Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož me prosi za potrpljenje

Mož me prosi za potrpljenje

Citiram ‘moski so vsi isti’

Odgovor na objavo uporabnika
hgbtrnbhr, 25.07.2023 ob 13:59

Kaj je tudi meni najhujše … Kdo v teh sitacijah pomisli na otroke?! Ločitev je zelo težka izkušnja in otroci posrkajo vse bolečine in ostale tegobe, ki jih ločitev prinese s seboj.

Pa kaj mora urediti z ljubico?! Če bi te vsaj spoštoval, bi takoj prekinil z ljubico, pa saj dve leti varanja pove tudi veliko.

Karkoli se boš odločila, stoj za tem. Mislim pa, da boš kot večina nas, ki smo bile prevarane, enkrat prišla do sklepa: volk menja dlako, narave nikoli.

Najbolje, da ostane v tem zaradi otrok. Ker so otroci najbolši izgovor, naj mama trpi koliko če. Vi ste prav bolniki, v kaj otroke spravljate.

Pravi mojstri ste za kopirat stare teme in spreminjat datume in čas 👍

Anonimno 6539, 25.07.2023 ob 12:07

Ne pokaj ti, spokaj naj on. Punca, ohrani dostojanstvo!

Tako je, in mora spokati (mora urediti z ljubico?). Ne uničuj otrokom doma in ne vlači jih v podnajem. Ostani pokončna in neomajna. To je nekaj najhujšega, kar se ti trenutno dogaja v življenju, a boš pregurala. Ker moraš in ker si močnejša, kot misliš. Želim ti vse dobro..

Vsaka prevarana zenska, ki da moznost partnerju v razmislek/odpuscanje/bo bolje, ni dorasla zenska.
Vsak moski, ki je v partnerstvu in opravicuje obisk prostitutk/ljubic/casual fuk, je samo navaden fuktrajber. Nikoli se ne bo spremenil. Vseeno, ce ima 1, 2, 3 otroke ali pa nobenega, saj noce! kontrolirati orodje v gatah, da o odraslosti in odgovornosti niti ne razpravljam.

Madonca, A kar k ljubici je skočil, ker se tebi pri majhnih otrocih ni dalo vsak dan iti z njim v posteljo. Jaz bi ga gladko postavila ven iz hiše, delitev premoženja, pa si kupiš nekaj iz tega. Tak ki vara toliko let, bo to počel še naprej

pezdetek in slabič !

samo babe kako ,da take nedojebance ne prepoznate toliko prej, preden se začno otroci štepat ?

kako ne prepoznate opozorilnih znakov, kako, da prej ne zaživite skupaj na testiranju, na probi se reče…ampak res vedno so znaki, opozorila že prej…

vi to samo zavestno spregledate, zanikate, olepšujete, saj bo boljše in tako dalje…

ampak samo, da niste same, samske , osamljene…pohopsate ta prvega , ki pride mimo…

tako žalostno, za nič krive male otroke  !

točno to, desce treba sprobat, madonca , mende si vedla, da ima večji seksualni libido, pa to ,da si nista nikakor kompatibilna, alarmi vklopljeni, da to ne bo boljše, samo slabše pa bi ga odslovila in si našla kvaliteto, ki ne ravna samo z tičem, kajne, lej, vsaka šola nekaj stane- poskrbi za otroke, dec se bo gonil v starost, ker ima močan spolni nagon, to je v njem. za njega niso družina in resne zveze. tudi taki obstajajo, samo se zakrinkajo, ker okolica želi hepi famili…taki bi morali ostati samski z enakimi babami, ki tudi obstajajo…da se samo seksajo brez obveznosti.

Bshhaw, 25.07.2023 ob 14:31

Madonca, A kar k ljubici je skočil, ker se tebi pri majhnih otrocih ni dalo vsak dan iti z njim v posteljo. Jaz bi ga gladko postavila ven iz hiše, delitev premoženja, pa si kupiš nekaj iz tega. Tak ki vara toliko let, bo to počel še naprej

In pazi to, zdaj rabi še čas, je prosil zanj, da z ljubico vse uredi🤦.

Ni si pa vzel časa, da bi z ženo, ki naj bi jo spoštoval iskal rešitve, si je pa dve leti jemal čas za laži in izgovore.

Da spravi denar in premoženje na varno?

Ste neumne….

Prevarana žena, 25.07.2023 ob 11:34

Mož me vara! Zdaj, ko sem ga dobila, ko sem dobila dokaz je ves obupan in me prosi za potrpljenje. Vse mi je priznal. Vara me dve leti. Imava tri majhne otroke in skupno premoženje. Pravi, da me ljubi, da pa rabi čas, da uredi stvari z ljubico, da gre tam samo za telesne užitke, ker pri meni ne dobi tako pogosto kot potrebuje. Meni se njegova prošnja zdi nora, pa vseeno razmišljam o njej. Nekje globoko je še upanje, da nama uspe, po drugi strani pa me skrbi, če mu bom lahko še kdaj zaupala. V neprestanem strahu pa bom težko živela. Zanima me, tisti, ki ste varali ali bili prevarani, kako je po… Je drugače? Kako ste sprejeli?

@Prevarana žena

Avtorica, bi bila tako prijazna in nam povedala kaksne starosti so tvoji otroci?

Je ZELO pomemben podatek, kajti poznam 4 zenske, ki so “priklenile” partnerje z nosecnostjo, ceprav so zatrjevale, da uporabljajo kontracepsijske tablete. Niso!

