Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moz in prevara oziroma laganje

Moz in prevara oziroma laganje

Se pravi moški so prasci če namesto plačila dobijo seks, ženske pa niso prasice če namesto plačila dajo za seks. Dobra logika

Odgovor na objavo uporabnika
Kutikula, 18.10.2022 ob 19:04

Ne vem, kako je pri starejših ženskah z možem in otroki, ampak za časa študija sem jaz tudi zastonj bivala dve leti v zameno za.. vemo kaj. Moški so večinoma prasci.

Se pravi če moški namesto plačila dobi seks je prasc, če pa ženska namesto plačat da za seksat pa ni prasica. Dobra logika

zlagal se je, to je dejstvo, s takim človekom nimaš kaj iskat dalje. Jaz bi šla stran, oziroma bi njega sterala,  vprašanje, kaj vse je bilo in kajšele bo, kako bi lahko tako živela. Razen, če ti je vseeno, tudi take se najdejo.

jaz bi rekla, da hodim od zdaj naprej jaz po denar, kar je bilo je bilo. Če ima ona moža in otroka, dvomim, da sta imela kaj dosti časa za take zadeve.

dvatri, 19.10.2022 ob 11:33

jaz bi rekla, da hodim od zdaj naprej jaz po denar, kar je bilo je bilo. Če ima ona moža in otroka, dvomim, da sta imela kaj dosti časa za take zadeve.

Kot,da jo lahko vara samo,ko hodi po najemnino.  Bo pa najdel drugo priliko

Anonimno 1305, 19.10.2022 ob 11:36

Kot,da jo lahko vara samo,ko hodi po najemnino.  Bo pa najdel drugo priliko

Res je. Ne mores ga pa nadzirat 24/7. Brezveze je potem vse skupaj in ostat.

Anonimno 4890, 18.10.2022 ob 19:49

Ne vem sicer iz katerega dela SLO je avtorica, vendar bi rad pojasnil dva pomena izraža ” pridem ZA pol ure. V našem koncu je ta besedna zveza pogosta za Pridem čez pol ure. Pri nas dostikrat rečemo…” Za pol ure bom tam, ali za eno uro boš mel zrihtano…itd…

ja, ker avtorica ne ve, kako se mož izraža, hahahaha

Sončnica449, 18.10.2022 ob 20:06

Kako pa je vedela,da pride in da je dala najemnino v nabiralnik ?  Nje pa ni doma ?

Kljuc od nabiralnika je vedno samo eden ! Torej sta zmenjena. Pika.

Jaz imam 3 ključe za svoj nabiralnik. Verjetno je fenomen.

Dobro razmisljanje, tocno tako ja, zmenjena.

Nijd, 17.10.2022 ob 13:11

Oddajamo stanovanje, moz se s tem ukvarja. Nikoli me ni zanimalo kako in kaj. Zdaj sem ga pa ujela na lazi, slisala sem pogovor po telefonu.. Z najemnico se je pogovarjal in rekel, da pride tja za kaksne pol ure. On trdi, da tega ni rekel. Vem, kaj sem slisala. Predno sem mu povedala, kaj sem slisala, je rekel, da gre po najemnino in da bo v kuverti v nabiralniku, da nje ni doma..

V glavnem, zlagal se je, on trdi, da tega ni rekel, da sem narobe slisala.. drugace pa ona ni sama, je z mozem, ki je dosti odsoten in pa  sinom. Ona  dela tudi popoldan, to mi je sumljivo, ker bi moz dejansko lahko sel tja dopoldan, ko je sama..

Ne vem,kaj naj, vem, kaj sem slisala, kaj pa dalje zdaj?? Nimam pojma, sva skregana trenutno seveda, hocem si priti na jasno kako in kaj.. Kaj svetujete? Ujet je na lazi definitivno. Ali naj grem tja v stanovanje vprasat ali kaj??

Tolči Z glavo ob steno. K če to res, si neumna da se s tem obremenjuješ.

a dej, a res?, 19.10.2022 ob 15:07

Jaz imam 3 ključe za svoj nabiralnik. Verjetno je fenomen.

seveda. Verjetno je proizveden v Černobilu 😉

Ok, to je easy. Najemi detektiva in ga daj precekirat. pa bos imela dokaze. Zakaj se sekirat, sumit, se jezit, ce gre tudi na easy.

Dej ne nabijaj neki. Ujet na laži? In kje je laž?

Se pravi.. on se zmeni da pride za kake pou ure.. po kuverto z najemnino.. in kje je laž? Nisi vsega povedala 100%. Se grem stavit, da si ga takoj napadla z obtožbami, da te vara, da gre do nje k vé, da njen mož in sin nista doma.. pol si mu še jezno zabičala “a varaš? A me varaš a ne?!”.. ženske znate tko besede obrnit včasih, da je groza. Js sam upam, da ni tko k praviš in da te brcne čez vrata.. nobeden ni kriv, dokler se mu to ne dokaže, zapomn si. Ave

New Report

Close