mož me je udaril
Preveč, 05.01.2025 ob 09:56
Preveč je tega, da novinarji izvajajo ankete javnega mnenja na starševskem. Tudi v tem primeru se mi zdi, da bo na to temo. Alko za praznike in kup pretepenih je pač dober uvodni članek v novo leto.
Ja, novinar, vsaka normalna ženska (tudi nekaj moških) ve, da je udarec trikrat. Prvič, zadnjič in nikoli več. Tiste tepene pa nimajo dojemanja za normalo, so uničene in ne zmorejo. Nehajte seštevati glasove, raje svojo pisateljsko moč uporabite za zbiranje naslovov, kam se lahko taka ženska vsaj začasno zateče. Naredite nekaj pozitivnega, za pse se takoj najdejo začasne namestitve, medijski prostor to podpira. Razen praznega klaftranja naredite nekaj dobrega. Baza takih, ki bi pomagali, ki imamo nek prostor, ki imamo empatijo,… Ustvarite sodelovanje csd, zavoda za zaposlovanje, policije, in se za boga zganite, da nas ne bodo delale statistike ob vsem lapanju prvakov v femicidih in brezizhodnih samomorov. Ustvarite mrežo, v kateri bomo taki, ki bi pomagali, zaščiteni pred zlorabami, zagotovite mrežo pravne pro bono pomoči. Ko boste znali to naredit, pol pa pišite anketne vprašalnike tu gor!
Vsem v resnici pretepenim pa polagam na dušo – ne ščitite pretepačev. Prijava, kazenska ovadba, zahtevki za odškodnine, koristite vse možne vzvode, da udarec ne bo vaša sramota, ampak sramota pretepača! Vsi naj zvedo, da je dvignil roko nad vas, to se ne skriva!
Avtor zapakiran v Trikrat, evo, tebi pa nasvet. Po 36 letih zakona in pri tem, da očitno je v zgodbi tudi potomec, nasvet. Polnoletni potomec je dolžan po zakonu zagotoviti pomoč staršem, če so v brezizhodni situaciji, ki je niso zmožni finančno razrešiti sami. Po zakonu vzajemnosti je ta vajin nafuk dolžan, da ti vsaj premostitveno pomaga. Pa tudi o tem kaj napišite, instant “novinarčki”
tokrat si se pa zajebal sosed
Napoji ga, ko bo mrtvo pijan mu ga odreži. Če bo preživel si bo lekcijo še kako zapomnil. Veliko bolj učinkovito kot bebljanje raznih nik kovačevih. Pa še to, ko bodo to naredile kakšne tri, štiri babe z “jajci”, bo celo kulturna obogatitev z obrezanimi postala bolj kultivirana. Ne verjamete, poskusite, naredite to! Če pa crkne tudi ne bo nobene škode. Ti boš na Igu pa carica.
Kot prvo pokliči policijo, pojdi na urgenco, da se vse to zabeleži. Potem pa najdi način da se odstraniš. Sorodnik (brat, sestra, otroci,…), prijateljica, kolegica,…? Vsaj za toliko časa da se postaviš na svoje noge. V skrajni sili se odstraniš v ločeno sobo v stanovanju in se ga izogibaj kolikor se ga lahko. Išči stanovanje za najem in odvetnico.
Skupaj sta že 36 let. Ali si stara že čez 65 let? Če da, imaš možnost skupnosti za starejše, najema varovanih stanovanj, nenzadnje tudi doma upokojencev.
Glej pri vama očitno dosti stvari ne štima, tako očitno ne gre več naprej. Zdaj je težko, zelo težko, ampak išči rešitev za naprej. Ne razmišljat da se nič ne da naredit.
nič več, 05.01.2025 ob 11:06
Ne oprosti, nikoli, nikoli!!!!!!
ne ščuvaj drugih ljudi s takimi parolami, za katere sploh ne veš kaj lahko pomenijo. Ljudje se ne zavedate, kaj se v vašem telesu dogaja, ko zamerite, sovražite. Čim prej je potrebno vse odpustiti, za vaše dobro, zato je toliko bolezni danes, ker je vse preveč sovraštva in zamer. Naučite se odpuščati.
TRIKRAT, pogovori se z možem, povej mu svoje občutke in če ne bo šlo, je edina pametna odločitev stran od njega, priporočam pa kljub temu oproščanje, da si sprostiš dušo in normalno zadihaš. Ko ne dihamo pravilno je v telesu katastrofa.
Zakaj me je?
Zato, ker sem mu po obilnem kosilu, katerega kuham vsak dan brez njegove pomoči (beri-on čaka na kavču) zbila iz rok telefon, ki ga ima v rokah 24/7, po nesreči so padla na tla tudi očala. Naj povem še to, da doma ne dela nič, tv prižge že zjutraj, vse kar naredi je, da odnaša smeti.
