Mož in njegova “najboljša prijateljica”
Železo se kuje, ko je vroče. Takšne stvari se odreže na začetku.
Njegovo vedenje ni normalno. Moški ni kar tako prijatelj z žensko. Verjemi, imam veliko izkušenj, moški prijateljuje z žensko, ker je ali simpatija, ali je zaljubljen, ali goji čustva, ali bi spal z njo … Zaradi prijateljstva?! Sem prestara za te zgodbice. Naj jih poslušala kakšna druga naivna ženska.
Sem ženska in imam moškega prijatelja že 20 let.zelo se razumeva in si vse zaupava.oba sva poročena. On ni moj tip moškega, tudi njega ne privlačijo ženske kot jaz..vsaj tako pravi. Ampak, zakaj se tako dobro razumeva. Med nama je neke vrste kemija..sicer ne erotična, pa vendar..Kaj naju združuje? To se večkrat vprašam.
Bobo260, 04.04.2025 ob 17:12
Kaksna zanimiva tema. Rada bi predvsem moški odgovor: ali sploh prijateljujete z žensko, ki vam ni vsaj malo simpatična? Ali je mogoče dolgotrajno prijateljstvo z žensko, ki vas spolno privlači?govorim o prijateljstvu.
Nisem moški , imam pa izkušnje z njimi. Da bi prijateljeval z žensko ki mu ni simpatična? Nikoli in nikdar. Prijateljstvo? Če je to kakšna mamca ki jo je poznal še iz otroštva pa z njo malo poklepeta kdaj. Vrstnice, mlajše, to je pa vedno želja še po nečem. Vejo kako je treba, stati ob njej v vsakem trenutku, jo razumeti, podpirati, kaj narediti, da mu bo mogoče v trenutku kakšne slabosti padla v objem. Lahko bi rekli da gre za taktiko.
ja ona ga je dala v frend zone, zato je ni poročil, keg ga ona ni hotela. ti si pa vmes uletela. zato ne stoji tebi ob strani ampak fantazira o nedosegljivi. tipično moško ravnanje sicer.
taki tipi so dobesedno tupi v glavo, da babi, ki jih frendozona prinašajo vse k riti. taka jih nikdar ne bo ljubila kot moškega, ga le izkoriščajo, tudi če se pač poročijo s takim.
Da bi se v prostem času družil z neko žensko, ti mora biti privlačna, sicer je nek nenaraven občutek, moški smo navajeni, da imajo odnosi nek cilj, z drugimi tipi se gremo neke projekte, z ženskami želimo pa spati, brez agende je odnos prazen, sej kaj pa boš z njo, o čem se bosta pa pogovarjala, z ženskami se ne moreš pogovarjat tko kot s tipi.
Morda so izjeme, npr. prijateljstvo iz otroštva, ali pa da bi bil iz nekega razloga frend s starejšo, ne več seksualno aktivno žensko, sicer so pa tipi v 99.99% “samo frendi” z žensko, ker bi jo radi kresnil, pa ne upajo povedat.