno veš kdo je in kje dela. Lahko, da res ni nič med njima, možno pa je tudi, da ona upa na kaj več.

Pa kaj ste nori? On je zaljubljen v njo. Ste slepi, nori da to tolerirati? Ločite se pa naj bo z njo

Nisi njegova prva izbira. Zato tišina. On jo je želel, ona ga drži na distanci. On si jo še vedno želi, ona rabi serviserja. Moški nima najboljše prijateljice. Ima nedosegljivo ljubezen. To nisi ti.

Nisi prva izbira, 01.04.2025 ob 10:33

Nisi njegova prva izbira. Zato tišina. On jo je želel, ona ga drži na distanci. On si jo še vedno želi, ona rabi serviserja. Moški nima najboljše prijateljice. Ima nedosegljivo ljubezen. To nisi ti.

100% se strinjam z napisanim. Sem bila v takem trikotniku v vlogi tretje osebe, dojemala sem ga kot dobrega prijatelja, dokler ni postal nadležen.

Moški je zatrapan, prijateljice spolno ne privlači, ji pa ugaja pomoč, ki ji nudi. Če bi bile okoliščine drugačne (fizično privlačil drugo žensko), bi ženo v trenutku zamenjal.

Ja, tako je. On bi jo, ona ne bi, izrablja ga pa za razne usluge, ki bi jih sicer morala plačat. Zanjo je ugodno, za njega očitno tudi, za ženo pa je nerodno. Ona iz tega odnosa nima nič.

Torej, za prijateljico je super. Ni ji treba niti seksat z njim, pa dobi vse tisto, kar moški doma naredijo. Zastonj.

fake post

Sama dozivela enako…vsec mu je. Prijateljstvo je samo izgovor in vemo, da poročen moški nina kaj prijateljevat z drugo zensko. To je v bistvu varanje, ker si je z njo bliže kot s tabo.
Ne pusti se poniževat in mu čimprej postavi meje in pogoje. Če ne bo za, ga brez razmisljanja zapusti, ker ne bo nehal. Če ga ta prijateljica da na čevelj, bo poiskal drugo…tako je bilo pri meni, dokler nisem sla.

Ukrepaj in mu pokaži, da imaš svoj jaz.

Poslušaj šesti čut in poberi šila in kopita.  Čimprej. Da ne zapravljaš življenja. Upam, da nimata otrok.

Če jih imata, se najprej temeljito pripravi.

Da je ena tam kako, kar najboljša prijateljica to ne bo držalo.

Na tak način ne.!!Kaj pa si potem ti njemu ?

E jaz bi naredila že kaos.

Ne glej tega in ukrepaj !! Ne dovoli tega..

P.s:mene moj dragi tako sprašuje ko sva 2 leti skupaj..Sicer ne živiva skupaj ampak telofonski pogovori in sporočila.Tako da na hitro to prepreči da ne bo jok..Srečno

Moj mož ima tako prijateljico že mislim da iz OŠ. Ko ga potrebuje ga poklice greva oba. Mi2 pijema kavico pa cvekava on posraufa pa vse ok. Pa dobro jaz vem da je nebi ker ne je mastnega. 😝

Sry. Sem moški in to ni možno.  Slej ko prej bi jo položil ,razen če bi bila res ampak res grda in neprivlačna. Še posebej ,ker je zelo prijazen do nje. Tu nekaj zelo smrdi. Naj on nalaga tebi kolko želi ,sam  če še ni imel prste v marmeladi jih pa še bo.

In vedi da je ženska lahko moškemu privlačna, tudi če ni najlepša ali pa njegov tip. Srečno.

En …. lahko več vpraša, kot 100 modrijanov zna odgovoriti.

Je pravi srečkovič , ker ima tako ” zlato ” rezervo , marsikateremu ali kateri , da nebom pristranski , bi še kako prav prišla , to treba čuvat !!!

Zaljubljen je, lahko da imata afero. Ne bodi presenečena , tu marsikaj smrdi

Anonimno 10010, 01.04.2025 ob 06:15

Načeloma tovrstna prijateljstva niso možna.

Ker pa izjeme potrjujejo pravilo , ne vem sicer kako bi to peljal ne da bi me prijelo da bi jo kresnil, morda je pa ta mož buzerant, pa ga kolegica ne privlači…Avtorica razmisli v tej smeri.

so možna, ampak mora biti ženska lepa, zelo lepa, moški pa grd kot pes, ali kmet, ki rad v vsem ustreže in se možje nimajo kaj bat.

če pa je obratno, hmmm, možakar lep a je nekaj drugega v igri

Žena v dvomih javi se na peterpomorc@gmail.com

Pa bos tudi ti imela najboljšega prijatelja in bosta na enakem

Pač jo tudi redno pegla, v zameno da mu da fukat, pa mora tudi kaj postorit okoli njene hiše. Pa verjetno se še veliko boljše fuka kot ti.

New Report

Close