mož me je udaril
trikrat, 04.01.2025 ob 15:37
Kaj pa če je stanovanje njegovo in jaz nimam kam?
Pokliči policijo in zahtevaj da mu dajo prepoved približevanja. Ne bo smel do stanovanja.
Pa prijavi ga in toži za nasilje in odškodnino. In vloži še na sodišče za prepoved približevanja.
Tako bi ti pa svetoval moj znanec, jaz ti nisem:
( nabutat ga daj mogoče, da bo vedel, kako to zgleda. Ker sama si verjetno prešibka, da bi ga pretolkla ko vola. Enega močnega sorodnika ali prijatelja, da ga sesuje s hrbta, da ga ne bo videl in da ne bo vedel koga prijavit in tožit.)
Pa kaj mu ni jasno, da se na žensko spravi ?!
na to bi pa takrat mislila ko si mu nastavila. mnogo vas je takih, ki ste zavrnile nas dobre in poštene fante, ki smo ostali samski, ker nismo bili mačoti pretepači, ker s enismo valjali po gostilnah in delali piz…, sedaj pa imaš kar si si izbrala. mlada si bila nastavila si mu svojo mastno pi…in se delala norca iz nas poštenih fantov, kar seješ to žanješ, zdej si pa stara in mlatil te bo vsak dan bolj, ko enkrat začne ne bo nehal. zdej si stara zdrgnjena piz.. in kot taka povsme brez vrednosti, še pes te ne bo poovhal če si ne boš kos mesa za nogo privezala.
meni se to fino zdi in ti privoščim sedaj je na meni čas da uživam in se vam vsem takim smejim.
po domače povedano KTJ
za pretolčt, 04.01.2025 ob 15:47
Pokliči policijo in zahtevaj da mu dajo prepoved približevanja. Ne bo smel do stanovanja.
Pa prijavi ga in toži za nasilje in odškodnino. In vloži še na sodišče za prepoved približevanja.
Tako bi ti pa svetoval moj znanec, jaz ti nisem:
( nabutat ga daj mogoče, da bo vedel, kako to zgleda. Ker sama si verjetno prešibka, da bi ga pretolkla ko vola. Enega močnega sorodnika ali prijatelja, da ga sesuje s hrbta, da ga ne bo videl in da ne bo vedel koga prijavit in tožit.)
Pa kaj mu ni jasno, da se na žensko spravi ?!
aja, najprej bo našuntala žlahto, da ga pretolčejo, potem bo pa vse ok, al kako?
Anonimno 22122, 04.01.2025 ob 15:59
na to bi pa takrat mislila ko si mu nastavila. mnogo vas je takih, ki ste zavrnile nas dobre in poštene fante, ki smo ostali samski, ker nismo bili mačoti pretepači, ker s enismo valjali po gostilnah in delali piz…, sedaj pa imaš kar si si izbrala. mlada si bila nastavila si mu svojo mastno pi…in se delala norca iz nas poštenih fantov, kar seješ to žanješ, zdej si pa stara in mlatil te bo vsak dan bolj, ko enkrat začne ne bo nehal. zdej si stara zdrgnjena piz.. in kot taka povsme brez vrednosti, še pes te ne bo poovhal če si ne boš kos mesa za nogo privezala.
meni se to fino zdi in ti privoščim sedaj je na meni čas da uživam in se vam vsem takim smejim.
po domače povedano KTJ
s takim žargonom ni čudno da si sam, jao kaj leze po tej državi
Kaj sploh sprašuješ? Ponev za jajca, ona z debelim dnom in parkrat na vso moč po blesavi glavi.
Če še kdaj pride k sebi, ga pa vprašaj, ali želi tak pogovor še nadaljevati, ali je izvedel vse, kar ga je zanimalo.
Njegovo stanovanje? Vprašaj ga, ali ga še namerava uporabljati, ker ga boš predelala v klavnico, če se ne bo začel obnašati, kot se pričakuje od nekoga v civilizaciji.
Ženske, bo res treba mal poskrbet, da boste samostojne in spoštovanja vredne. Potem vas ne bo nobeden pretepal.
Danes te boli udarec in duša, jutri te bo samo še duša, pojutrišnjem nič več. Potem lahko začne znova. Ni ga takega človeka, ki bi dobil priložnost, da me še enkrat. Upam, da tudi ti ne misliš požret. Ko se začne, se ne neha.
Če nimaš h komu, pojdi k njegovim staršem in prosi njih za pomoč, dokler se ne postaviš na noge. Starši, če so količkaj normalni, bodo pomagali že zaradi sramote, da te njihov sin tepe.
Če je stanovanje njegovo greš na CSD in v varno hišo.
Pa obvestiš policijo in narediš prijavo, prepoved približevanja je samo za 24 ur, naprej mora odločiti sodnik.
Predvsem pa – sama se moraš odločiti, ali boš ostala in bo naslednjič, pa spet tretjič, petič, desetič spet tako ali boš odšla in še to ne bo več dogajalo.
In če odideš, se ne vračaj.