Potrpljenje ? Zato, da bo on hodil k ljubici ti pa se ukvarjala z otroci ? Kakšen mož in partner je to ? Nedorasel ,vase zagledan ,nima spoštovanja do tebe niti vajine veze oz.zakona . Končaj to sago, slabše kot sedaj ne more bit. Morda ti ne bo lahko z 3emi otroci pa vendar veliko bolje kot ostat v takem zakonu ,ko si v njegovih očeh očitno nevredna ženska ,čeprav nisi daleč od tega ,ampak zanj si ,ker dve leti varanja ni malo gre za dolgotrajen odnos kjer je očitno navezanost .Si res želiš tako živet ? V upanju laži in prevar ? Si res zaslužiš,da nekdo tako ravna s tabo ?Ne poznam te ,ampak prosim te začni se imet rada in cenit sebe .Imaš tri otroke imaš sebe samo pojdi stran ali naj gre on ,ker vajin zakon je končan ,pravzaprav je že bil pred dvema letoma .Nisi edina ,ki preživlja kalvarijo laži .Zaslužiš si mirno življenje brez tega kar doživljaš sedaj ,ni vredno res ne . Naj ga ima ljubica ,če je bil z njo dve leti ,naj bo še naprej .Ne nasedaj mu na obljube  ali drugo leporečje ,ker boš samo podaljsevala svojo agonijo ,tega pa ti ni treba .

Anonimno 9139, 25.07.2023 ob 14:13

Pravi mojstri ste za kopirat stare teme in spreminjat datume in čas 👍

Ti pa ene čudne gobice ješ!

Berem odgovore in vse tolčete po moškem vendar zakaj???? Se ne vprašate zakaj moški ne dobi sex-sa in ljubezni doma. Da potrebuje čas malo morgen v kolikor se na konča takoj. V kolikor moški ne dobi doma, kar potrebuje išče pač alterna tivo na žalost. Vrjemite mi da s trdim hoditi na okoli ni lepo. Sam imam 54 let do sedaj nisem še varal, vendar razmišljam o tem, ker mi žena očita ali moram vsak dan sexsat,.,… Moški smo pač drugačni od žensk in tudi tako opevane ljubezni brez sexsa NI. Je pa tudi nekaj moških ki bi skakali kot petelini na kure kar pa ne odobravam. Zatorej drage dame izmovzite može imejmo se radi da ne prihaja do takih stvari.

Lp

.https://youtu.be/PKFNlmQNfeg

a ženske pa ne varamo? Ene smo šele prave pra..e 😮

Nisem si mislil da si krvava pod kožo (niste), moja pravi da ni vendar ko se je urezala je pritekla kri kdo bi si mislil.😀🙃😁

Potrebuje čas,da uredi stvari z ljubico?

Kaj točno pa ima za urejat?

Prav,daj mu čas.Ti pa ta čas začni urejat stvari za ločitev.

In upam,da res ne razmišljaš v smeri,da bi mu dala čas,da “uredi” stvari z ljubico.Za norca te ima

Mene je varal po moje od kar sva bila skupaj. Bolj očitno je postalo ko sem bila noseča. Že prej ni bil nek družinski človek a sem se prilagodila. Sčasoma je znal zelo dobro prikrivat prevare a je vseeno tvsake toliko privrela na dan njegova psiha. Zato se mi je zdelo da mora biti nekaj narobe. Če bi lahko zasukala čas nazaj se ne bi več trudila in imela upanja. Žal mi je da sem mu nudila najlepša leta svojega življenja, mu prala, kuhala in bila zvesta vseskozi. Najbolj me boli to da sem mu bila res na voljo 100%,medtem ko je on skakal po drugih. In to ob 2 otroških doma.

Ah, dajte no, preveč komplicirate. Nič ni narobe, če je priključil še eno žensko, bi se pa moral prej posvetovati s tabo. Najbolje bo, da se vsi trije dobite na sestanku in se dogovorite glede nadaljnjega sodelovanja. Tam, kjer je dobra komunikacija, se vedno najde prav rešitve.

Meni se je pred leti zgodilo nekaj podobnega. Žena je ugotovila, da je biseksualka in si je na skrivaj privoščila malo daljšo afero s prijateljico. Nazadnje sem ju seveda odkril. Sprva sem bil seveda nekoliko nejevoljen, zakaj me ni že takoj priključila, nato pa smo našli konsenzualno rešitev, ki je bila vsem trem po godu. 🙂

Anonimno 7148, 25.07.2023 ob 12:03

Kaj pisete pametne ? Kaj pises na forum ?

Vprasaj sebe zakaj je poiskal ljubico ?

Ali mislis, da je samo njegova krivda za prevaro ?

Poiskal je tisto kar mu doma manjka !

Ce je doma vse v redu se ne goni okrog !

Nikoli ni kriv samo eden za nezvestobo pa ce je to on ali ona.

se strinjam z zapisom.

Avtor pa ,nič nisi povedala,če si mu odklanjala intimnost,ker tega je med ženskimi vrstami OGROMNO.  Tako da ženske,najprej se vprašajte,zakaj je prišlo do tega.In šele takrat ,ko vidite,da je z vaše strani vse dobil,lahko rešujete dalje

To ni mož, zato se ga reši. Možu bi bila ti in otroci na prvem mestu, ne glede na vse. Tako je obljubil!

Otroci niso nikakršni izgovor.

A se da. Odločiš se in konec. Kot npr s cigareti. Spoznaš, da je brezveze, škodljivo zate in za bližnje. Tako čiki, kot varanje.

Jaz sem bila prvič drugič zadnjic.In sem se ločila pri 55

New Report

Close