Moz in prevara oziroma laganje
Oddajamo stanovanje, moz se s tem ukvarja. Nikoli me ni zanimalo kako in kaj. Zdaj sem ga pa ujela na lazi, slisala sem pogovor po telefonu.. Z najemnico se je pogovarjal in rekel, da pride tja za kaksne pol ure. On trdi, da tega ni rekel. Vem, kaj sem slisala. Predno sem mu povedala, kaj sem slisala, je rekel, da gre po najemnino in da bo v kuverti v nabiralniku, da nje ni doma..
V glavnem, zlagal se je, on trdi, da tega ni rekel, da sem narobe slisala.. drugace pa ona ni sama, je z mozem, ki je dosti odsoten in pa sinom. Ona dela tudi popoldan, to mi je sumljivo, ker bi moz dejansko lahko sel tja dopoldan, ko je sama..
Ne vem,kaj naj, vem, kaj sem slisala, kaj pa dalje zdaj?? Nimam pojma, sva skregana trenutno seveda, hocem si priti na jasno kako in kaj.. Kaj svetujete? Ujet je na lazi definitivno. Ali naj grem tja v stanovanje vprasat ali kaj??
Nijd, 17.10.2022 ob 13:11
Oddajamo stanovanje, moz se s tem ukvarja. Nikoli me ni zanimalo kako in kaj. Zdaj sem ga pa ujela na lazi, slisala sem pogovor po telefonu.. Z najemnico se je pogovarjal in rekel, da pride tja za kaksne pol ure. On trdi, da tega ni rekel. Vem, kaj sem slisala. Predno sem mu povedala, kaj sem slisala, je rekel, da gre po najemnino in da bo v kuverti v nabiralniku, da nje ni doma..
V glavnem, zlagal se je, on trdi, da tega ni rekel, da sem narobe slisala.. drugace pa ona ni sama, je z mozem, ki je dosti odsoten in pa sinom. Ona dela tudi popoldan, to mi je sumljivo, ker bi moz dejansko lahko sel tja dopoldan, ko je sama..
Ne vem,kaj naj, vem, kaj sem slisala, kaj pa dalje zdaj?? Nimam pojma, sva skregana trenutno seveda, hocem si priti na jasno kako in kaj.. Kaj svetujete? Ujet je na lazi definitivno. Ali naj grem tja v stanovanje vprasat ali kaj??
Baba blesava, letos je to že tvoje TRETJE popolnoma isto vprašanje tu! Ali si samo tako zadeta ali pa pričakuješ odgovore, ki ti bodo všeč. Tu ni dileme, tvoj dedec se poriva z najemnico, zato je pa tudi najemnina toliko nižja!
kakšna je najemnina, je vprašanje, če je najemnina res nizka, potem je sumljivo, pa njen mož gor ali dol, tudi ni nujno, da je še tam, lahko da živi sama s sinom itd..V glavnem če nisi hodila nikoli tja in se zanimala, potem nimaš pojma, kaj se dogaja. Preveri, vprašaj, kako je na stvari in to tam, na stanovanju, ne z možem. Če oddajata stanovanje, bo to tudi tvoje polovica, če se ločita. Imaš pravico se pozanimat.
Takole je, 17.10.2022 ob 13:38
Baba blesava, letos je to že tvoje TRETJE popolnoma isto vprašanje tu! Ali si samo tako zadeta ali pa pričakuješ odgovore, ki ti bodo všeč. Tu ni dileme, tvoj dedec se poriva z najemnico, zato je pa tudi najemnina toliko nižja!
ni nujno, ker sem imela sama isto situacijo. Hvala lepa in nasvidenje bi mu jaz rekla, za avtorico.
brihtol, 18.10.2022 ob 16:22
če je reku, da ni reku, pol ni reku, raje se doma mal bolj zrihtaj in potrudi v postelji, oziroma še raje kje drugje in uporabi vse luknje, kot pa da vlečeš na ušesa in slišiš samo nekaj in pol delaš celo dramo, ker se sama zavedaš, da se ne trudiš dovolj in bi zdaj to rada obesla na njega
Hehe, ja resno no, ce je reku da ni, pol pa ziher ni.. Valjda bo zanikal do zadnjega, se napadal te bo, sej vemo, da je napad najboljsa obramba.. Itak si blesava, ze napol gluha, ali pa imas ze presluhe.. itd.. Po njegovo..
kkk169, 18.10.2022 ob 16:49
Lej, sej je reku, da pride tja čez pol ure.
Mogoče je pa ona dala denar v kaslc in ni hotela,da bi bil predolgo tam, bi lahko kdo spizdil. In to zato, ker je mogoče ni bilo potem doma,saj si rekla,da dela tudi popoldan.
Mogoče ni vse tako črno ,kot se bojiš.
Ne čez pol ure, ampak za kake pol ure, kolikor razumem, ni bilo mišljeno isti dan oziroma takoj.
V glavnem, moški bo obračal do onemoglosti, priznal ne bo. Če se do zdaj nisi zanimala za to stanovanje in tu in tam sama šla po keš, pač je kar je. Priližnost dela tatu.
Kontrolka, 18.10.2022 ob 17:00
Ne čez pol ure, ampak za kake pol ure, kolikor razumem, ni bilo mišljeno isti dan oziroma takoj.
V glavnem, moški bo obračal do onemoglosti, priznal ne bo. Če se do zdaj nisi zanimala za to stanovanje in tu in tam sama šla po keš, pač je kar je. Priližnost dela tatu.
Ja, kot da ga lahko serje samo takrat, ko gre po keš.
Trixy762, 18.10.2022 ob 18:42
Za njim bi šla, pa da on tega ne bi vedel. Še pofotkala in posnela bi. Sposodi si avto al pa naj te nekdo pelje.
Ne samo za njim, njegov telefon uzam, ti odgovori na klic ali sms, pa GPS ovratnico mu nadeni, da boš na tekočem s kakim wc papirjem si obriše rit ko gre na javni wc. Boljš, da zewo uzam namest Palome…
babe blesave
in kaj boš naredila komu dokažeš? nič, popolnoma nič…sirotika! dedc bo še naprj brrisal podnajemnico.
zen758, 18.10.2022 ob 19:08
Ne samo za njim, njegov telefon uzam, ti odgovori na klic ali sms, pa GPS ovratnico mu nadeni, da boš na tekočem s kakim wc papirjem si obriše rit ko gre na javni wc. Boljš, da zewo uzam namest Palome…
babe blesave
in kaj boš naredila komu dokažeš? nič, popolnoma nič…sirotika! dedc bo še naprj brrisal podnajemnico.
Dejansko obstajajo ženske, ki bi to požrle??
Brez mene, jaz bi ga naterala kot je dolg in širok. Pa še pri premoženju bi bila pogoltna, da se ne bi več pobral.