Dobila sem udarec v glavo in ko sem mu udarec v glavo vrnila, sem dobila v glavo še dva udarca.
Ok, jaz sem kriva, kajne!?!
Stara sva 59 in 60 let.
trikrat, 05.01.2025 ob 11:45
Zakaj me je?
Zato, ker sem mu po obilnem kosilu, katerega kuham vsak dan brez njegove pomoči (beri-on čaka na kavču) zbila iz rok telefon, ki ga ima v rokah 24/7, po nesreči so padla na tla tudi očala. Naj povem še to, da doma ne dela nič, tv prižge že zjutraj, vse kar naredi je, da odnaša smeti.
Dobila sem udarec v glavo in ko sem mu udarec v glavo vrnila, sem dobila v glavo še dva udarca.
Ok, jaz sem kriva, kajne!?!
Stara sva 59 in 60 let.
Anonimno 5530, 05.01.2025 ob 12:08
povsem sama si kriva , ti in nihče drug. prav ti je. privoščim ti. zakaj, ker si glupa. zakaj si pa vzela takega kretena, jaz sem tisti ki sem pisal, da vam vsem takih privoščim, saj ste bile polne samohvale in nas dobre fante niti pogledale niste in ste se z nas norca delale. saj mene to nikol ni prizadelo, niti najmanj, sedaj se vam pa vse to vrača, kar si vzela to imaš. in ena je bila tam pametna čez mene kaj vse ta slovenija nosi, ja take k je ona prasice pokvarjene ničvredne, jaz sem za vse vas NADČLOVEK, NAJBOLJŠI NA SVETU, seveda pa se zdej, ko nisem več mlad pa naiven ne pustim nobenmu več jebat pa zajebavat in vsakemu povem v faco kar mu gre, imam svoj denar in mi nihče nikol ni nič dal in se gladko na vse vas posrejem, sploh pa na pokvarjene prasice, ki iščejo samo korist, kot dve bivše, zdej ena je grda debela druga ločena s kasonom panžev na državne stroške brez službe brez delovne dobe, sem jo nagnal obe da se je sam pkadilo za njima, iztak so že stare smrdljive in zavožene neuporabne odpadna roba. še enkrat KTJ tebe in vse take k si ti in še vse druge, pri meni ste oplele. kjer ste se dosedaj gonile se pejte še zdej. aja ne morte se ker ste odpadek.
In tako se pogovarjajo in razmišljajo “dobri fantje”?
Ti nikoli nisi bil dober in pošten, že berem te težko.
Sem proti vsakemu nasilju, ampak mislilm, da si ga polomila. Vidva se tako sovražita, da se bojim, da boš naslednjič končala v črni kroniki. Prav, da nisi poklicala policije, ker bi obema napisali plačilni nalog. In odšli.
Zdaj je, kar je. Razmisli, če želiš še naslednjih 25 let tako živet. Imaš 60 let in še kar nekaj let pred seboj. Ko boš v penziji boš morala to gledat in prenašat 24/7/365. Si res to želiš?
ti nisi zdrav, 05.01.2025 ob 12:13
In tako se pogovarjajo in razmišljajo “dobri fantje”?
Ti nikoli nisi bil dober in pošten, že berem te težko.
tako se pogovarjamo pametni dobri fantje, ki smo ugotovili da ste babe navadne pocestnice ničvredne izkoriščevalske prasice .večina njih saj ne vse. sicer pa kdo ima probleme z batinai od deca ti ali jaz. lol
fuck off kurvetine jedne
Anonimno 22122, 04.01.2025 ob 15:59
trikrat, 04.01.2025 ob 15:37
Problem v uporabnici, 04.01.2025 ob 15:35
Spakiraš mu kufre in ga postaviš pred vrata.
se prej pa na policiji podaj prijavo in zahtevaj prepoved približevanja.
Če te je enkrat te bo še drugič.
Kaj pa če je stanovanje njegovo in jaz nimam kam?
meni se to fino zdi in ti privoščim sedaj je na meni čas da uživam in se vam vsem takim smejim.
po domače povedano KTJ
Tebe so ženske zgrešile z razlogom. Če nisi fizično nasilen, si pa pokazal, da si psihično. Kar je včasih slabše, ko še dokazati ne moreš.
Brez zamere, ampak tudi zbijanje telefona iz rok je fizično nasilje. Priznam, da je tudi meni enkrat dvignilo pokrovko in sem mojega porinila, da je padel po tleh. On mi ni nikoli nič fizično naredil. Psihično ja, ampak dk tega sploh ne sme priti, raje greš narazen. Na srečo se je najin odnos po tem izboljšal.
sta pa divjaka! Zbijata se?? Najprej stvari potem pa drug drugega? Če nimaš kam potem je ja jasno, da z zganjanjem nasilja ne boš prišla daleč. Če hočeš spremembo se moraš zanjo potrudi PRI SEBI. Naredi si načrt za drugačen lajf-če ga res hočeš-in se ga drži. Drugih ne moreš spremeniti. Še najmanj pa na/s silo. Oba sta očitno človeka brez samokontrole (odvisnosti, nasilje). Če prepoznaš, da ni nekaj ok, da tako ne želiš več živeti seveda ne boš potem šla izzivat še večje sranje. Persen, dva in življ.v svoje roke. Brez divjanja (miselnega, besednega ali v dejanjih). Fokus. Samodisciplina. Odgovornost. Rešitve.
E tu ste pa vse ženske enake, nikoli ne pomislite na škodo, ki jo naredite. Ok razumem, da bi ga brcnila v koleno, udarec v glavo. Ampak vedno delate škodo. Recimo, da ima malo boljši telefon in očala s kakšnimi lečami in si ob 1.500-2.000€. Zakaj? Ker se nekdo ne zna kontrolirati. In zato tudi vedno dajo ženski oblast, ko je potrebno kaj škodljivega narediti. Cerkev oz. katerakoli vera nima teh problemov, ker ženske ne vodijo.
Klofuta je lahko zdravilna. A samo prva. Gre za šok, ob katerem se ustaviš in razmisliš. In se odkrito pomeniš sam s seboj in partnerjem. Vprašaš se, kam me je, oziroma naju je pripeljal najin odnos, in kako naprej. V tistem, da si mu izbila daljinec iz rok, je bilo ogromno nakopičene jeze in gneva zadnjih desetletij, ki sta na neki točki morala izbruhniti. Razumem tudi njegovo reakcijo. Oba sta ravnala v afektu. Zdaj pa se najprej vprašaj, zakaj si vsa ta leta preživela v takšnem odnosu. Zakaj si dovolila, da so vsa gospodinjska dela na tebi (če sta oba zaposlena in on ni ravno 10 ur dnevno okupiran s težkim fizičnim delom). Zakaj nisi zlepa, a odločno odreagirala, ko se je začel spreminjati v lenivca. Je bil tak že v začetku, pa si ti celo uživala v vlogi dobre ženičke, ki podpira tri vogale hiše. Zakaj nisi dala svoje nezadovoljstvo že prej iz sebe. Ko si boš na jasnem s temi in še drugimi vprašanji, ki se navezujejo na ta ključna, načni pogovor. Mirno, a odločno, čeprav je težko, da ne zapadeš v očitke in ponovni prepir. Izhajaj iz sebe, svojih hotenj, osebnosti. Kako se vidiš zdaj in kako se želiš videti v prihodnje. Bodi iskrena. Prisluhni, kako stvari vidi on. Kako si vajino skupno pot predstavlja v prihodnosti Se pa moški težje odprejo. Prisluhni tudi intuiciji. Sama klofuta niti ni pomembna, ampak celoten odnos. Vzemi si čas za razmislek. Nekaj bo vsekakor treba spremeniti, a ločitev na vrat na nos pri teh letih ni najboljša rešitev. Probaj ta najti neko sredino, način sobivanja, ob katerem bosta oba zadovoljna. Morda boš morala na novo osmisliti življenje in določiti prioritete ter ravnati v skladu z njimi.
Če prav razumem je začela provocirati avtorica in potem je mož nasilno odreagiral in zdaj je ona žrtev?
Saj gre tudi na miren način, kajne?
Igraš samovoljno služkinjo, se razdajaš in potem ko ne zmoreš več, pa sledi drama in klofute.
Kolikokrat v 36 letih si mu že zbila očala in telefon po tleh?
Naj me popravi nekdo, če se motim.
kwa ste pičke, 05.01.2025 ob 13:52
Ja saj, na koncu je ona kriva, mar ne?!
Zaslužila je udarce, ker dela za tipa, ker jo je naredil, da mu služi, kajne?
Pičke ene, svetovne pičke ste!
Ženske se Ne udari, nikoli!! Kapiš!!!
Avtorica….naredi vse, da greš, odideš, zaživiš, živiš!!!
Bullshit, ne nori.
Nikogar se ne tepe načeloma, ampak zo velja samo ce tudi tebe ne tepejo in ti ne uničujejo lastnine. Edina izjema so otroki, ker je možno da ne ne zavedajo popolnoma oziroma sploh, kaj počnejo.
No otroci pa se ena izjema je, vi objestni nevzgojeni retardi.
Ampak če je tako, bi se vas moralo zapret v varovano skupnost, daleč stran od ljudi, ker drugače boste bili tepeni slej kot prej, neglede na spol in neglede na to, da se ne zavedate kaj počnete, kot je bila tepena avtorica. Večina pač preprosto nima potrplenja za vaše neumnosti, zato je prav da se vas zašciti z umikom stran od nevarnosti.